Iraanse commandant: 'We gaan Israël vernietigen'

Geen categoriesep 04 2015, 15:00
De brigadier van de beruchte Quds-strijdkrachten in Teheran zegt dat Iran zich voorbereidt op het 'bevrijden' van Palestine.
Het moge duidelijk zijn dat deze zogenaamde 'bevrijding' gepaard gaat met het vernietigen van Israël, de joodse natiestaat die in de ogen van islamitische fundamentalisten het islamitische 'Palestina' 'bezet'.
The IRGC’s top commander in Tehran province, Brigadier General Mohsen Kazzemeini, told operating units undergoing drills in the capital that “they (the US and the Zionists) should know that the Islamic Revolution will continue enhancing its preparedness until it overthrows Israel and liberates Palestine,” according to Fars.
De commandant ging verder:
"En we zullen altijd doorgaan met het verdedigen van niet alleen onszelf, maar van alle onderdrukte volkeren in de wereld, en dan met name volkeren die in de frontlinie staan in de strijd tegen de Zionisten."
Met de term 'de Zionisten' bedoelt brigadier-generaal Kazzemeini natuurlijk Israël. Dat land is immers gebaseerd op het Zionisme; op het geloof dat de joden het recht hebben op een eigen natiestaat, in het gebied waar ze oorspronkelijk afkomstig uit zijn (en waar ze uit weggejaagd zijn, onder andere door christenen en later door moslims).
Opvallend genoeg deed de commandant deze uitspraken op het moment dat bekend werd dat president Barack Obama genoeg steun heeft in de Amerikaanse Senaat en het Huis van Afgevaardigden om zijn deal met Iran er doorheen te krijgen. Volgens critici van het akkoord zal het er alleen maar voor zorgen dat Iran nog agressiever en radicaler wordt dan het land al is. Kazzemeinis woorden wijzen erop dat deze critici gelijk hebben.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten