Khloe Kardashian verwijdert haar kont-tatoeage: “Je plakt geen bumpersticker op een Bentley!”

De jongere zus van Kim Kardashian rekent genadeloos af met haar verleden als tienerlosbol, en laat haar zogenaamde “tramp stamp” weglaseren.

Ze heeft 15 jaar over de beslissing gedaan, maar eindelijk is Khloé Kardashian dan zover: tijd om die lelijke tatoeage op haar onderrug – die in de volksmond ook wel bekendstaat als “tramp stamp” of het al evenmin flatteuze “aarsgewei” – voorgoed vaarwel te zeggen. Op haar Instagram-account meldt de realityster “een hoop plezier te hebben beleefd” met een huidspecialist. Dat zou misschien anders kunnen worden opgevat, maar de bijgevoegde beelden spreken boekdelen:


.

Khloé vertelt:

The end of an era…. Got this bad boy when I was 16…. Not so cute anymore I should’ve listened to Kim when she told me “you don’t put a bumper sticker on a Bentley.” Bye-bye bumper sticker!!! Thank you Dr Ourian!!!! You are the best!

Ze had de tattoo – die ‘Daddy’ spelde – laten zetten als eerbetoon aan haar vader, die overigens in 2003 is overleden. Khloe is heel blij dat ze na anderhalf decennium eindelijk het advies van haar oudere zus heeft opgevolgd, maar of de tatoeage zelf zo blij is met diens fysieke verwijdering valt nog te bezien. Hier is het inkt-tafereel in voor hem betere tijden:

COG4armVAAA7kHw.jpg large


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

4 reacties

 1. Simon Brouwenstein

  Fijn dat we over dit soort belangwekkende zaken ook worden geïnformeerd.

 2. Impon de Rabilia

  U heeft toch écht zélf aangeklikt, goede heer Brouwenstein!

 3. JanKorneeldeWit

  Beatch van zwarte piet……………

 4. Nicky

  En voor die Kim: alsnog billenkoek!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.