Kim Kardashian: 'Kanye West heeft mijn smaak flink veranderd. Ik schaam me nu voor wat ik ooit droeg'

Geen categoriesep 30 2015, 13:00
De realityster zegt het aan haar man te danken te hebben dat ze zich tegenwoordig anders kleedt.
Kim Kardashian schaamt zich voor de wijze waarop ze zich in het verleden kleedde. Dat zegt de realityster zelf in gesprek met CNN Style. De ster van Keeping Up With the Kardashians legt uit:
"Ik denk echt dat mijn relatie met mijn man Kanye alles veranderde. Ik bedoel, toen dacht ik dat echt modieus was en er goed uitzag. Nu kijk ik terug op de kleding die ik toen droeg en ben ik echt geschokt."
[caption id="attachment_120610" align="aligncenter" width="530"]Bron: Kim Kardashian op Instagram Bron: Kim Kardashian op Instagram[/caption]
Wat ze van Kanye geleerd heeft?
Wees je bewust van je lichaamsvormen, less is more, en zorg er altijd voor dat je een tweede opinie hoort voor je naar buiten gaat. Voor de gemiddelde persoon is dat laatste wellicht niet zo belangrijk, maar voor een vrouw als Kim - die haar inkomen geheel te danken heeft aan haar uiterlijk en haar reputatie - is het van levensbelang.
"In het verleden dacht ik altijd dat meer beter was en droeg ik altijd accessoires zoals halskettingen, armbanden en oorbellen; allemaal tegelijk. Nu begrijp ik dat het veel cooler is om je eenvoudiger te kleden."
[caption id="attachment_120611" align="aligncenter" width="477"]Bron: Kim Kardashian op Instagram. Bron: Kim Kardashian op Instagram.[/caption]
Ze gaat verder:
"Het belangrijkste is dat je je eigen lichaam kent. Bijna alles staat mijn zusje Kendall mooi, maar we hebben totaal verschillende lichaamstypes. Iets kan heel mooi lijken tijdens een modeshow, maar het kan totaal niet bij mijn lichaam passen. Dat is een les die ik echt heb moeten leren."
Is het jou opgevallen dat Kim haar style heeft aangepast? En vind je de nieuwe Kim beter en mooier dan de oude Kim?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten