Kris Jenner stamelde deze twee hartverscheurende woorden uit toen ze de kleren van haar ex-man Caitlyn Jenner opruimde

Veertien jaar huwelijk verbreken gaat je niet in de koude kleren zitten. Ook – en zelfs – de Kardashian-matriarch Kris Jenner niet.

Deze week barstte Kris Jenner – de moeder van onder andere society-kemphanen Kim Kardashian en Kylie Jenner – voor het oog van de camera in snikken uit. Haar dochter Kim had namelijk wat kleren meegenomen van Bruce Jenner – nu omgebouwd tot Caitlyn Jenner – en samen met haar moeder wilde ze die uitzoeken. Kim stelde voor ze aan zijn dochters Kylie en Kendall te geven, als een manier om Bruce Jenner te herinneren.

Maar het bleek al snel dat ook zijn ex-vrouw Kris nog vele herinneringen had bij de kleren…


.

Kris pakte bijvoorbeeld een oude jas van haar ex-man vast en rook eraan:

Screen-Shot-2015-09-28-at-2.00.03-PM“Het ruikt zelfs nog naar hem,” weet ze op te merken. En naar mate meer kleding de revue passeert, lopen de emoties op. En dan:

Screen-Shot-2015-09-28-at-1.55.22-PMTranen. Emoties. Ook al is ze inmiddels alweer een flinke tijd gescheiden van Bruce/Caitlyn – die tegenwoordig door het leven gaat als vrouw – het blijkt moeilijk om te accepteren dat haar man niet alleen gescheiden is, maar zelfs een ander persoon is:

“Het is nog steeds heel erg gek dat hij weg is,”

Aldus Kris. Je kan je er wat bij voorstellen. Gelukkig is Kim er altijd voor haar moeder:

Screen-Shot-2015-09-28-at-2.00.15-PM

Want hoe dan ook, wat je ook mag vinden van haar (of alle media-aandacht voor de Kardashians), de waarheid is dat ze haar man verloren is. Je zou kunnen stellen dat Bruce Jenner dood is, en dat is een verlies dat anders is dan een scheiding.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.