Lola – de poes van Geert Wilders – is overleden

Het oranjegevlekte poezenbeest van de PVV-leider is niet meer.

Gisteravond maakte PVV-leider Geert Wilders via Twitter wereldkundig dat zijn kat Lola op 22-jarige leeftijd is overleden:

Geert Wilders staat bekend als dierenvriend en laat zich tijdens verkiezingscampagnes graag fotograferen met katten uit het asiel.

Maar met z’n eigen kat had de PVV-leider uiteraard een hechtere band. Wilders en Lola waren immers onafscheidelijk. Geregeld twitterde de PVV-leider een foto van hem en zijn knuffelige metgezel rond, om te laten zien hoeveel hij van het dier hield:

Overigens is Wilders niet de enige bekende Nederlander die vandaag afscheid moest nemen van een geliefd huisdier. Ook Ginger – de 15-jarige kat van zangers Patricia Paay – legde het loodje.

Lola is met 22 jaar uitzonderlijk oud geworden voor een huiskat. De meeste katten worden slechts tussen de 12 en 15 jaar oud. Een kat die 22 wordt, is vergelijkbaar met een mens dat 104 wordt. Waaraan Lola uiteindelijk is bezweken heeft Geert Wilders niet bekend gemaakt.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

79 reacties

 1. Terzo

  Dit nieuws zal de smerige moslimwereld en Abu Brouwenstein goed doen…..

 2. Gielah

  Ik weet wat meneer Wilders voelt!
  Mijn katten werden ook nogal oud.. ook zo rond de 20 jaar… de oudste van het stel werd zelfs 23.
  Mijn voorlaatste dier werd echter maar 10… die was ineens héél snel weg… nierfalen.

  Daar heb je dan echt heel veel verdriet van… want een dier is soms meer een vriend dan een mens… en áltijd blij als hij of zij je ziet… en daardoor een ware vreugde…. en echt een steun in je leven.

  Meneer Wilders heeft het niet gemakkelijk.
  Hij mag dan een sterke en bevlogen man zijn… er is daarnaast heel veel dreiging om hem heen…
  en hij ziet vast nóg meer bedrog en cynisch eigenbelang dan wij misschien doen….
  hoewel WIJ de laatste tijd ook steeds meer wakker worden op het punt van keihard belazerd worden.
  In ons persoonlijke leven blijft onveilig-zijn echter meestal nog de ver- van- mijn- bed show,
  maar Wilders verkeert al wél 10 jaar in gevaar!

  Kijk….dan zijn voor hem zijn vrouw en huisdier en hopelijk ook een paar goede vrienden de ankers…
  en het fundament…
  want we hebben meneer Wilders steeds horen vertellen, dat hij niet in God gelooft.

  Daarom is dit niet NIETS, wat hem hier in dat diertje ontvallen is.
  Heel erg.

 3. halo1

  Condoleances Geert.. nu nog even beter je “”grenzen-dicht’-plan toelichten.. zeggen dat het niet bepaald de “”gemakkelijke weg”” is. zoals je “”anti-maffia”” beweert.. maar juist zeer veel nadelen heeft.. edoch niet zo veel nadelen als die grenzen open te houden en met de pootjes omhoog maar af te wachten hoe NL de afgrond in gevoerd wordt. En toegeven dat de situatie daar inderdaad verschrikkelijk is.. maar dat het misbruik van onze naiviteit nog veel verschrikkelijker is. Zo gepresenteerd zal zeker meer dan 50 % op je gaan stemmen..

 4. Nicky

  Mogen we allen zo oud worden met Wilders als zijn kat. En ook negen levens erbij, dat hebben we wel nodig in de nabije toekomst.

 5. Simon Brouwenstein

  Ik vertrouw er op dat de heer Wilders een angstige opgejaagde kat, die thans nog in een asiel hoopt op een beter leven, een fijn tehuis zal weten te bieden.

  1. cmsuijkerbuijk

   @Simon Brouwenstein
   19 september 2015 at 09:39

   Waarom zou hij dat moeten? In zijn situatie van het telkens van onderkomen veranderen, is een kat een hele slechte keuze, omdat deze dieren zich aan het huis hechten, dit i.t.t. een hond. Die hecht zich aan de baas/bazin.
   Het beste voor hem én wat voor dier dan ook, is nu helemaal geen huisdier te hebben

   1. Simon Brouwenstein

    Wilt u nu beweren, beste heer Suijkerbuijk, dat de heer Wilders onverantwoordelijk dieronvriendelijk handelde door een kat in huis te nemen?

    1. Niek Verheyen

     Weer de onnozelheid ten top, Brouwenstein. Begin nu toch werkelijk te geloven dat boven in je computerkamer een paar neuro-transmitters ontbreken.

  2. zomaar

   waarom zou hij dat niet doen ?, een dier geeft liefde en aanhankelijkheid voor de goede zorg , die jij het geeft .

   de door jou aangehaalde stromen moslims , die onder valse voorwendselen asiel aanvragen in de rijkere Europese landen , kennen geen liefde of dankbaarheid aan de (voor hen nieuwe ), samenleving die hen voed en opneemt !!.

   zie link
   http://www.telegraaf.nl/binnenland/24512657/__Kerk_legt_zich_neer_bij_afwijzing__.html

   het COA verwerpt het aanbod van de Christelijke gemeenschap , om kerken en andere religieuze gebouwen open te stellen voor opvang !!.

   kijk Simon die onderschrijft wat Wilders afgelopen woensdag aan de slaapkamer , mededeelde tienduizenden zo niet meer !!, moslims (jongen mannen) komen per maand onze grenzen over !!!.

   dankbaarheid kennen zij niet !!.

   1. zomaar

    Simon nog een leuke , hoe de door jou geprezen moslim zich opstelt naar ons westerlingen !!.

    citaat “De Iraakse terrorist Rafik Y. die donderdag in Berlijn werd neergeschoten door de politie, moest binnenkort voor de rechter verschijnen. Hij zou een rechter met de dood hebben bedreigd.

    Daarnaast zou hij tegen een medewerker van de Duitse immigratiedienst hebben gezegd: ‘We zullen jullie onthoofden’. Dit meldde het Berlijnse Openbaar Ministerie vrijdag, schrijft de Duitse website FOCUS.”.

    uit http://www.elsevier.nl/Buitenland/achtergrond/2015/9/Terrorist-Berlijn-bedreigde-rechter-We-zullen-jullie-onthoofden-2689185W/?masterpageid=158493

   2. Simon Brouwenstein

    Gelukkig, het gaat al weer over moslims.

    1. zomaar

     Simon die haal jij zelf erbij !!, met je opmerking!.

     “Ik vertrouw er op dat de heer Wilders een angstige opgejaagde kat, die thans nog in een asiel hoopt op een beter leven, een fijn tehuis zal weten te bieden.”.

     iedereen weet dat juist de moslims massaal hier asiel aanvragen , en volgens hun eigen zeggen in de islamitische landen onderdrukt en vervolgd worden .

     afin geef je nog een zinnig commentaar op de link die ik mee gestuurd heb ?, of heb je deze totaal niet in gezien ?.

     1. zomaar

      die link uit de telegraaf vindt ik belangrijk , waarom ondanks het nijpend te kort aan opvang , wil een moslim niet in een kerk of Christelijke gebouw onder gebracht worden .

      begin hier maar mee Simon , om dat aan ons uit te leggen

    2. Gielah

     Ik vraag me af, Simon… hoe het leven moet zijn voor iemand met uw afwijking…
     al wat goed, edel, aardig, sympathiek en wáár is met inzet van alle krachten steeds maar weer te proberen omláág te halen.

     Ik schrijf met opzet: ‘te probéren’…. want het negatieve is IN ZICHZELF zóveel zwakker dan het positieve… dat dit … noodzakelijkerwijs…. een vrúchteloos pogen moet blijven!

     Maar dan moet uw leven wel een woestijn van leegte zijn…. óveral meent u namelijk om u heen nare, leugenachtige, ábsoluut FOUTE mensen te zien… hoewel zij hoogstwaarschijnlijk bést aardig en misschien wel heel wat aardiger dan uzelf zijn.
     Intussen zit u dan… in uw idee… tóch maar in een soort hel, vol monsters.

     Zóu u Jezus tegenkomen… dan zou u hem onmiddellijk snerend neersabelen…. en Hem van Hitler-sympathieën verdenken.

     Dat zit nu eenmaal in uw kop… of in de koppen van uw opdrachtgevers… hetzij die van menselijke… hetzij die van geestelijke herkomst zijn…. maar het resultaat BLIJFT desastreus.

     U ziet een hel… met helse figuren overal… want dat is UW bril.
     Donder dat ding toch eens weg, sukkel!

   3. Simon Brouwenstein

    De link vermeldt nergens dat vluchtelingen de opvang in kerkgebouwen zouden weigeren, waarschijnlijk zijn kerkgebouwen minder geschikt voor opvang.

    1. zomaar

     Simon een citaat

     “Van een onzer verslaggevers

     UTRECHT –
     De Nederlandse bisschoppen leggen zich neer bij het besluit van het Centraal Orgaan Opvang Asielzoekers (COA) geen vluchtelingen op te vangen in de kerkgebouwen, conferentieoorden en internaten die religieuze instellingen hebben aangeboden. In een verklaring zeggen de bisschoppen deze beslissing te accepteren”.

     een internaat is niet geschikt ! , toch een sporthal daarentegen weer wel !!.

     kom Simon doe niet zo lullig !!, en erkent dat de moslims niet in een christelijk gebouw gehuisvest wensen te worden !.

     daarom wijst het COA dit aanbod van De Nederlandse bisschoppen AF !!!.

     1. Simon Brouwenstein

      Dat is helder, zomaar, maar de reden voor de afwijzing wordt niet vermeld. Die reden verzon zelf.

     2. zomaar

      Simon toch !!!

      citaat ”
      Simon Brouwenstein

      19 september 2015 at 10:51
      .

      Dat is helder, zomaar, maar de reden voor de afwijzing wordt niet vermeld. Die reden verzon zelf.

      de redenen waarom staat bijna duidelijk vermeld , als je iets weet of begrijpt hoe de moslims (islam) , tegenover andersgelovigen staat !!, en jij pretendeert hier dagelijks dat jij veel van de islam , (en de daaruit vloeiende bezetting) , weet .

      dus Simon de ware redenen van het afwijzen van het aanbod , om christelijke internaten, enz , open te stellen voor opvang mogen ook jou duidelijk zijn !!.

      en die reden is dat de islam (moslims) alle anderen geloven afwijzen , of verwerpen evenzo als er noodhulp (eten) aangeboden wordt door het rodekruis ,(deze pakketten weg gegooid worden ) , de pakketten voorzien moeten zijn van een halve maan wil een moslim dit accepteren.

 6. Simon Brouwenstein

  Ja, beste zomaar,

  Ook vluchtelingen verblijven in dit land in asielcentra, zoals zwerfkatten is asiels worden opgenomen. We gunnen katten een goed tehuis en vluchtelingen, medemensen, nog meer.
  Het is hartverwarmend hoeveel Nederlanders zich op dit moment belangeloos inzetten voor vluchtelingen, het toont dat de geest van barmhartigheid en mededogen in de ziel van ons volk springlevend is.
  Ik ben daar verheugd over en u ongetwijfeld ook.

  1. Lost Paradise

   Zalver.

   1. Simon Brouwenstein

    Ik besef, beste heer Paradijs, dat niet elke Nederlander nog in contact staat met de kernwaarden van ons mooie land. Gelukkig betreft dat altijd een kleine minderheid.

    1. Lost Paradise

     Mijn allerbeste zeer geachte hoogedelwelgeboren heer S. Brouwenstein.

     Wat was ik blij om de heer Wilders soeverein in de Tweede Kamer de vloer aan te zien vegen met het hele nepparlement.

     Dat de heer Wilders werd uitgelachen toe hij zei dat hij was gekozen om voor het Nederlandse volk en zijn kiezers op te komen, was een historisch moment door zijn absolute dieptepunt in minachting en onnozelheid van de andere kamerleden.

     Het krachtige, heldere en overtuigende betoog van de heer Wilders, maakte duidelijk dat we keken naar de nieuwe Minister President van Nederland. Aan het slot van zijn betoog moest ik even aan u denken en zachtjes lachen. Wat zit u er altijd naast! Wat een onbenullige, inhoudsloze geest. Wat een patjepeeër bent u toch.

  2. Terzo

   Nu nog tralies voor die asielcentra…..

  3. halo1

   Het is misplaatste “”barmhartigheid en mededogen”” hoor… van domme naieve verveelde mensen die zich laten misbruiken en niet inzien hoe ze aldus hun eigen land de soep inhelpen..die voor zichzelf “Jezus-christusje”” spelen…willen laten zien hoe “”anti-Wilders”” ze zijn…een doordenkend mens is daar helemaal niet verheugd over..

   1. Simon Brouwenstein

    U behoort kennelijk tot die minderheid, beste halo1, en dat is uw goed recht.

    1. Terzo

     Zeg pindabrein, volg jij het nieuws niet, de meerderheid is tegen het opnemen van asielzoekers en wil opvang in de regio.

    2. halo1

     “”Wij”” zijn natuurlijk inderdaad een minderheid.. maar ik zie het toch een beetje als de situatie in 1939 in Duitsland.. toen moest ook een 20 % minderheid lijdzaam aanzien hie het land door die 80 % de vernieling (oorlog) in werd geholpen. Vandaar dat ik ook altijd zo!n voorstander ben van PVV-light-51%+

  4. zomaar

   Simon van een kat of hond uit een asiel krijg aanhankelijkheid en liefde voor de opvang die hen bied !!.

   van de moslim krijg je dit te horen !.

   citaat

   ” De Iraakse terrorist Rafik Y. die donderdag in Berlijn werd neergeschoten door de politie, moest binnenkort voor de rechter verschijnen. Hij zou een rechter met de dood hebben bedreigd.

   Daarnaast zou hij tegen een medewerker van de Duitse immigratiedienst hebben gezegd: ‘We zullen jullie onthoofden’. Dit meldde het Berlijnse Openbaar Ministerie vrijdag, schrijft de Duitse website FOCUS.”

   uit

   http://www.elsevier.nl/Buitenland/achtergrond/2015/9/Terrorist-Berlijn-bedreigde-rechter-We-zullen-jullie-onthoofden-2689185W/?masterpageid=158493

   wat een wereld van verschil , vindt je ook niet ?.

   1. Simon Brouwenstein

    Ja, beste zomaar, bij katten tref je zelden extremistische politieke opvattingen aan.

    1. Gielah

     Bij terroristen en kolonisten en moslims die de koran volgen treffen we daarentegen alléén maar extremistische opvattingen aan,
     dat is de hele opzet van de koran tenslotte…
     dat die mensen op de moordenaar en kindermisbruiker mohammed gaan lijken….
     dit in tegenstelling tot vervolgde christenen, waarvan de Bijbel wil dat zij op Jézus gaan lijken…en die DUS doorgaans wél dankbaar zijn én de overheden respecteren én bereid en in staat zijn zich aan te passen en iets goeds van hun leven te maken.

    2. zomaar

     Simon , met andere bewoording , geef jij nu toe dat de asielopvang hier volstroomt met extremistische gelukszoekers (moslims!!!).

     daar de islam ideologie , geloof en politiek herbergt !!.

     zoals ook het communisme , marxisme , ect, ect , dit onder hun ideologie herbergen .

     dank u voor u bijval Simon , ooit zie ik u ook nog op de PVV stemmen .

     1. Simon Brouwenstein

      Nee, beste zomaar, dat begreep u niet juist.

     2. zomaar

      en Simon wat begrijp ik niet juist ?.

      citaat van u reactie


      Simon Brouwenstein

      19 september 2015 at 11:11
      .

      Nee, beste zomaar, dat begreep u niet juist.

      ik begrijp dat u met u reacties hier , dagelijks de anders denkende betreft de islam schoffeert !!,, en er zelf de ballen verstand er niet van heeft , hoe de islam werkelijk in elkander steekt , en hoe de moslims hier van de tweeslachtigheid in de politiek profiteren .

      de huidige politiek moet een ommekeer maken , willen zij ons behoeden voor figuren zoals in deze link vermeld staat.

      http://www.elsevier.nl/Buitenland/achtergrond/2015/9/Terrorist-Berlijn-bedreigde-rechter-We-zullen-jullie-onthoofden-2689185W/?masterpageid=158493

      als de huidige politiek geen ommekeer maakt in hun beleid naar de islam toe , dan vallen er hier veel slachtoffers .

      en had Wilders gelijk met zijn opmerking , dat de verkozen volksvertegenwoordigers , zich na de verkiezing zich afkeren van hun stemvolk , en de moslims plezieren !.

     3. zomaar

      simon ik heb nu twee bewijzen aan gedraagt , waarin bewezen is en word dat de moslims onze samenleving uitsluiten omwille van de islam !.

      hoeveel bewijs moet jij nog hebben , als de moslims niet in een christelijk internaat gehuisvest willen worden , ondanks het nijpende tekort aan opvang , moet toch genoeg zeggen over hoe de moslims over onze Christelijke Joodse samenleving denken , en wat zij ooit voor plannen hebben met de Christenen en Joden binnen onze huidige samenleving .

     4. Simon Brouwenstein

      Beste zomaar,

      Ik zag u daarvoor geen enkel bewijs aandragen. U associeert maar wat in de rondte.

      P.s. Let een beetje op uw taal. U maakt zoveel gruwelijke taalfouten dat het me moeite kost u serieus te nemen. Van u mag toch wel gevraagd worden te schrijven op het niveau dat van een lagere school-kind wordt geëist?

  5. Wilhelmson

   Dat doen ze niet belangeloos. Op zijn minst voelen ze zich er goed bij en op zijn meest verdienende zelf er een aardige duit bij. Belangeloos of altruïstisch zou zijn dat zij in plaats van zichzelf bijvoorbeeld een auto aan te schaffen , dat geld gebruiken om een asielzoeker op te vangen zonder dat het henzelf emotioneel of materiële meerwaarde opleverd , integendeel hen enkel kost.

  6. Niek Verheyen

   En het is voor diezelfde, christelijke, Nederlanders toch enorm schofferend dat religieuze gebouwen door diezelfde asieleisers niet geaccepteerd worden. Mededogen tonen voor op dit gebied meedogenloze vreemden is onnozelheid.

   Tolerantie voor intoleranten is echter waanzin en betekent op den duur het einde van onze wereld zoals we die altijd gekend hebben.

   Brouwenstein en zijn kliek faciliteren onze beulen.

 7. Simon Brouwenstein

  Een mooi lied ter nagedachtenis aan de kat van Wilders:

  https://www.youtube.com/watch?v=-1ydKJ5v88I

 8. poldi

  De toestroom van “vluchtelingen” zal alleen maar toenemen vooral door de aanzuigende werking ondersteund door Facebook, mobiel-op-mobiel reclame en de mensensmokkelaars.

  In de media komen Duitsland en vooral Nederland vergeleken met de overige EU-landen met welkomst comitées en kwaliteit directe opvang, als beste uit de bus.

  Onbegrijpelijk dat Wilders de enige politicus is die de langdurig ontwrichtende massale toestroom wil stoppen en de grenzen direct wil sluiten.
  En als ik de diverse signalen volg hoeven wij van de EU geen oplossingen te verwachten.

  Ben ook zeer benieuwd naar de peilingen komende zondag van onze rode Manipulator de Hond !!.
  Als hij eerlijk is en dan volg ik zijn actuele peiling “laatste 7 dagen” en alle duimomhoog reacties in de diverse media, dan moet de PVV minstens 30 zoniet meer virtuele zetels krijgen maar ik ben bang dat MDH de PVV knarsetandend maar op 27 zetels zal zetten.

 9. Daniel

  Het gaat over de overleden poes van het gezin Wilders en niet over Simon of moslims. De poes is dood, de poes van Geert.
  Graag wil ik een gedichtje plaatsen ter nagedachtenis van de poes van Geert en ter bemoediging van de familie Wilders.

  je spullen heb ik opgeruimd
  met tranen in mijn ogen
  het viel mij vreselijk zwaar
  zullen die tranen ooit nog drogen?

  ‘k heb verdriet om jou
  mijn allerliefste kameraad
  en kijk steeds weer naar die plek
  waar jouw mand nu niet meer staat

  zal dit minder worden?
  zal ’t ooit weer beter gaan?
  zal ’t verdriet ooit slijten?
  kan ik ’t zonder jou wel aan?

  men zegt dat het inderdaad
  wat minder pijn gaat doen…
  maar ’t gemis zal eeuwig blijven…
  daar kan ik niets aan doen

  ‘k zal je nooit vergeten
  jij maakte mij vrolijk en blij
  dat neemt niemand ons nog af…
  want jij, jij hoorde echt bij mij!

 10. poldi

  Prachtig en mooi gedicht Daniel.
  Ik had dezelfde ervaringen na het inslapen van onze kater Tommie.

 11. zomaar

  en Simon , waarvoor mag van mij geëist worden dat ik het niveau van de lager school benader ?.


  Simon Brouwenstein

  19 september 2015 at 12:11
  .

  Beste zomaar,

  Ik zag u daarvoor geen enkel bewijs aandragen. U associeert maar wat in de rondte.

  P.s. Let een beetje op uw taal. U maakt zoveel gruwelijke taalfouten dat het me moeite kost u serieus te nemen. Van u mag toch wel gevraagd worden te schrijven op het niveau dat van een lagere school-kind wordt geëist?

  Simon of is dit weer een smoes , en weet je geen !!! , geen antwoord te geven .

  1. Simon Brouwenstein

   Zucht! U vergeleek een islamitische terrorist met katten en die vergelijking volgde ik. Hieruit volgt echter niet dat naar mijn mening alle moslims terroristen zijn en dus geef ik ook niet toe dat de asielopvang hier volstroomt met extremistische gelukszoekers.
   U zwetst maar wat en ik denk dat u dat beter tegen anderen kunt doen.

   1. Wilhelmson

    Heel juist , maar meeste terroristen zijn wel moslims.

    1. Simon Brouwenstein

     Zelfs dat is niet waar.

     1. Wilhelmson

      Juist volgens de door jou aangegeven bron aangaande enkel Europa : “Maar… dat doet geen recht aan de impact van de aanslagen. Dus wellicht is het beter om naar het dodental te kijken. Dan krijg je dit : 40% is islamitisch geïnspireerd “. Terwijl moslims met ca 10% bevolkingsaantal in de belangrijkste West-Europese landen wel meer dan 80% van de gevangenen uitmaken. En wat wereld wijd ? Daar doelde ik op . Met cijfers kan je steeds alles bewijzen door met parameters te verschuiven.

     2. Wilhelmson

      Deze week alleen

      Weekly Report
      Sep 05 – Sep 11
      Jihad Attacks:
      36

      Allah Akbars*:
      4

      Dead Bodies:
      267

      Critically Injured:
      211

      *Suicide Attacks

     3. Wilhelmson

      Jou aangegeven bron is nu ook geen objectief materiaal hoor. Wat een extremistische pro islamitische site. Onbruikbaar als degelijk argument.

   2. zomaar

    Simon of ik zomaar wat zwets , ik dacht van niet !!, ik draag min of meer bewijzen aan , die ik uit nieuws haal .

    zoals dat het COA , hulp van de bisschoppen afwijst om asielzoekers op te vangen in christelijke internaten of kerken .

    het COA wijst deze hulp niet voor niets af !!, zeker niet na de dringende oproepen van hen voor meer asielplaatsen cq opvangcentra .

    en ik denk dat ieder normaal denkend mens hier een vraagteken bijzet , en zich afvraagt waarom wijzen zij Christelijke opvang af ?.

    dan blijft er maar een mogelijkheid over !, en deze is dat er grote aantallen , (pakweg 99% ), van deze vluchtelingen moslim zijn !, die uit monden van hun ideologie de islam genaamd geen affiniteiten hebben nog wensen van anders gelovigen , buiten die van de IS , (Internationaal Socialistische ideologie en hun maakbare samenleving , die geheel ingericht is naar de islam ) , toch die weer wel betaald wordt door de moslim verfoeide ongelovigen (cq andersgelovigen , zoals de Christenen binnen onze samenleving , en de Joden niet te vergeten ) , ook hun maandelijkse uitkeringen komen hier vandaan !.

    en heer Simon als ik u op deze feiten wijs , en vanuit deze feiten moet concluderen dat elke moslim die hierheen komt een extremistische grondslag heeft !.

    zwets ik volgens u , vreemd heel vreemd , zeker daar ik deze zelfde beschuldigingen en verwijten ook uit de tweede kamer hoor richting de heer Wilders, als hij feiten benoemd !.

    1. zomaar

     waaruit ik weer moet concluderen dat Wilders het gelijk aan zijn kant heeft , met zijn uitspraak richting de overige partijen en regenten , dat zij na aantreden niet het Nederlands volk vertegenwoordigen , toch de hierheen komende moslims en er al zijn met hun haat ideologie.

     oke Simon doe het maar af als gezwets , vanuit mijn kant .

     toch kom nu eens met tegenbeweringen , (geen onderbuik spraak of denken van u kant), toch zuiver met bewijs !!.

     en anders is u oproep om normaal een discussie te voeren , gebakken lucht

    2. Simon Brouwenstein

     Uit het door u opgevoerde bericht bleek niet dat vluchtelingen christelijke opvang afwezen. Dat fantaseerde u zelf bij elkaar.
     Dit soort gezwets vind ik dus vermoeiend.

     1. zomaar

      simon nogmaals waarom word Christelijke hulp door het COA afgewezen , ondanks het nijpende gebrek aan opvang huizen , kampen ect, ect .

      dit mijn beste moet toch een reden hebben ?, wel willen (eisen) zij opvang van de andersdenkende uit onze samenleving , en wijst men Christelijke opvang af .

      geef mij een duidelijke redenen hiervoor ?.

     2. zomaar

      en anders mijn beste , moet ik schrijven dat u met gebrek aan een normaal weerwoord of onderbouwing , waarom deze opvang afgewezen is .

      zelf niet meer weet wat de waarheid is , en de ander daardoor maar verwijt dat hij zit te zwetsen .

      zoals helaas alle 139 kamer vertegenwoordigers dit tegen de heer Wilders zeggen , zij weten het niet , toch Wilders zwetst en lijd aan een islamfobie .

      wat weer bewijst dat al deze 139 mensen , het Internationale gedachtegoed nastreven met een maakbare samenleving , vol van kleur en ideologieën die hun welgevallig zijn.

     3. Simon Brouwenstein

      Beste zomaar,

      Dat legt de COA helder uit. Link verderop in de draad:

      ,,Dat is praktisch beter te organiseren als je kijkt naar logistiek en distributie. Bij versnipperde locaties waar steeds vijftig of honderd mensen terechtkunnen is het organisatorische aspect moeilijker.”

 12. Svetlana

  Wij weten natuurlijk ook wie nog meer een grote dierenvriend was al was deze meer van de honden 😉

  1. Gielah

   @Svetlana.-
   Wat een láge geest hebt u… nee….bent u…!

   U zit écht rottig in elkaar!

   1. Simon Brouwenstein

    Ik geloof dat hier weer een wedergeboren christen komt binnenstruikelen.

    1. Gielah

     @Svetlana?

     Nou ja… in uw benevelde ogen misschien wél… al bent u wel de állerlaatste die ook maar een idéé heeft wat en hoe een wedergeboren christen is.

     Duisternis- dienaren bezitten daar namelijk geen radar voor.

     Het is zelfs sterker: zodra een onderkruipsel als Simon iemand een wedergeboren christen zóu noemen… dient die persoon hoogstwaarschijnlijk de vorst der duisternis.

     Zodra hij iemand… machteloos als hij overigens is…. probeert omlaag te halen: DAN loop je wel eens kans met een echte christen te maken te hebben!

     Simon is een soort omgekeerde radar… al wat hij ziet en meent en constateert… is altijd preciés het tegenovergestelde!

     Hij is dus een verloren schaap… vooralsnog.
     Nu is daar voor die categorie gelukkig een Herder… wij geven de moed nog niet op….maar zelden zagen wij een verloren schaap met zo’n rottig karakter en zo’n grote waffel!

     Simon zou verstandig moeten zijn… voor zover dat binnen zijn vermogens ligt, uiteraard…
     en zich NOOIT over geestelijke zaken moeten uitlaten.
     Blinden weten daar niets van en kúnnen dat ook niet.

     1. Simon Brouwenstein

      “Het is zelfs sterker: zodra een onderkruipsel als Simon iemand een wedergeboren christen zóu noemen… dient die persoon hoogstwaarschijnlijk de vorst der duisternis.”

      De vorst der duisternis ken ik niet, mevrouw Gielah, en ik geloof ook niet dat dit soort vorsten bestaan maar ik wijs er op dat het mensen als Nicky en u waren die zich hier parmantig als wedergeboren christenen presenteren om vervolgens een haat en chagrijn uit te braken die dat pijnlijk logenstraft. Mensen die Christus als hun Redder en Heiland aanvaarden tonen dat vanzelfsprekend in hun gedrag want, zoals Hij aangaf, aan de vruchten kent men de boom.

      U toont zich hier als een depressief, haatdragend en rancuneus mens. Als u zichzelf een wedergeboren christen denkt te kunnen noemen hebt u iets fundamenteels van de liefdevolle boodschap van Christus niet begrepen en is uw christelijke gepreek derhalve schijnheilig en ook tamelijk gênant.

 13. Terzo

  Republiek Allochtonië

  He je nog meer van die onzin bewijzen?

 14. zomaar

  Simon uw oproep tot een normalen discussie , doet u zelf teniet !!, het blijkt als u geen weerwoord heeft , of het aangedragen bewijs niet weerleggen kan , komt u aandragen met taalfouten en of grammatica fouten ,waardoor u de inzending niet begrijpelijk lezen kan , of waardoor het volgens u moeilijk is om het te lezen en te volgen hetgeen er geschreven is .

  of nu weer met de dooddoener van gezwets .

  hoe serieus moet ik (wij) u nog nemen ?.

  als u niet verder komt in u schrijven en of commentaren dat de opponent zwets en deze probeert te kleineren door hem/haar op taalfouten te wijzen .

  afin dit was en is mijn laatste poging geweest om , een normale discussie met u op te starten .

  1. Simon Brouwenstein

   Dat dan geheel wederzijds, beste heer zomaar.
   Veel succes en geluk verder.

 15. Simon Brouwenstein

  Het COA beargumenteerd overigens heel helder waarom men kerken als opvangplaats afwijst:

  “Het aanbod van kerken en moskeeën groeit, maar het COA geeft de voorkeur aan locaties waar minimaal vierhonderd vluchtelingen onderdak kunnen krijgen.
  ,,Dat is praktisch beter te organiseren als je kijkt naar logistiek en distributie. Bij versnipperde locaties waar steeds vijftig of honderd mensen terechtkunnen is het organisatorische aspect moeilijker.”

  Van moslims die christelijke opvang zouden afwijzen is dus geheel geen sprake.

  http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/4144816/2015/09/18/COA-wijst-kerken-af-voor-noodopvang.dhtml

  1. Simon Brouwenstein

   Beargumenteerd = beargumenteert

  2. zomaar

   Simon , als in dit artikel ook maar iets van waarheid instaat , betreffende de uitspraak van het COA , dan moeten zij straks niet gaan janken, dat er een tekort aan opvang is !.

   potdomme het CU , heeft hun leden opgeroepen om kamers aan te bieden voor nootopvang !!.

   en ja hier spreken wij over als er niet genoeg opvangcentrums er zijn waar , meer dan 500 mensen opgevangen kunnen worden , dat er dan noodopvang is , die van 50 tot 150 mensen onderdak bieden .

   en daar Simon is een christelijk internaat , en of kerk best geschikt voor .

   dus weer blijkt dat er om heel die zaak omheen geluld word , om maar niet te behoeven erkennen waarom men christelijke instituten weigert !.

 16. Terzo

  In die haathut in Rotterdam kunnen er wel een paar duizend in, het COA zwetst uit de nek, maar ja wat verwacht je anders van landverraders pur sang.

 17. Gielah

  Beste Simon… begin nu eens in te zien dat u zich zó slecht gedraagt…. dat u helemaal NIETS van het licht in u hebt, óf kent.. of kúnt appreciëren.

  Dat u de vorst der duisternis niet kent, hoeft niemand te verwonderen.
  Hij kent u echter wel.
  Hij gebruikt u elke minuut van de dag.

  En probeer nu eens NIET langer met mensen, die wel in en van het licht zijn, te discussiëren.
  U kúnt dat niet!
  U mist daar ten enen male de kwaliteiten voor.
  Dat mag u dan boos maken… maar ú kiest er toch voor in de shit te blijven rondhangen en alleen maar shit uit te dragen?

  Dat doen ándere mensen u niet aan, hoor.
  Dat doet u hélemaal zelf.

 18. RS

  Wat een heisa om de dode poes van onze Geert. En vooral dat gezwatel van Wim Hutten ( Simon Brouwenstein )
  Zelf zeker nooit een dier, wat veel liefde kan geven, gehad ?
  Blijkbaar niet , na uw reacties te lezen.

  Man, man………….wat heeft een kat van een politici nou met iets anders te maken.
  Trouwens nog het beste gewenst Geert, dat U uw poes moet missen na zoveel jaar……

 19. halo1

  Haha.. de poes van Geert.. 67 reacties..68 nu…nu wachten we op de overleden poes van Samsom….

  1. zomaar

   je hebt gelijk , het is geheel uit de hand gelopen , en wij gaan en gingen voorbij aan het nieuws bericht over de dood van de kat van Geert Wilders.

   toch deze aanzet ”
   Simon Brouwenstein

   19 september 2015 at 09:39
   .

   Ik vertrouw er op dat de heer Wilders een angstige opgejaagde kat, die thans nog in een asiel hoopt op een beter leven, een fijn tehuis zal weten te bieden.”.

   is en was de aanleiding hiertoe !.

 20. Simon Brouwenstein

  Beste mevrouw Gielah,

  Boosheid is een emotie die me zelden overvalt, en uw bijdragen roepen bij mij slechts mededogen op. U zult het in het leven wellicht niet gemakkelijk hebben en ik wil ook wel aannemen dat u werkelijk grote angst koestert voor vreemdelingen en de islam. Die angst leidt wellicht tot de trieste paranoia waarmee uw bijdragen zijn doordesemd.
  Gênant vind uw bijdragen soms wel, met name als u meent te spreken vanuit de boodschap van Christus. Van die boodschap presenteert u naar mijn inzicht een pijnlijke perversie en daarin wordt u bijgestaan door Nicky. De virulente haat jegens andersdenkenden die nagenoeg al uw bijdragen kenmerken is zo fundamenteel strijdig met de tolerante, liefdevolle boodschap van Christus dat het bijna pijn aan de ogen doet. Ik wees u vaak op de grondhouding die Christus aannam jegens de Samaritanen (de moslims van Zijn dagen) en de vluchteling waarover Hij morele leidraden gaf die nu vele christenen aanspoort tot het bieden van hulp aan wanhopige en berooide vluchtelingen die hier veiligheid en een menswaardig bestaan zoeken.

  In plaats van u te verschansen in het goddeloze en liefdeloze gedachtengoed van de haatzaaiende racist Wilders zou u er goed aan doen terug te keren naar de werkelijke christelijke traditie waarin barmhartigheid en mededogen de kern van de christelijke grondhouding vormen.

  Mocht u de vorst der duisternis nog treffen dan zou u hem de vraag kunnen stellen wat hij van Geert Wilders vindt. Zijn antwoord zou u de ogen kunnen openen, hij is namelijk zijn grootste fan.

 21. Gielah

  Hou maar op.
  Wat ik al schreef: u hébt het niet.

  Wist ik ook eigenlijk wel… maar het ging erom dat ú het ging weten!

 22. Daniel

  Vluchtende mensen zijn

  radeloos onderweg

  Slechts op zoek naar een plek

  met rust en veiligheid

  Grenzen op slot gegaan

  Wereldproblematiek

  Ontfermt U zich toch Heer

  Wees Schuilplaats voor altijd

 23. Gielah

  Zeikerd!
  Al net zo nep als Simon de minkukel.

 24. JanvanEechoud

  Het is zéker dat het verbale geweld…. én de nonsens van éne Simon veel minder effect zouden hebben wanneer er de mogelijkheid zou zijn om te Like-en of af te wijzen.
  Tevens zou duidelijk zijn dat velen het niet de moeite vinden te reageren……..
  Kom er maar weer in, mafketel……. LOL……

  1. halo1

   Jullie laten je ook wel erg opfokken..wat zei Rutte over dat stuk roodvlees?..niet op alles ingaan..denken jullie er liever ook eens over na hoe de PVV over die 20 % heen te krijgen i.p.v. dat gehakketal met Brouwenstein….

 25. toetssteen

  Mooie leeftijd voor een kat, maar gerekend naar menselijke begrippen nog zo jong. Ik bedoel 22 is voor een mens jong.
  Enfin, Patricia en Geert, sterkte.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.