Minister Libanon tegen Britse premier: 2 van de 100 ‘vluchtelingen’ zijn undercover terroristen van ISIS

Screen Shot 2015-09-15 at 09.58.46
Foto:

Als dat klopt haalt Europa dit jaar duizenden ISIS-jihadisten binnen.

De Libanese minister van Onderwijs leidde de Britse premier David Cameron eergisteren rond in een vluchtelingenkamp voor mensen uit Syrië. Tijdens de rondleiding waarschuwde de minister Cameron: twee van de honderd zogenaamde ‘vluchtelingen’ zijn in feite diehard ISIS-terroristen. Deze figuren worden vermomd als vluchtelingen naar Europa gestuurd om daar aanslagen te plegen.

De Daily Mail legt het als volgt uit:

Two in every 100 Syrian migrants smuggled into Europe are Islamic State-trained fanatics, David Cameron was warned yesterday. 

Lebanese education minister Elias Bousaab, who met the Prime Minister during his lightning visit to the region, said the extremist group is sending trained jihadists ‘under cover’ to attack targets in the West. Mr Bousaab said the extremists choose targets, including children, in refugee camps and schools before trafficking them into Europe via Turkey and Greece. He added that Isis is posing a worsening threat by ‘growing and mushrooming’. 

Groot-Brittannië heeft laten weten dat het bereid is 20.000 vluchtelingen op te nemen. Als de cijfers van Libanon  kloppen zijn 400 van die vluchtelingen dus undercover terroristen. Het moge duidelijk zijn dat zij enorme problemen kunnen veroorzaken in Groot-Brittannië… én in de rest van Europa.

Denk maar na: Duitsland zal dit jaar zo’n 800.000 ‘vluchtelingen’ verwelkomen. Als twee procent extremistisch is komt dit neer op 16.000 individuen. Volgens de Libanese minister staan die mensen dus klaar om aanslagen te plegen als ISIS’ leiding dat wil.

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

64 reacties

 1.   

  Gelukkig hebben wij de AIVD, die beschermen ons echt wel.
  Maak je niet druk, stel er vallen 1000 Nederlandse slachtoffers door aanslagen. Kijk eens naar het groter geheel er zijn wel heeel veel asielzoekers gered. Dat geeft dan toch wel weer en goed gevoel voor de mensen die hun dierbaren zijn verloren.
  En kijk eens naar Zweden verkrachtingsland nummer 2 op de wereld na Lesotho, Die vrouwen moeten niet klagen zolang zij maar met respect worden verkracht dan zal je zien dan ben je er zo over heen en ga je het echt wel fijn vinden na een tijdje.
  Jij bent welkom, welkom in mijn land ik wil je leren kennen Bla Bla liedje uit Apeldoorn.
  Ik vind het allemaal goed laat de halve planeet maar naar Europa komen en nee ik ben niet depressief of overspannen, maar ben helemaal klaar met dat islam gebeuren.
  Een hele fijne dag en een hele fijne Prinsjesdag toegewenst.

  1.   

   @Coitus, ik las van een verkrachte Zweedse vrouw, die zei dat ze dankbaar was dat zij door de verkrachting niet racistisch was geworden.

   1.   

    Klopt heb het ook gelezen, zal wel iets te maken hebben met het Stockholm syndroom.

 2.   

  En dat controleren aan de grenzen stelt dus ook NIETS voor.
  Dat is alleen maar voor-de-Bühne gekwek, om de burgers gedwee en gerust te houden.
  Ik heb bijvoorbeeld nog niets gehoord over zogenaamde Syriërs – die dus wel overál vandaan kunnen komen… zéker de vele, vele pikzwarte mannen zien er nu niet echt Syrisch uit –
  die onderweg zo’n nep-Syrisch paspoort hebben aangeschaft en die daar dan op betrapt zouden zijn bij een van die( spaarzame) controles.

  Er schijnen duizenden van zulke valse reisdocumenten verhandeld en in omloop te zijn!

  En dat alles stroomt maar hierheen…
  en omdat de EU zo’n enorme PRIJS stelt op vermenging van de oorspronkelijke bevolkingen met lieden-van-veraf…
  en omdat de laffe overheden van de diverse lidstaten daarop braafjes ‘JA, BAAS’ knikken….
  laat men iedereen maar door:
  ‘hollen maar jongens… dáár zijn de vleespotten’!

  Hoeveel duizenden gaat het kleine Nederland er toelaten?
  Zeven duizend?
  Meer?
  Nou ja… niet overdrijven… het gevaar niet groter maken dan het al is…..ga er dan maar van uit dat we straks zo rond de 100(..) ISIS strijders binnen onze ..niet meer bestaande.. grenzen hebben.
  Dat maakt het bijeenkomen op grote bijeenkomsten… pro-Israël avonden bijvoorbeeld… op kerstmarkten.. bij grote sportevenementen…. intochten van Sinterklaas….en vooral: bij anti-radicale-islam optochten… toch weer een stuk lévendiger en spannender.

  Soms denk je: Rutte heeft zich indertijd niet voorgenomen om de PVV te deciméren… maar om de PVV uitermate gróót te gaan maken.
  Maar wát hij ook bedóelde… dit wordt nu wel het resultáát van zijn desastreuze politieke handelen.

  Jammer alleen dat dit handelen en niet-handelen best weleens mensenlevens kan gaan kosten.
  Je houdt je hart vast.

 3.   

  En wat doen die elite binnen de EU? Helemaal niks want iedere economische asielzoeker uit Afrika, Midden Oosten en Azië mag vrij en blij binnen. EU komt vol te zitten met ISIS moordenaars en aanhangers. Niemand weet wat al die jonge moslimmannen hebben uitgehaald in regio en eigen landen. Waar zijn al die jonge meisjes.

  Jesse Klaver Groen-Links ” We gaan Nederland veranderen”.

 4.   

  Het staat vast dat de IS via de migranten stroom Europa binnenkomt gezien het feit dat zij al overal opduiken terwijl wij hier denken dat het een aflopende zaak is met hun. Maar de meerderheid van Nederlanders blijkt geen dichte grenzen te willen althans volgens de NOS. Welkom in de middeleeuwen!

  1.   

   @Ni28
   Niemand weet wat voor vragen er zijn gesteld en waar die poll werd gehouden. Gisteren was er een poll op stand. nl 76% wil de grenzen dicht.

 5.   

  Dat Daesh hufters binnenkomen was al bekend.
  Het is een onderdeel van hun jihad tegen het westen.

  Als je een deel van de wereld níet kunt overmeesteren met wapens, zorg er dan voor om massa’s vluchtelingen die kant op te sturen, om de boel te destabiliseren.
  Dan zijn er in het westen vast wel sympathiesanten en vriendelijke bestuurders van moskeeen te vinden die dit soort jihadisten van onderdak voorzien en mogelijk op een later moment, bereidwillig het nodige wapentuig aanleveren om aanslagen te plegen in Europa.

  Ben benieuwd wanneer het los gaat.
  Vooralsnog hebben overheidsgebouwen in Europa de aandacht van IS.
  Daarna zal de media wel volgen.
  Geen info meer voor de burgers, enkel nog de boodschappen van de islam.

 6.   

  Ondanks het aantal ISIS en aanhangers laten vooral CU,D66, PvdA,Groen links en SP heel de islamitische wereld binnen. let vooral op de huilebalken Samsom. Slob,Pechtold,Klaver, Gersthuizen, Karabulet en Roemer.

 7.   

  Een op de vijftig X 160.000 = 800 jihadisten. Zeer grove schatting natuurlijk!

  Verdeeld over alle EU landen, valt het ook wel weer mee natuurlijk. Stuk of 40 in Nederland.

  En bij 1.000.000 gelukzoekers.
  Ach, ook dat valt best mee !

  Sarcasme button: OFF

  1.   

   en of het wel meevalt , er zal straks maar een zo figuur met zijn vlaggetje in de hand langs de route staan , tussen een massa mensen .

   en ineen kaboem !!, hij weg , zijn vlaggetje naar de sodemieter , en een hoop oranje liefhebbers.

   resultaat 10 tot 20 doden , 100 tot 150 gewonden .

   en een minister-president met zijn elite korps , die zegt (en zegde in het verleden ), dat moeten wij over hebben om binnen dit prachtig land ,vol met een multiculturele samenleving te wonen .

   1.   

    vele Nederlanders en medelanders , geven blijk dat zij de kleur rood, mooi vinden .

    het rood van het bloed wat binnen afzienbare tijd , door onze straten stromen zal .

 8.   

  -16.000+ het aantal symphatisanten wat er al in Duitsland leeft, na ja een grote groep welke zich met druk en geweld er eerst wel voor zorgen dat zij de baas cq woordvoerders van de ilsmitische gemeenschap worden. Uiteraard gaan onze bestuurders met deze terroristen rondom de tafel zitten om het inburgeren voor iedereen vlekkeloos te laten verlopen waarbij islamofobie het sleutelwoord is.

 9.   

  Wat ik hier niet lees, is dat de Eurofielen weer een nieuw woord aan hun scheldjargon tbv tegenstanders verzonnen
  hebben: “Nationaal-egoïsten”.

  Daar worden de Oostbloklanden mee aangeduid. Ook werd gedreigd dat die hun subsidies van de EU kwijt zouden raken, en dat “we dit niet zullen vergeten”. Dat is te lezen op de site van de VK.

  E.e.a. toont aan dat die machtig mooie, vredelievende EU intussen een vechtclub is geworden,
  noord tegen zuid,
  west tegen oost.

  Een utopie wordt altijd een bende!

 10.   

  In Den Haag liepen ze te demonstreren met gebruik van ISIS vlaggen. Europa zit vol met ISIS en aanhangers. EU elite en nationale politici zijn de veroorzakers.

 11.   

  Bij de volgende aanslag zal het kabinet somber kijken en de nabestaanden op warme toon verzekeren, dat heel het Nederlandse volk als één man achter hen staat… en dat `wij zo niet met elkaar omgaan´.

  Heel Islamia zal daarop SIDDEREN.

 12.   

  Rustig maar mensen, laten we eerst even de betrouwbare kranten afwachten – dit scheelt Simon weer een opmerking. Zolang de Guardian er niets van zegt, hoeven we ons geen zorgen te maken..

  Jeremy Corbyn wordt bij die krant al goed in bescherming genomen, dus dat zit wel oké.

  Laten wij niet vergeten dat we, behalve de binnenstromende terroristen, al voldoende aanhangers van de IS en van het islamitisch fundamentalisme binnen hebben.

  Dat kan dus gezellig worden.

  En als we dan nog even tot ons laten doordringen dat onze politici dit ook moeten weten, zo achterlijk zijn ze niet dat ze dit niet beseffen, dan kunnen we alleen maar uitgaan van zeer kwaadaardig gedrag.

  Wat, als de IS aanslagen gaat plegen in de EU of ander gewelddadig gedrag gaat vertonen?

  Tja, dan wordt het wel tijd dat de EU de macht overneemt, ‘omdat we ons in een gevaarlijke situatie bevinden, waarin we gedwongen worden om zonder verdere discussies als EU-eenheid op te treden’.

  Communisten denken best wel vooruit om hun macht te kunnen uitbreiden. Helaas zullen ze daarvoor geen beleidsplan naar buiten brengen.

  Ik blijf het zeggen: over de EU kan niet slecht genoeg worden gedacht.

  En Gielah, ik ben het met je eens, dit sluiten van de grenzen is een belachelijke schertsvertoning, die alleen maar weer veel geld kost..

 13.   

  ach buiten dit bericht om lees ik bij de telgraaf , dat de scholen ook al in de problemen dreigen te komen , met de komst van deze vluchtelingen , (kinderen hiervan , zoals wij zien en kunnen zien zijn er niet veel kinderen tussen hen ), toch levert dit ook problemen op , evenzo de verzorging van demente en gehandicapte , simpel de poet is op !!!.

  voor dit geld halen de politieke partijen , een aantal jihadstrijders onze grens over , verwennen hen met pluche knuffeltjes , een huis, inrichting, moskee ,uitkeringen ter waarde van 26000 per kop , per jaar , en alle mede werking (zie motie vrouwe Halsema ), om hier hun visie betreft de islam te ontplooien .

  waaraan hebben wij al dit geluk toch aan verdiend ?.

  1.   

   de echte verschoppeling , (vluchteling) , zit in een tehuis voor demente en gehandicapte !!, niet die trollen gehuld in hun kameelharen jassen , voorzien van mobieltje , die al jaren onze grenzen overstromen !!, en waarvoor alles betaald word van ons gemeenschapsgeld !!.

   de echte verschoppeling , (vluchteling), zit thuis gebonden achter de geraniums , te rekenen hoe hij/zij op hun oudedag de eigenbijdragen moeten betalen en waarvan !, de echte verschoppeling zit in tehuizen zonder voldoende begeleiding en zorg , de echte verschoppeling is de oude Nederlander !!!!.

   niet dat ratjetoe aan jongen islamieten !, die te lam zijn om te werken en daardoor de rijke Europese landen verkiezen boven , de opvang in hun regio !.

   ook al is het daar veilig !.

 14.   

  Het is geen vraag of IS aanslagen zal gaan plegen in ons land en/of bij de buren, slechts wanneer!

  En we hebben geen binnengrenzen dus al die terroristen( duizenden) kunnen vrij heen en weer pendelen zonder beprekingen van controles of het gevaar van gezien of opgemerkt te worden.

  Het zijn zg. “zielige’ vluchtelingen die gepamperd moeten worden..dat vinden ze zelf ook. Deze jonge mannen, dit invasie leger, ze hebben alleen maar ‘rechten’, geen plichten behalve wanneer IS roept en de instructies geeft om in actie te komen.
  En dat ze in actie gaan komen is slechts een kwestie van tijd. Dat weet iedereen, ook onze politici, en ook de EU criminelen die dit gewoon laten gebeuren.

  En stoer roepen, ik wil niet in angst leven en ga mijn leven er niet op inrichten, prima, tot het mis gaat en je misschien nog kan denken “hoe heb ik zo stom kunnen zijn”, tja dan is het te laat. En ook te laat voor al die gutmenschen die dit op hun geweten hebben.

  Het is ernstig je te moeten bedenken dat we eigenlijk gewoon zitten te wachten op ‘de klap’, op het moment dat het mis gaat en je af te vragen waar en wanneer en hoe groot en hoe erg zal het zijn….hoeveel slachtoffers… want je weet dat het gaat gebeuren, dat is allang geen vraag meer.

  Het is nog veel ernstiger dat je jezelf bedenkt dat je hoopt dat die’klap’ luid zal zijn zodat men eindelijk wakker wordt en in gaat zien wat er werkelijk gaande is. Dat, in de hoop het tij nog te kunnen keren hoewel je ook denkt dat het wel eens te laat kan zijn en het tij niet meer gekeerd kan worden, niet meer zonder verschrikkelijke (burger) oorlogen en erger.

  En dat jij wel weet aan wie we dat te danken hebben maar dat jij behoord tot die minderheid die overruled werd door linkse gutmenschen/socialisten die met hun krankzinnige en al eeuwen bewezen misdadig onwerkzame idealisme, dit hebben laten gebeuren.

  De realiteit is dat er een ijskoud geplande psychologische en etnische oorlog tegen europa gevoerd, waarin de zogenaamd hulpbehoevende vluchteling de gecamoufleerde ‘munitie’ is.
  Helaas hebben nog maar weinig autochtone Europeanen hun sluipende zelfvernietiging door middel van deze (geplande) massa immigratie/invasie in de gaten.

  Wat ‘wij’ onze kinderen aandoen en laten erven…

  1.   

   @ nick
   “Het is geen vraag of IS aanslagen zal gaan plegen in ons land en/of bij de buren, slechts wanneer”
   ……….we wachten af.
   Volgens mij heeft de paniek/angst een staatsgreep op uw hersenen gepleegd. Durft u nog wel over straat?

 15.   

  http://www.telegraaf.nl/buitenland/24494301/__Berlijn_dreigt_met_korting__.html

  Berlijn dreigt onwillige landen met korting

  De Duitse minister van Binnenlandse Zaken Thomas de Maizière dreigt met het snijden in de fondsen aan landen die niet meewerken aan het Europese plan voor de spreiding en opvang van vluchtelingen. De Maizière zei dinsdag tegen de Duitse zender ZDF dat het tijd is ” over drukmiddelen” tegen de weigerachtige landen te praten.

  1.   

   Zie je maar weer wie de baas speelt in het o zo schijndemocratische EU! En dan komen die woorden ook nog uit de mond van een binnenlandse minister terwijl de elite uit Brussel hier over moeten gaan beslissen. Duitsland heeft toch zelf de problemen naar zich toe gehaald dus los het dan ook zelf maar op.

 16.   

  De z.g Jihadisten zijn niet het gevaar.

  Het echte gevaar zit in de massale immigratie van moslims naar Europa.

  Immigratie die grote demografische gevolgen heeft voor Europa.

  Het wapen wat Europa zal veranderen is “immigratie” en niet bommen en geweren.

  “There are signs that Allah will grant vicotry to Islam in Europe without swords, without guns, without conquest. We don need terrorists, we don’t need homicide bombers. The 50+ million Muslims (in Europe) will turn it into a muslim continet within a few decades”——Muammar al-Gaddafi.

 17.   

  goed geschreven Nick, toch hebben de leiders binnen de Europese landen , zich al jaren voor de invoering van open grenzen en de EU , zich al ingedekt zou het tot een volksopstand (burgeroorlog ) komen .

  stel na een aanslag met teintallen doden en honderden gewonden , breekt hier de pleuris uit .

  dan kunnen onze regenten en elite , een beroep doen op de naburige landen , om hun leger hier de opstand te laten onderdrukken .

  zoals ik al ooit eerder geschreven heb , dit alles is heel goed overdacht in het verleden, vandaar dat elke regering (elite) gewoon doordrammen in het geen zij willen , (een maakbare samenleving , waarin voor de tegenstanders geen plaats is !!), de tegenstander word gewoon onderdrukt met geweld , en moorden .

  1.   

   inwezen zijn onze elite , niets beter dan de strijders voor de Islamitische Staat !.

   ook zij willen met onderdrukking van de bevolking , van Europa een staat maken , en als een gedeelte der bevolkingen zich hier tegen verzetten , of zich hiertegen afkeren .

   gaan ook zij over te het vermoorden van de tegenstanders van hun beleid , en dat noemt men vandaag te dag een democratie !!.

 18.   

  Foto’s kijken op http://xandernieuws.punt.nl

  Agge tog wat sielugh; toch zie ik weer geen enkele zwakke, vrouw of kind daartussen.

  Er moeten wel een paar slechterikken tussen zitten dus. Sowieso, muslims, maar ook nog Isis tuig voor nieuwe cellen in NW-EU landen.

 19.   

  Het valt wel op dat we geen reacties krijgen van de altijd aanwezige Simon Brouwenstein.
  Zou hij soms ziek zijn ?
  Of piekert hij zich suf hoe hij op dit bericht moet reageren ?
  Want zelfs de Paus, hoe is dat mogelijk, zie Trouw heeft ook al zijn ongerustheid geuit.

  1.   

   nee poldi , hij is niet ziek , met heel de afdeling zijn ze naar Den. Haag.

   en staan langs de route met vlaggetjes te zwaaien .

   ik had verwacht dat nog-1 , er ook bij zou zijn , maar die is ziek , zie ik net .

  2.   

   Ik geloof van dit bericht geen hout, beste poldi.

 20.   

  De minister heeft niet gezegd dat twee van de honderd vluchtelingen ISIS is. Wat hij gezegd gheeft is;

  ‘‘My gut feeling is yes they are facilitating such an operation.

  ‘Yes of course to go to Europe and other places. You may have let’s say two per cent [of refugees] that could be radicals.’

  Ten eerste zei hij dus dat het een ‘gut feeling’ is, een gevoel dus en geen vaststaand feit. Ten tweede zegt hij ‘You may have let’s say…’ waarmee hij een hypothetisch voorbeeld probeert in te leiden.

  Hij is kennelij niet op de hoogte dat dit soort uitspraken volstrekt uit zijn verband gerukt gaan worden en als feiten gepresenteerd gaan worden door een media die vanwege de concurrentieslag steeds extremere en smeuiger verhalen moeten brengen.

  En daarbij willens en wetens een loopje met de werkelijkheid nemen. Dat is niet mijn mening, maar de conclusie van haar eigen journalisten;

  http://tktk.gawker.com/my-year-ripping-off-the-web-with-the-daily-mail-online-1689453286

  1.   

   Ah gelukkig @nog1, dan valt het mee met de instroom van de IS.

   http://www.elsevier.nl/Buitenland/achtergrond/2015/9/Libanon-waarschuwt-jihadisten-onder-migranten-2686123W/?cmpid=NLC|elsevier_dagelijks|2015-09-15|Libanon_waarschuwt:_jihadisten_onder_migranten

   Er zijn nog meer kranten die de boodschap, terecht, brengen.

   Wat is jouw boodschap eigenlijk?

   Het valt wel mee?

   De IS is lievvvv?

   De IS heeft niets met de islam te maken?

   Wat maakt het uit of dit feiten zijn of niet, de cijfers lijken ,mij toch al gematigd.

   Als we bedenken dat er al duizenden fundamentalisten/jihadisten in de EU rondlopen en

   als we dan weten dat IS gedreigd heeft dat zij hun mensen naar de EU zouden sturen dan

   geloven we toch echt niet dat zij padvinders zijn, die alleen maar dreigen en niet doen wat zij zeggen?

   Of er nu 20.000. 40.000 of 60.000 Jihadisten hier rondlopen, gevaarlijk blijven ze, vooral met de open grenzen.

   Een stuk of tien kunnen al een bloedbad van jewelste aanrichten.

   Maar opnieuw, daar hoor ik je niet over.

   Snap je nog niet dat jullie [ Simon en jij] wel erg de indruk maken de fundamentalistische islam in bescherming te nemen?

   1.   

    wachters , het zou mij niet verbazen als beiden , tot de islam bekeerd zijn , en zoals bijna alle moslims de weg tot bezetting van anderen landen , (cq samenlevingen), aan het plaveien zijn !.

    een moslim ook de bekeerling is blind voor alle ellende die deze ideologie aanricht , deze ellende , (moord , onderdrukking , slavenhandel , enz. enz ), is immers vastgelegd in hun heilige geschriften .

    en ieder moslim bekeerd of vanaf de geboorte volgen deze barbaarse ritte .

  2.   

   oke hij heeft gezegd dat hij geen concrete bewijzen heeft , toch zijn gezegde (waarschuwing) , onderbuik gevoelens zijn .

   zowat !! , wie van ons had ooit het vermoeden , dat de gepleegde aanslagen , gepleegd zijn door hier (tweede ,derde) generatie moslims , jij soms ?.

   en ja !!, met de instroom van nu ruim 500.000 mensen dit jaar die (waarvan vele , (ik denk voornamelijk jongeren), niet geregistreerd wensen te worden , kan het zomaar zijn dat deze Libanese minister Elias Bou Saab (Onderwijs), zijn onderbuik gelijk heeft .

 21.   

  Ja want moslims zijn natuurlijk nooit tot zoiets in staat……..

 22.   

  Horen we het eens van een ander. Niet dat dit bericht Pechtold c.s. tot andere gedachten zal brengen. En dan die kritische geluiden vanuit Brussel jegens de “onwillige” Oostbloklanden: dit lijkt toch wel weer erg op dat verfoeilijke wij/zij-denken, waar “we” toch juist zo graag vanaf wilden.

 23.   

  Nou Libanon minister, weet niet of je de werkelijke cijfers kent; maar geen 2%.
  Als is gebleken dat zo’n 70%(?) van de jonge moslims pro Isis en pro sjariah zijn hier, dan zijn het er dus 70 (zeventig) van de 100. In elk geval potentieel!

  @Poldi. Ja mis je Gruwelstein nu echt (als kiespijn na onverdoofde kanaalbehandelingen)?
  Inderdaad, wat zal Brallenbrouwenstein nu weer stiekum brouwen? En zich voor te bereiden om ons vriendelijk samenzijn hier te vebrallen?

  Als troost een video, met wat heerlijk verruwd taalgebruik van Geenstijl.
  Echt verfrissend toch, als je maar even aan dat bekakte, onechte en leugenachtige verbale gezever denkt ban Brallenstein?!

  Kom op. Even lekker genieten van de zonde, zonder die nog-vromer-dan-de-paus Kwezelstein!

  VIDEO! Feest en bikini’s. Lichtgetintie zonder islam!
  http://www.geenstijl.nl

 24.   

  Ook al zou het hypothetisch kloppen en zouden idd jihadisten gesmokkeld zitten tussen de vluchtelingen. Hoe willen ze hun aanslagen überhaupt realiseren? Ik ga er vanuit dat het wel opvalt als een van me vluchtelingen een vuurwapen bij zich heeft.

  1.   

   CJD , het is zelfs voor ongelovigen , algemeen bekend dat in bepaalde moskeeën, wapens op voorhand zijn .

   daarbij zoals ik ooit begrepen heb, kan je via internet te weten komen hoe je een bom maakt .

   dus tja hoe zouden zij dit realiseren ?, ik zou het niet weten .

   jij soms ?.

   1.   

    Als dat echt een probleem is dan zullen overheden zonder twijfel nog meer ingrijpen dan nu al het geval is. Denk daarbij aan het zorgvuldig inspecteren van moskeeën en internet bronnen. Ze zullen onze telefoon gesprekken ook beluisteren wat overigens nu al gedaan wordt.

    Kortom, als de overheid niet in zou grijpen dan waren er nu al 100 keer zoveel incidenten geweest

    1.   

     Zijn daar cijfers van? Of zijn die “geheim”?

   2.   

    Heeft meneer zomaar een bron voor in opmerkelijke bewering?

    1.   

     In = zijn

  2.   

   Daar zorgt de vijfde colonne ongedierte die hier al jaren nestelt wel voor…..

  3.   

   @CJD
   15 september 2015 at 17:02
   Wat ben JIJ naïef zeg! Hoe zouden misdadigers aan hun wapens komen? Deze terroristen hoeven helemaal geen wapen mee te smokkelen. Die zijn hiér, voor degenen die willen, héél eenvoudig aan te schaffen! Geen énkel probleem!

  1.   

   Ook meneer van Urk leest graag E.J. bron, voedsel voor islamofobe fantasieën.

   1.   

    Gaaaaaaaaap

 25.   

  Het bericht is van de Mail Online, een notoir leugenachtig blad. De DDS haalt daar graag de spannende hoax-berichten vandaan.

  De kans dit dit bericht een snipper waarheid bevat is zeer gering.

  https://en.m.wikipedia.org/wiki/Mail_Online

  1.   

   Ach simpele ziel toch. Ik heb medelijden met jou hoor, tis omdat je een droeftoeter bent ander zou je een hekel aan een type zoals jij krijgen. Schrijf ik zonder Vouten overigints, doe wel eens een t met een d verwisselen, zijn er wel meer denk ik. kwak ze zomaar neer.

   1.   

    Of een V voor een f gebruiken.

    1.   

     Het is uw goed recht om dom over te komen, beste C.oitus.

     1.   

      Mooi bedankt kneus.

     2.   

      Sorry u bent voor mij een soort God, u weet alles en doorziet ook alles, ik voel mij erg dom te opzichte van u, dus daarom vraag ik of ik het allemaal wel goed schrijf enzo, Ik wil tegen over u geen flater slaan want u bent goed en zeer intelligent. Ik voel mij klein en nederig, ik wou dat ik wat van u intelligente had hebt enzzo.

  2.   

   Het lijkt wel of alle berichten en bladen bij u leugenachtig zijn als het om moslims gaat. Maar goed ik heb de foto bestudeert van deze man als strijder waarbij ik concludeer dat hij vermoedelijk een Koerdische man is die tegen IS had gevochten. De reden is dat hij een Amerikaans uitrusting droeg en voor een typische mercedes unimog legertruck stond die Koerdische en Turkse strijdkrachten voornamelijk veel gebruikten. Daarnaast spreekt ie diverse talen waaronder Koerdisch.

   1.   

    Dus u heeft inderdaad deze keer gelijk beste Simon.

 26.   

  http://www.unhcr.org/pages/49e486a76.html

  Dat is vreemd. De meeste Syriërs zijn verkast naar het grote gebied binnenslands waar het wel veilig is. Zitten ook Irakezen……
  Dat opgeteld bij de ladingen vervalste paspoorten die al zijn aangetroffen (gemaakt in Turkije), plus het feit dat de instroom voor meer dan 75% jongeman is, zeer verdacht.
  En dan kan men het afdoen als: ach het is ‘slechts’1% op de totale Nederlandse bevolking, maar dat is geen goede analyse. Men moet dat aantal afzetten tegen de autochtone Nederlandse bevolking in die leeftijdscategorie. En kijk dan meteen naar de hoeveelheid beschikbare vrouwen in die leeftijd en dan zou ik als ik vrouw zou zijn op zijn minst zeer verontrust zijn. Als man zijnde idem, want baby’s kleuters en oude mensen houden deze horde niet tegen. Want hetzelfde spul dat op 9/11 liep te juichen zal zich gewoon aansluiten.

 27.   

  Juist om de bevolking tegen dit soort gevaren te beschermen, hebben wij overheden aangesteld.
  Waarom zien die niet wat oplettende burgers wel zien?

  Allemaal nog steeds vanwege dat Oil for Immigration?
  Of is dit weer een nieuwe deal… een die Brussel als voordelig ziet?
  En waarvoor dan wel..?

  En is er dan… behalve Wilders…. géén der politici die NEE roept?

  Inderdaad verontrustend.
  Zacht uitgedrukt.

  En nee… laat niemand met dat ‘zielige vluchtelingen’- verhaaltje mee aan komen zetten.
  Daar trapt geen hond meer in…. temeer daar we allemaal élke dag de beelden zien… en niet alleen die NPO-plaatjes van de weinige behoeftige gezinnetjes, die ze met veel kunst en vliegwerk voor een camera hebben weten te krijgen.

  1.   

   @Gielah
   U moet het beeld breder trekken, het gaat om macht. Libië en Irak was na Afghanistan het begin om de hele wereld onder de dwang van de dollar te brengen. Na Bretton Woods hangt de wereldmunt (dollar) aan een goudbelofte die ze never na kunnen komen. Dat goud bezit de VS helemaal niet, het staat alleen op papier.
   Daarom zal elk land dat dit niet wenst te accepteren geruimd moeten worden. Alleen…., Rusland en China zijn te machtig geworden en laten zich niet tegen elkaar uitspelen. India idem, dat land heeft tegen die CEO’s nee gezegd en de deur dicht gegooid.
   Maar ja, Japan mag weer oorlog voeren buiten de grenzen, iets waar meer dan 90% van de Japanners wil het niet, ze herinneren zich de vorige ellende nog. Toch zal Abe het doordrukken. Huh en alles is toeval heus waar.

 28.   

  Ik moet eerlijk zeggen, @Toetssteen ( maar bedankt voor deze reactie), dat een en ander mij soms duizelt.
  Daar valt ook niet meer tegen op te vechten, hè?
  Dat is gewoon te groot.

  1.   

   Het is ook heel groot en heel complex Gielah! Om alles met elkaar in verband te brengen, het lijkt een puzzel, maar de stukjes vallen vanzelf op zijn plaats als je ze allemaal hebt gezien en doorzien.
   Het is een smerig spel met de gewone mensen/bevolkingen als ondergeschikt slachtoffer van de vieze manipulaties van de ‘elites’. En ook dat is een wat abstrakt begrip want wie zijn dat dan…tja…weer een ander verhaal.

 29.   

  https://www.youtube.com/watch?t=1&v=xn-UCR5p0y0

  Container met ‘hulpgoederen’ voor vluchtelingen zat vol met wapens en ammunitie.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!