Monsters onder het bed hielden zijn dochter wakker. Dan besluit hij om naar de apotheek te gaan...

Geen categoriesep 29 2015, 16:00
Het perfecte medicijn voor kinderen die denken harige, likkebaardende beesten onder hun slaapplek te hebben.
Kinderen hebben een heel levendig voorstellingsvermogen. Dat weten we allemaal, en meestal is dat goed. Het stelt ze in staat dingen snel te leren en eigen te maken. Maar het gaat mis als ze voor zichzelf gevaren zien die er helemaal niet zijn. Zoals monsters onder hun bed. Menig ouder kan zich wel herinneren dat kinderen het eng vonden om te gaan slapen, omdat ze dachten met niet-bestaande kinderverslinders te maken te hebben.
Toen een man naar de apotheek van Dee Vivian kwam, zocht hij dan ook een oplossing voor dit probleem. Had Dee wellicht een medicijn dat kon helpen tegen de monsters waar zijn dochter zo bang voor was?
Nee, de man was niet óók gaan geloven in de monsters van zijn oogappel. In plaats daarvan had hij een fles water meegenomen, en hij vroeg of hij wat labels met het logo van de apotheek kon krijgen. Zodat hij z'n zelfbedachte "monster spray" kon geven aan z'n dochter, die hopelijk zou denken dat het echt werkte:
iBYwCWGDee zei dat de vader het goed had uitgezocht voordat hij om het label kwam vragen:
"Hij had zelfs een foto meegenomen en vroeg ons of iets konden maken wat daar op leek."
En of het werkte? Reken maar!
Dee zag de vader niet meer terug, wat blijkt dat de placebo "monster spray" alle monsters succesvol heeft 'verjaagd' van het bed van zijn kleine meid. Hoera!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten