Pasgeboren baby ontmoet haar 92-jarige overgrootmoeder in één van de mooiste momenten die je vandaag zal zien

Geen categoriesep 29 2015, 18:00
Het leven komt, en het leven gaat. Een kleinzoon van deze 92-jarige oma kan zeggen dat met eigen ogen aanschouwd te hebben.
Het was niet een bepaald vrolijke dag toen vorige maan de grootvader van Reddit-gebruiker Fishtails overleed. De man had een lang en gelukkig leven achter de rug. En trots: hij had nog meegevochten tegen de Japanners in de Tweede Wereldoorlog. Maar zijn levensverhaal kwam vorige maand tot stilstand toen hij overleed. De gezondheid van zijn vrouw - inmiddels ook 92 jaar oud - gaat sinds die dag ook zienderogen achteruit.
Maar ze voelde zich voor één dag zo fit als een hoentje toen ze bezoek kreeg van haar eigen kleinzoon. En hij had iets heel speciaals meegenomen. Of liever gezegd: iemand. Zijn twee dagen oude dochter:
NrO6CQshDe man was geroerd door het feit dat z'n opa er niet bij kon zijn:
"Hij is vorige maand overleden en heeft jammer genoeg deze ontmoeting gemist."
Maar hij had heel speciale woorden over voor z'n oma, die innig gelukkig was met haar achterkleinkind:
"Volgens mij heeft mijn grootmoeder haar leven gerekt voor dit moment. Dit was daarom ook één van de beste dagen van mijn leven, en ik denk dat dezedag voor haar ook heel erg hoog scoort."
Anderen die de foto hadden gezien, waren het er roerend mee eens. Een andere Reddit-gebruiker gaf 'Fishtails' het volgende prachtige stukje proza mee:
"Als je dochter je grootmoeder ontmoet, dan hebben twee mensen uit verschillende tijden, generaties en geschiedenissen een ontmoeting. Samengenomen strekken hun levens zich misschien wel uit over 180 of 200 jaar, of nog meer. Dit is een prachtige foto van twee personen die elkaar ontmoeten op een snijpunt van de geschiedenis. Zoals vrienden die elkaar kort op eht vliegveld ontmoeten, voordat ze daarna andere vluchten nemen."
Daar is niets meer aan te voegen, toch? Een foto om voor altijd te bewaren.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten