Pestkop denkt een blinde jongen zomaar te kunnen slaan, maar hij krijgt een koekje van eigen deeg

Geen categoriesep 24 2015, 12:23
Gerechtigheid kwam sneller dan verwacht!
Iedereen die weleens met pesten te maken heeft gehad, of iemand kent die is gepest, weet dat pesten enorm naar en vooral erg laf is. Vaak zijn het immers juist degenen die zich minder goed kunnen verdedigen, die het slachtoffer worden van pesterijen.
Hetzelfde zie je in deze video: Een blinde jongen wordt het slachtoffer van de pestpraktijken van een bullebak. Die gaat zelfs zo ver, dat hij zijn blinde doelwit zomaar uit het niets een klap verkoopt. Belachelijk natuurlijk, en vreselijk voor zo'n blinde jongen. Die heeft het al lastig genoeg zonder ook nog eens slachtoffer te worden van pestgedrag.
Vaak is het bij pesten zo dat het jarenlang doorgaat. Maar waarschijnlijk hoeft dit pestslachtoffer daar niet bang voor te zijn, zijn kwelgeest krijgt namelijk een koekje van eigen deeg! En dat gebeurt al binnen enkele seconden.
[video width="270" height="480" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/09/Bully-Punches-Blind-Kid-in-Face-Then-Gets-His-Ass-Beat.mp4"][/video]
.
Zo! Die denkt in het vervolg wel beter na voordat hij zomaar een weerloze blinde jongen slaat. Hopelijk heeft hij hiermee zijn lesje geleerd en behandelt hij zijn medemensen in het vervolg gewoon normaal.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten