Radicale Westboro Kerk is ook tegen anti-homohuwelijkambtenaar Kim Davis. De reden waarom is vilein, maar hilarisch

Geen categoriesep 07 2015, 17:00
Zelfs de meest radicale christenen uit Amerika willen het niet opnemen voor de ambtenaar die weigert om trouwaktes voor homoparen af te geven.
De wereld is in een stroomversnelling geraakt voor de anders zo stoffige Kim Davis en haar baan bij de plaatselijke overheid als verstrekker van trouwaktes. De vrouw zit sinds vorige week op last van een rechter vast, omdat ze weigert trouwaktes voor homoparen te verlenen. De vrouw beroept zich op haar godsdienstvrijheid, maar de Amerikaanse overheid ziet dat anders: een ambtenaar moet gewoon de wet uitvoeren.
In Amerika wordt door één bekende groep al jaren actiegevoerd tegen het homohuwelijk. De Westboro Baptist Church toert het hele land door met borden waarop haatdragende teksten staan vermeld zoals God Hates Fags. De groep heeft landelijke (en zelfs internationale) bekendheid gekregen toen ze midden jaren '90 de begrafenis kwamen verstoren van de vanwege zijn geaardheid vermoorde Matthew Shepherd, met een demonstratie tegen homoseksualiteit. Hun redenatie is dat God "nichten haat." Ook zou de Heer een pesthekel hebben aan Joden, Amerika, en omgekomen Westerse soldaten.
Maar wie deze profesionele homohaters nog meer niet kunnen uitstaan? Niemand minder dan mede-homoscepticus Kim Davis:
WBC5Davis is voordat ze een devoot christen, namelijk drie keer gescheiden. En dat gaat er niet zo goed in bij de Westboro Baptist Church...
CN_u4WsWIAAYc1ZDe Westboro Baptisten stellen zich op het standpunt dat Davis nooit echt gescheiden zou zijn, want voor God kan je nu eenmaal niet scheiden. Daarom zou ze nu zelfs vreemdgaan. En dat leidt tot maar één onvermijdelijke conclusie:
COJZ5JrU8AAMNyQKortom, Kim Davis zit momenteel niet alleen vast in een plattelandsgevangenis vanwege haar verzet tegen het homohuwelijk, maar volgens de extremisten van de Westboro Baptist Church is ze er ook nog eens zelf schuldig aan dat in heel Amerika het homohuwelijk gelegaliseerd is. Koekoek!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten