'Stoere' selfie wordt tiener fataal

Geen categoriesep 02 2015, 13:00
De vader van twee kinderen schoot zichzelf per ongeluk in zijn keel.
De 19-jarige Deleon Alonso Smith uit Houston wilde een zogenaamde 'stoere' foto van zichzelf maken met een pistool. Hij pakte het wapen op, zette het tegen zijn keel, en wilde vervolgens een foto maken.
Wat hij niet wist is dat het wapen geladen was. Toen hij de trekker per ongeluk overhaalde met zijn vinger ging het pistool dan ook af. Deleon werd in zijn keel geraakt.
Een neef, die aanwezig was in het huis, probeerde Deleon nog te redden. Hij belde de alarmdiensten en probeerde het bloeden te stoppen, maar dat mocht niet meer baten. Deleon was dood. En dat op slechts 19-jarige leeftijd.
[caption id="attachment_118619" align="aligncenter" width="354" class=" "]Eerder zette Deleon deze 'gangsterachtige' selfie op Facebook Eerder zette Deleon deze 'gangsterachtige' selfie op Facebook[/caption]
Achteraf wilde de politie natuurlijk weten wat er precies gebeurd was. De neef deed het verhaal uit de doeken en voegde eraan toe dat hij en Deleon het wapen eerder die dag gevonden hadden. Blijkbaar vonden ze het een goed idee om het met zich mee te nemen en vervolgens foto's te maken.
De politie heeft het vuurwapen meegenomen voor onderzoek.
Hoewel hij slechts 19 jaar oud was laat Deleon onder andere twee kinderen achter. Die groeien nu dus vaderloos op. En dat alleen maar omdat hij dacht dat het 'cool' was om een selfie te maken met een wapen dat niet van hem was... en waarvan hij niet wist dat het geladen was.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten