Stoere vader ontdekt dat zijn dochter wordt gepest op school. Zijn reactie is even cool als ontroerend

Geen categoriesep 10 2015, 11:35
Wat een topvader.
Pesten op school komt helaas nog steeds vaak voor. De laatste jaren lijkt het zelfs steeds erger te worden, omdat het pesten niet meer beperkt blijft tot het schoolplein en het klaslokaal – door de opkomst van sociale media kunnen pesters hun slachtoffers 24/7 achtervolgen met nare berichten, pesterijen en roddels.
Screen Shot 2015-09-10 at 11.01.23
Dit meisje werd ook gepest op school, hoewel ze nog maar in de kleuterklas zit. Maar toen haar vader dat ontdekte, was dat snel afgelopen. De stoere rapper zorgde samen met de leraren snel dat zijn dochter niet meer gepest werd. Sommige mensen zouden dan zeggen: Prima, opgelost, klaar. Maar deze vader dacht daar anders over.
Hij zag dat zijn dochter zeer onzeker was geworden door het gepest, en bedacht zich dat dit een gevoel is dat heel veel gepeste kinderen hebben. Daar wilde hij wat aan doen, en niet alleen voor zijn dochter. Hij wil een boodschap sturen naar iedereen die gepest wordt.
Screen Shot 2015-09-10 at 11.23.03
Daarom schreef hij dit mooie rapnummer, dat iedereen die zich onzeker voelt om wat voor reden dan ook een steuntje in de rug geeft.
I'm beautiful
I'm worthy
And those mean words
Can’t hurt me
I'm priceless
I'm smart
And I love myself
I'm focused on my health
Maak je geen zorgen om hoe andere mensen je zien, maar zorg dat je van jezelf houdt, zingt Khari. Een fantastische en universele boodschap voor iedereen die gepest wordt of weleens twijfelt aan zichzelf. Hoe je er ook uitziet, je bent net zoveel waard als ieder ander.
Screen Shot 2015-09-10 at 11.23.31
In zijn videoclip liet Khari allemaal kinderen meespelen die worden gepest of die het door fysieke of geestelijke beperkingen wat minder makkelijk hebben dan anderen. Het resultaat is fantastisch, kijk en luister zelf maar!
[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/09/LOVE-YOURSELF-by-KHARI-Anti-Bullying-Song-360p.mp4"][/video]
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten