Toen dit blinde meisje het The Voice-podium opklom, verwachtte de jury er niet zoveel van. Dat veranderde toen ze begon met zingen

Geen categoriesep 28 2015, 16:02
Het blijkt eens te meer: je hoeft geen goed zicht te hebben om prachtig te kunnen zingen.
Alhoewel de muziekwereld bestaat uit gewiekste artiesten die heel goed alles in de gaten kunnen houden, is de 14-jarige blinde Jane er niet van onder de indruk. Hoezo moet je twee functionerende ogen hebben om een prachtig nummer ten gehore te brengen?
Dat ze het bij het juiste eind had, bleek afgelopen weekend wel toen de Franse variant van The Voice Kids weer op televisie was. Jane mocht auditie doen, en was niet eens bang dat de coaches haar zouden afwijzen vanwege haar handicap:
De coaches zijn net als ik, ze kunnen me alleen horen, maar niet zien.
En als je de video ziet, dan besef je ook direct dat ze het bij het juiste eind heeft. Niet alleen kan de blinde Jane geweldig zingen en pakt ze alle drie de coaches moeiteloos in - twee meteen, en de derde twijfelaar later gelukkig ook - maar ook beschikt het Franse meisje over een vrijwel accentloos Engels en Italiaans. Dat kunnen zeker niet al haar landgenoten haar nazeggen:
[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/09/The-Voice-Kids-France-Jane-une-candidate-aveugle-bouleverse-les-coachs-Exclusive-VIDEO.mp4"][/video]
.
Op social media hebben vele razend enthousiaste Fransen de blinde Jane en haar vertolking van Celine Dion en Andrea Bocelli. alvast uitgeroepen tot winnares van het programma. Wat denk jij? Gaat ze het ver schoppen?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten