Vader van bruid stopt huwelijksceremonie om haar stiefvader erbij te betrekken

Geen categoriesep 29 2015, 10:00
Als mensen na jaren met elkaar gehuwd te zijn geweest, van elkaar scheiden krijgen ze vaak ruzie met elkaar.
De één valt de ander aan; 'jij deed dit niet goed,' 'oh ja, kijk naar jezelf!' en ga zo maar door. Ironisch genoeg worden ze vervolgens maar al te vaak jaloers op elkaar als de ander een nieuwe partner vindt.
Het gevolg? Vaak maken ze elkaars leven een ware hel.
Sneu genoeg zijn het de kinderen van het stel die daar vaak het échte slachtoffer van zijn. Zij staan in het midden: papa en mama trekken allebei aan ze.
Soms loopt het echter heel anders; er zijn voorbeelden te vinden van gescheiden mensen die zich zowaar als volwassenen gedragen.
Screen Shot 2015-09-29 at 10.11.34
Op de foto hierboven zie je het moment waarop de vader van de bruid de ceremonie opeens stopt als hij zijn dochter naar het altaar brengt en de stiefvader van de bruid ophaalt.
Screen Shot 2015-09-29 at 10.15.38
De vader en moeder van de jonge vrouw zijn gescheiden, waarna de moeder opnieuw trouwde. Op de huwelijksdag is het de biologische vader die een prominente rol speelt; de vader in kwestie vond echter dat de stiefvader van het meisje het verdiende om er óók bij betrokken te worden.
Screen Shot 2015-09-29 at 10.14.29
De foto hierboven vertelt het hele verhaal: de man rechts op de foto is de biologische vader van de bruid die vastberaden is om de stiefvader erbij te betrekken. Die laatste staat links op de foto en is - zoals je kunt zien - buitengewoon emotioneel.
Screen Shot 2015-09-29 at 10.15.58
Zo kan het ook: twee volwassen mannen die elkaar op een volwassen manier behandelen en er samen voor zorgen dat hun (stief-) dochter de mooiste dag van haar leven heeft.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten