Achttien jaar geleden werden deze baby's wereldberoemd. Maar wacht tot je ziet hoe het nu met ze gaat

Geen categorieokt 15 2015, 12:38
Geen twee-, geen drie- maar een zevenling!
Achttien jaar geleden haalde de familie McCaughey overal het wereldnieuws. Ze brachten namelijk de eerste gezonde zevenling ter wereld voort. En daar ging een minstens zo bijzonder verhaal aan vooraf. Kenny en Bobbie konden jarenlang geen kinderen krijgen, en besloten hun toevlucht te nemen tot een IVF-behandeling. Toen de behandeling succesvol was uitgevoerd, kwamen ze tot een schokkende ontdekking: Bobbie was zwanger van maar liefst zeven baby's.
Screen Shot 2015-10-15 at 12.02.06
De artsen adviseerden het echtpaar om enkele kinderen te aborteren. Dit zou de overlevingskansen van de andere baby's namelijk vergroten. Bobbie en Kenny stonden voor een loodzwaar dilemma, maar besloten om alle kinderen te houden. Ze konden het niet over hun hart verkrijgen om een aantal van hun baby's zomaar op te offeren, en hoopten dat alle zeven kinderen gezond ter wereld zouden komen.
De kans dat alle kinderen gezond zouden zijn, was extreem klein. Maar wonder boven wonder gebeurde dat, waar Kenny en Bobbie op hadden gehoopt. Ze werden de ouders van zeven kerngezonde baby's. Inmiddels zijn ze achttien jaar verder, en zijn de zeven schattige baby's opgegroeid tot sprankelende tieners. Bekijk hun bijzondere verhaal in deze prachtige video.
[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/10/zevenling.mp4"][/video]
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten