Al tien jaar lang krijgt dit meisje ongewilde berichten van viespeuken. Nu neemt ze zoete wraak op ze voor het oog van de hele wereld

Na een decennium vol vieze, verontrustende en zelfs stalkende berichten neemt deze jonge vrouw eindelijk het heft in eigen hand.

Het is niet altijd eenvoudig voor vrouwen op het internet. Iemand die daar zeker over kan meepraten, is Mia Matsumiya. Tien jaar geleden zat ze op MySpace (een voorloper van Facebook, niemand kent het nog), maar inmiddels heeft ze op vele social media en datingsites gezeten.

Alhoewel alle websites waar ze op kwam flink van elkaar verschillen, kwam Mia er al snel achter dat er echter één gemene deler was: bizarre en ronduit vieze mannen die haar de meest absurde berichten sturen zitten overal. Sommigen waren nog wel grappig, omdat ze zo slecht waren. Maar anderen waren echt alleen maar heel erg triest.

Mia besloot dat het tijd was om deze mafketels een lesje te leren: ze maakte een bloemlezing van alle bizarre berichten die ze ontving, en plaatst die nu op een speciaal daarvoor opgericht Instagram-account genaamd “perv_magnet“, want dat is hoe Mia zich vaak voelde: een magneet voor perverselingen.

Ze schrijft:

“Ik heb de afgelopen tien jaar 1.000+ berichten van viespeuken, mafketels en fetishisten opgeslagen.”

En haar strijdplan? Dit:

“Ik heb besloten om ze allemaal online te zetten.”

En er even doorheen lezend lijkt het inderdaad geen kattenpis. Je hebt de viespeuken die het gewoon rechtstreeks op de man af vragen:

En.. yep… de kannibalen:

En degenen die beweren dat ze echt niet pervers zijn:

En de stalkers die toch echt geen stalkers zijn!

En de racisten met een voorkeur voor abortus:

De Duitstalige honden’liefhebbers’:

En niet te vergeten de racistische zelfhaters:

Beste mede-mannen van het internet: laat Mia – en ongetwijfeld alle andere vrouwen die elke dag zulke berichten ontvangen – gewoon met rust! En probeer anders – schokkend, ik weet het – het eens met een normaal gesprek over alledaagse dingen.

Wat voor rare voorstellen heb jij allemaal gekregen via de social media?


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.