Als een agent op de plek van een afschuwelijk ongeluk ziet wie er is weet hij meteen wat hij moet doen

Geen categorieokt 08 2015, 18:00
Een dienstbare diender van de wet twijfelde geen moment toen een verschrikkelijke situatie een klemmend beroep op hem deed.
Vraag mensen wat ze denken dat politie-agenten dagelijks doen, en je krijgt antwoorden die variëren van bonnen schrijven, tot boeven vangen en oude vrouwtjes helpen oversteken.
Maar wat mensen vaak vergeten is dat agenten ook de meest verschrikkelijke dingen met hun ogen zien, omdat ze worden geacht als eerste aanwezig te zijn wanneer zich grote ongelukken voordoen. Neem nu Ric Lindley, die als de vliegende bliksem naar een grote kettingbotsing op de snelweg werd geroepen. Eenmaal daar aangekomen moest hij snel beslissen wat hij deed. Ten midden van de gedupeerden die zojuist hun auto total loss zagen gaan, merkte Ric één verstekeling op die dringender dan de rest hulp nodig had.
Dus hij deed wat hij moest doen:
12122639_10153256524458576_4592369691218072904_nDe foto van agent Ric kreeg op internet veel lof toegezwaaid. Tot groot genoegen van zijn collega's, die vonden dat alle bekendheid en aandacht voor Ric ook precies waren wat hij verdiende:
"Hij is een stille en nuchtere man. Hij doet z'n ronde elke dag en maakt telkens het verschil in de levens van andere mensen, maar zoekt daar nooit erkenning voor,"
Aldus één van de naast collega's van Ric. Maar niet alleen goede bekenden van de agent prijzen hem, ook wildvreemden laten hartverwarmende berichten voor hem achter:
"Onze mannen in uniform.. z'n hart schijnt recht door z'n badge!"
"Want dat is wat ze doen, beschermen en dienen zelfs wanneer dat wat gebeurt je hart breekt. Bedankt!"
"Ze geven meer om mensen dan sommigen willen geloven. Veel dank voor uw toewijding, agent!"
De goede zorgen van Ric hebben zo hun vruchten afgeworpen: toen de inventarisatie van de kettingbotsing werd opgemaakt, bleek dat er niemand gewond was geraakt. Goed werk van deze politieman dus!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten