Buschauffeur rijdt over de weg als hij ineens een meisje ziet dat zelfmoord wil plegen. Wat hij dan doet maakt hem direct een held

Geen categorieokt 28 2015, 11:08
Je zou het niet zeggen, maar buschauffeurs zijn het zuurdesem van de maatschappij. Of althans.. deze buschauffeur wél.
Buschauffeurs staan doorgaans onder een enorme druk om op tijd op al hun stops te arriveren. Zelfs een paar minuten te laat kan je al een flinke reprimande van zowel passagiers als je eigen baas opleveren.
Maar daar had deze man voor één keer maling aan, als hij met z'n voertuig over een brug rijdt en in z'n spiegel kijkt. Hij ziet een meisje over de reling van de bus hangen, en ze dreigt te springen. Gelukkig twijfelt deze man geen moment:
[video width="480" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/10/Bus-driver-saves-woman-from-jumping-off-bridge-in-E-China.mp4"][/video]
Uiteraard was de vrouw erg emotioneel, maar de chauffeur ontfermde zich over haar. Hij reed haar - met zijn bus - naar het dichstbijzijnde politiebureau waar er hulp voor haar gezocht kon worden. Dat is op het nippertje dus nog goed afgelopen, en gelukkig maar!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten