De PVV komt met een meldpunt voor overlast van vluchtelingen

CQoO25DVAAAPiwV
Foto: @geertwilderspvv / Twitter

De PVV heeft schoon genoeg van de overlast die vluchtelingen veroorzaken, en heeft de oplossing gevonden: een meldpunt!

Vandaag was de PVV op toernee in Purmerend, waar Geert Wilders als een ware popster werd ontvangen:

Volgens Wilders was goed te zien dat mensen genoeg hadden van het kabinet-Rutte en van de asielzoekersproblematiek. Omdat de PVV dat ook vindt, maakten ze vandaag van de gelegenheid gebruik om een nieuw initiatief te lanceren: de PVV opent een meldpunt waar burgers problemen met asielzoekers kunnen aankaarten. De PVV vindt namelijk dat de Nederlandse burger onvoldoende gehoord wordt:

Tijdens de flyer-actie in Purmerend maakt Geert Wilders bekend dat de Partij voor de Vrijheid een meldpunt opent waar burgers overlast door asielzoekers kunnen melden.

De aanleiding voor het openen van het meldpunt is het toegenomen geweld in en om asielzoekerscentra in Nederland. De PVV maakt zich zorgen over de veiligheid van de Nederlandse burgers, en wil met het meldpunt de klachten van Nederlandse burgers vertalen naar politiek Den Haag.

Wilders: “Doordat de grenzen wagenwijd openstaan, importeert deze regering tienduizenden asielzoekers. Hier zullen veel Nederlandse burgers helaas overlast van ondervinden. Het Meldpunt Overlast Asielzoekers van de PVV geeft de Nederlandse burgers de kans hun ervaringen te delen met de enige politieke partij die wel naar hen luistert.”

Het meldpunt is te benaderen via de website van de PVV – hier dus – en boze burgers kunnen er hun naam en hun klacht achterlaten.

Het is niet voor het eerst dat de PVV problemen probeert te bestrijden door een meldpunt te openen. Eerder liet de PVV burgers ook al “verzet aantekenen” en was er het Polenmeldpunt, waar Nederlandse kiezers problemen met Poolse ingezetenen konden melden. Beide acties uit het recente verleden hebben geen beleidswijzigingen van de regering teweeggebracht. Of het Meldpunt Overlast Asielzoekers dat wel gaat doen, is onduidelijk.

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

110 reacties

 1.   

  Net als ándere door de PVV voorgestelde en ingestelde meldpunten zal links ook hiérover een enorm gekrijt aanheffen…. want dat zal vást… in hun visie…. hartstikke discriminerend … ja…. mensontérend zijn…
  en over 10 jaar komen ze dan zelf met precies hetzelfde idee aanzakken… alleen zal het dán te laat zijn… en een lachertje… want dan zitten we al midden in Eurabië…. dat dan van mensen en onveiligheid uit zijn voegen barst en waar geen Nederlander meer tegen Verweggistaners en hun last zal dúrven te protesteren en waar hij zijn kerst- en paasfeest slechts met de grootste omzichtigheid binnenshuis zal durven vieren, áls AH en Jumbo dan tenminste nog de daarbij behorende artikelen wensen te verkopen en een en ander dan al niet tot Winterfeest en Lentefeest zal zijn omgedoopt.

  1.   

   Geweldig nieuws. Hopelijk kunnen we nog redden wat er te redden valt. Steeds meer mensen die in 2012 strategisch hebben gestemd op de EU regentenpartij VVD, en gratis de PvdA erbij kregen, weten nu dat die geblondeerde God uit Venlo, ondanks de vijandige MSM media, net als Donald Trump, een man van het volk is.
   Nederland wordt gelukkig wakker. Er zijn grenzen!
   Wij noemen dat in Nederland het Geert Wilders effect.

   1.   

    @Noordermiede
    Volgens mij is de blondering al een tijd terug in de ban gedaan, de man is hartstikke grijs (wit). Zelfde bij mijn vrouw, komt geen spoeling meer aan te pas.

    Maar al zou Wilders net zo kaal zijn als Samsom (volgens mij zijn velen jaloers op die dikke pruik haar), het gaat zoals u al schrijft om de inhoud.

 2.   

  Dat is aardig van PVV.

  Een meldpunt voor asielzoekers die in AZC’s te maken krijgen met geweld.

  1.   

   -@Mar,

   -Heb dan ook het idee dat dat broodnodig is, de politie heeft al het idee geopperd om deze vluchtelingen naar tribe te stashen, dit om geweld/verkrachtingen ed binnen de AZCees beheersbaar te houden.

 3.   

  -Polenmeldpunt ha ha, dat is een frame.
  Dat je daar telkens weer intrapt Michael.

  1.   

   @VK
   Was een Moelandermeldpunt en omdat er zoveel uitbuitingszaken aan het licht kwamen, is het asap weggemoffeld. Want dat kon echt niet!
   Het Polenmeldpunt was van de SP.

 4.   

  Die zich schuldig maken aan geweld.

  Soms helpt men als men eerst een artikel dóórleest, voordat men een ( zoals meestal ….ónzinnige) reactie plaatst…. zeker als men persoonlijk toch al met allerlei broeierige afkeren van bijvoorbeeld de PVV en haar gedachtengoed behept is, wat de beschikbare intelligentie óók al niet echt doet toenemen.

 5.   

  Op de PVV-site staat het toch ook:
  De aanleiding voor het openen van het meldpunt is het toegenomen geweld in en om asielzoekerscentra in Nederland.

  Hoe groot is de kans dat iemand die werkzaam is in een asielzoekerscentrum een klacht over overlast of geweld zal indienen bij het meldpunt van de PVV?
  Zeer gering dunkt me.

 6.   

  @ Mar

  U heeft het goed begrepen. In de landen waar de asielzoekers vandaan komen, vechten de verschillende groepen elkaar de tent uit. Ze komen met z’n allen naar Nederland, maar daarmee zal het elkaar de tent uitvechten niet afgelopen zijn. Ook zij zullen zich ongetwijfeld bij het meldpunt mogen melden…………………

  Of denkt u, dat de autochtoon zo gewelddadig is?

  Of Mar, bent u in de war?

  1.   

   Expres in de war, J.C.

   En dat schept weer leuke verwarring.

   De PVV maakt zich zorgen over de veiligheid van de Nederlandse

   1.   

    Dat was de verkeerde knop
    De PVV maakt zich zorgen over de veiligheid van de Nederlandse burgers, en wil met het meldpunt de klachten vanNederlandse burgers vertalen naar politiek Den Haag.

    Het Meldpunt Overlast Asielzoekers van de PVV geeft de Nederlandse burgers de kans hun ervaringen te delen met de enige politieke partij die wel naar hen luistert.”

    Als ik het lees zoals het er staat, geldt de bezorgdheid alleen voor Nederlandse burgers en het meldpunt alleen voor Nederlandse burgers.

    Asielzoekers zijn dus niet in beeld bij het ervaren van overlast en geweld.

    Of toch niet, JC?

    1.   

     @Mar
     http://www.welt.de/politik/deutschland/article146919471/Islamisten-bedrohen-Christen-in-Fluechtlingsheimen.html

     En u denkt dat het in Nederland anders is? En dat als deze reliverdwaasden en dan doel ik op de bedreigers, vrij de maarschappij in kunnen dat verandert? Komaan!!!

     1.   

      maarschappij=maatschappij

     2.   

      En u weet het absoluut zeker dat het zo is in elk asielcentrum waar dan ook in Duitsland en rest van Europa?

 7.   

  @V.K.

  Ben het met u eens dat Tim hier de bekende frame hanteert, maar om hem nou Michael te noemen (ha,ha).

  Bij de politiek (uitgezonderd de PVV) ontbreekt de wil om zaken als oneerlijke verdringing op de arbeidsmarkt en op de woningmarkt en in de gezondheidszorg echt aan te pakken. Het is makkelijker om “bevel is bevel” uit Brussel op te volgen (dat schuilt wat makkelijker).

  Ik blijf PVV stemmen.

 8.   

  Ik heb een leuk idee: laten wij met een meldpunt PVV tokkies komen. Dat wordt een groot succes !

  1.   

   Ik dacht dat je weg was….kon je de verleiding toch niet weerstaan om terug te komen?

   1.   

    Ami Gest is een 25-jarige snotneus die dronken is van de SP.

  2.   

   Waarom moet u, Svetlana altijd mensen beledigen?

 9.   

  We hebben Wilders hard nodig nu de EU-elite (onder leiding van frau Merkel) een gründlich Europese etnische zuivering op touw heeft gezet….om ons eronder te krijgen…..

 10.   

  HERDENKEN WIJ EEN HOLLANDS GLORIE HELD!

  Deze dag, op 6 oktober 2006, 9 jaar geleden zei Geert Wilders dat Nederland aan de vooravond van een ‘tsunami van islamisering’ staat en dat moslims de Nederlandse samenleving zullen overspoelen en zorgen voor criminaliteit en
  overlast, ook op het platteland….

  De hele vervloekte linkse media, politiek correcte politici (Pechdrol voorop) vielen toen over hem heen.

  Wat een visie, van deze eerlijke, recht door zee politicus. De rechtschapen ziel heeft nog een hárt ook. Van wie kan je dát nog zeggen?!

  En zie nu, hij heeft groot gelijk gekregen.
  En nog steeds zijn er van die naievelingen en onnozelen, de netmense die ze binnen willen halen, en met hen de agressieve moslim ellende! Dat blijkt meer en meer.

  1.   

   Hahahahahahaaa

   Prachtig :D

  2.   

   Ami Gest klinkt niet echt Hollands ….dus bij deze doet deze link niet mee….want het is toch logisch dat al die moslims elkaar de handen boven het hoofd houden tegen Wilders……Voortaan met een betere link komen @CJD ;-)

   1.   

    Ami Gest is een 25-jarige snotneus die gelouterd boeddhist werd en nu dronken is van de SP.
    Kennelijk is hij nooit in het zuiden van Thailand geweest.

 11.   

  HERDENKEN WIJ EEN MEELOOP TROL
  (gelukkig is de oppertrol – aardappel in de keel – Griezelegruwel niet meer.
  Hoewel, ik zag dat hij bij zijn afwezigheid toch MEELOOP TROLLEN JULIUS en WOUTER heeft gestuurd.

  FEITEN uit recente DDS geschiedenis:

  Svetlana
  1 oktober 2015 at 21:33
  Geert WilderSS is een gevaar voor de samenleving. Kwestie van tijd dat hij de juiste persoon tegen zal komen. Dan mag hij in de eervolle voetstappen treden van Pimmetje Fortuyn

  Svetlana
  3 oktober 2015 at 16:02
  Jij, kleine snotjochie (CJD) hebt me op dit site in de eerste plaats uitgenodigd en nu ga je mij zo beledigen. Zal ik anders wat dingen openlijk over jou verklappen op dit site?

  Daaag, mij zie je hier niet meer terug. Zoek het maar zelf uit.
  —–

  Nicky
  3 oktober 2015 at 20:20
  a). Svetlana zien we nooit meer terug?!!
  HOERAAAAAAAHH, cheers!
  Het beste nieuws van vandaag.
  Nu die andere trollen nog, vooral Griezelgruwelstein, die zie ik ook gelukkig niet meer de laatste dagen!

 12.   

  Hebt u het ook gelezen, eerlijke rechtse vrienden en anti landverraders?

  De leugenaar Svetlana? Opnieuw kan ze niet anders als liegen;
  “Daaag, mij zie je hier niet meer terug. Zoek het maar zelf uit.”

  1.   

   Het was maar een hysterische kreet van haar.

 13.   

  YESSS! Net een oproep gedaan op Facebook om deze meldpunt zoveel mogelijk te trollen en misbruik van te maken.

  STRAKS KAN HIJ GEEN ONDERSCHIJD MAKEN EN GAAT HET TEN ONDER!!!

  1.   

   dat heb ik ook gedaan!

   1.   

    Svetlana

    6 oktober 2015 at 17:12
    .

    Ik heb een leuk idee: laten wij met een meldpunt PVV tokkies komen. Dat wordt een groot succes !
    ——–

    CJD

    6 oktober 2015 at 18:11
    .

    YESSS! Net een oproep gedaan op Facebook om deze meldpunt zoveel mogelijk te trollen en misbruik van te maken.

    STRAKS KAN HIJ GEEN ONDERSCHIJD MAKEN EN GAAT HET TEN ONDER!!!
    ——-

    Svetlana

    6 oktober 2015 at 18:16
    .

    dat heb ik ook gedaan!

    ——-

    Svetlana

    6 oktober 2015 at 18:18
    .

    Ik zal trouwens een petitie starten om de PVV te verbieden
    ———-

    -Ha ha, dat noemt zichzelf vol trots hoger opgeleid.

 14.   

  Ik zal trouwens een petitie starten om de PVV te verbieden

  1.   

   veel succes, Svetlana met uw petitie. Misschien komt er ook een petitie om Svetlana te verbieden, wie weet?

   1.   

    @Svetlana
    Het verbieden van partijen…… Mhhhh, communisme?

    1.   

     Waarom niet Toets?

     In Duitsland geldt bijvoorbeeld een ‘NPD Verbot.’

     1.   

      einde van democratie

    2.   

     vlak de SP niet uit

 15.   

  De PVV schrijft:
  “De PVV maakt zich zorgen over de veiligheid van de Nederlandse burgers, en wil met het meldpunt de klachten van Nederlandse burgers vertalen naar politiek Den Haag.”

  Ikke niet snappe. Stel dat pak hem beet een Turk of een Marokkaan last heeft van een asielzoeker, dan mag die van de PVV niet klagen? Het is weer het bekende discriminerende gebeuzel, dat onderhand ingebakken zit in de genen van deze partij.

  1.   

   Helemaal mee eens beukman! Al zou ik PVV tegenwoordig als synoniem kunnen gebruiken voor racisme. Het is niet van elkaar los te koppelen

  2.   

   @Beukman
   Huh? Man je weet toch dat goed geïntegreerde tweede en derde generatie de schurft hebben aan lui die dat verdoemen. Waarom niet juist dezen een horend oor geven? Waarom luiuteren naar lui die na drie generaties nog brak Nederlands spreken en zich Turk/Marokkaan voelen.
   Mijn zoon zit in Singapore, denk je wat de kinders zijn en hoe ze zich voelen? Juist ja, Singaporees en daar zijn ze trots op.

 16.   

  Kinders toch, gedraag je een beetje.
  Het is hier niet het schoolplein.

 17.   

  Als de grote leider van de PVV onderwerp is van gesprek is het gelijk een puinzooi op deze site.
  Grofheden vliegen over en weer.
  Zo zingen we nooit meer gezamenlijk ‘Gelukkig is het land’ en ‘Langs de blanke top der duinen’.

  In Korea is er op internet alleen maar liefde en eerbied voor de grote leider Kim Jun-un. De mannen en jongens dragen daar het haar net als de grote leider.

  Nu wil ik niemand adviseren hetzelfde kapsel als Geert Wilders te nemen, dat maakt iedereen zelf uit.
  Maar ik zie nergens iemand met hetzelfde kapsel als Geert.

  In Rotterdam hebben veel mannen en jongens nog hetzelfde kapsel als Pelle, oud speler van Feyenoord.

  Zelf heb ik hetzelfde kapsel als Diederik Samsom en dat staat me goed, Ik heb ook een stoppelbaard, want ik heb ergens gelezen:

  ‘De nonchalante stoppelverzameling van een paar dagen doet meer vrouwenharten sneller slaan dan een gecoiffeerd sikje, een snor of een wildemansbaard…………

  76% van de 1832 Britse dames 18+, die meededen aan een enquête over dit onderwerp, gaat voor een stoppelbaard bij haar partner, omdat dit hem mannelijker en hierdoor aantrekkelijker maakt.’

  Sinds die baard ben ik een gelukkig mens.
  Geen gepieker meer over alle narigheid in de wereld.
  We hebben het goed, heel goed.

  David Beckham, Johnny Depp, Daniel, George Clooney, Zac Efron hebben één ding gemeen, ze hebben een uiterlijk wat vrouwen aantrekt als vliegen om de honingpot.

  Geert heeft ook aantrekkingskracht op bepaalde vrouwen. Gelukkig wordt Geert goed beschermd, want anders zouden er vreemde dingen kunnen gaan gebeuren.
  Ik wil er niet aan denken….., nou ja .. even dan.

  Wie zou er langer bestaan, Geert Wilders of de PVV?

  1.   

   @Daniel
   Geert oefent duidelijk ook een enorme aantrekkingskracht uit op vluchtelingen. En dan laat hij nog niet eens zijn baard staan. Want dan waren we werkelijk overspoeld geweest.

  2.   

   En al helemaal niet wie Neerlans bloed door d´aadren vloeid

   1.   

    was een reactie op Dniel

 18.   

  De heer Wilders verwoordt de onrust onder het ongeletterde volk.

  1.   

   Zullen we een weddenschap houden wie van ons beiden het meest geletterd is.
   Als ik win krijg ik New York en u Suriname.

  2.   

   Hoogopgeleiden kijken wel uit om voor de ideeën van Wilders zich bloot te stellen in het openbaar. Misschien einde carrière als zij dat doen. De laagopgeleiden komen er voor uit want wat hebben zij te verliezen? Uw opmerkingen zijn zij in ieder geval rijker, toch, Stuyvesant?

 19.   

  “Nu wil ik niemand adviseren hetzelfde kapsel als Geert Wilders te nemen, dat maakt iedereen zelf uit.
  Maar ik zie nergens iemand met hetzelfde kapsel als Geert.”

  Logisch, gebleekte marmotten zijn zeer schaars.

  1.   

   Van de PVV kiezers is 17 procent is hoogopgeleid en bij de Middelbare scholierenverkiezingen is de PVV met 20 procent met stip de grootste partij, ver voor VVD en PvdA. Voldoende mens en denkkracht dunkt me!
   Bron: Maurice de Hond, Peil.nl

   Inderdaad de flanken SP en PVV hebben grote aanhang bij de hardwerkende Nederlanders met een karig inkomen. Het is ronduit belachelijk en onzindelijk deze groep SP en PVV kiezers weg te zetten als ongeletterden en tokkies. Het tekent de paniek bij de bovenonsgestelde EU elite, PVV bashers en Wilders haters, maar dat geheel terzijde.

   1.   

    Ik zie geen enkele grond om PVV-ers en SP-ers het stemrecht te ontnemen. Tot nu veroorzaakten ze bij verkiezingen ook geen problemen.

    1.   

     Wacht eens even….SPers en PVVers in een zin noemen is wel erg stereotype en ondoordacht. De ene partij opereert op basis van haatzaaierij, hetze en volksverdeling en de andere doet precies het tegenovergestelde.

     Als wij de wereld willen verbeteren dienen wij alle partijen die bijdragen tot haat, angst en geweld tegen kwetsbaren uit te sluiten dit doen wat mij betreft uit te sluiten. Ben ik een democraat? Wat dat betreft niet nee, en daar ben ik open en eerlijk over

     1.   

      Precies Svetlana, dat ziet u heel goed. Daarom is een partij als D66 geen politieke alternatief tegenover de PVV. De PvdA net zo min. Deze partijen veroorzaakten JUIST dat een partij als de PVV kan blijven bestaan en wel DEGELIJK een toenemende bedreiging vormt op de samenleving.

      Wij hebben een partij nodig die niet wegkijkt zoals de PvdA, CDA, VVD en D66 doen maar tegelijk de problemen die er daadwerkelijk zijn zoals het sluipende neoliberalisme, privatiseringen, de uit de hand gelopen marktwerking en buitengewoon toenemende verdeeldheid in de inkomensverschillen. DAT IS DE ECHTE CRISIS WAAR WIJ MEE TE MAKEN HEBBEN. Regerende partijen die kijken weg of steunen deze ontwikkelingen alleen maar en dat is een zeer kwalijke zaak.

     2.   

      @CJD
      Neoliberalisme is een fancy woord uitgevonden door de SP.
      Jaloezie is een kenmerk van die club. Mijn buurman rijdt in een auto van een ton, dus hij is een neoliberaal…. Right. Dat mijn buurman net zoals ik eertijds werkweken maakt waar de gemiddelde Nederlander de duizelingen van krijgt, zal hen niet boeien: het ies nie eerlijk!

     3.   

      Gaat u de wereld verbeteren, Svetlana? Met de huidige nominaties voor de Nobel vredesprijs maakt u misschien ook een kans.

  2.   

   Ik bespeur een enorme jaloezie inzake een dikke grijze haardos.

 20.   

  Het is goed dat Wilders dit meldpunt instelt.

  Want van de politie (en politiek) hoef je niet veel te verwachtten. Die laten de bezorgde burgers in de kou staan.

  Burgers AZC-Alert Enschede geïntimideerd door politie
  http://regio.tpo.nl/2015/10/06/burgers-azc-alert-enschede-geintimideerd-door-politie/

 21.   

  “Het is niet voor het eerst dat de PVV problemen probeert te bestrijden door een meldpunt te openen. Eerder liet de PVV burgers ook al “verzet aantekenen” en was er het Polenmeldpunt, waar Nederlandse kiezers problemen met Poolse ingezetenen konden melden. Beide acties uit het recente verleden hebben geen beleidswijzigingen van de regering teweeggebracht.”

  Het zou me verbazen als Geert Wilders uit zou zijn op beleidswijzigingen.

  1.   

   Nieuwe nick Brouwenstein?

  2.   

   Nope, Wilders had nooit een Polenmeldpunt.

   1.   

    Klopt.

    Het was meldpunt Midden en Oost Europeanen.

    Staat nog onderaan op de PVV-website vermeld bij de sites van PVV.

    Gisteren nog bereiken, nu brengt de link je continue op de hoofdpagina.

  3.   

   Welkom terug Brouwenstein….jouw manier van spreken kan ik van mijlen herkennen. Niet dat ik dit erg vind, in tegendeel. Hoe meer tegengas hoe beter

   1.   

    Leve de SP en het Internationaal Socialisme. En laten we onze islamitische broeders omhelzen en beschermen tegen onderdrukking en uitbuiting.
    Sta op en strijdt tegen Amerika, de zionisten en de verschillige autochtonen.
    Snik, snik, hier word ik altijd zo ontroerd van.
    Net als de mujaheddien in het Afghanistan van de jaren 80.

   2.   

    Sommige mensen voelen zich beter als zij overal op tegen zijn, he S.?

  4.   

   Is de SP een goed alternatief voor de PVV?

 22.   

  Dacht ik ook al.
  De lul is net weggestuurd bij Joost Niemöller én bij de Vrije Chroniqueurs… dus komt hij hier weer een beetje rondzuigen.

  1.   

   Je bent mij net voor, Gielah.

   Simon alias Ernst Quispelstaart is nu Stuyvesant geworden.

   Zou hij roken?

   E.J.Bron is er ook nog, Simon.

   1.   

    Nee, hij rookt niet, maar hij verkoopt Nieuw Amsterdam in ruil voor Suriname.

 23.   

  Hij heeft op Joost voortdurend gescholden, maar had geen enkele moeite om daar zijn rare praatjes te gaan neerzetten.
  Op E.J. Bron schold hij al evenzeer…. maar omdat hij het liefst mensen beledigt en demoniseert… zal hij ook dáár met veel plezier dwars gaan liggen…. áls hij de kans krijgt.
  Maarre…. bij Bron wordt een reactie pas geplaatst als de moderatie die eerst heeft doorgelezen…. en wédden dat 30 reacties van Stuif-eens-raak bij één topic daar NIET doorheen gaan komen?

  Kan meneer Bron de moderatie op DDS niet eens een beetje gaan bijpraten en onderrichten?
  Ik heb namelijk erg weinig zin in wéér maandenlang de psychopaat Wim Hutten.
  Genoeg is genoeg!
  Basta!

  1.   

   @Gielah
   Grappig, mevrouw. U reageert op vermeende Simons als een werkloze op een raamadvertentie: het lukt u simpelweg niet om er voorbij te lopen! Dat is prijzenswaardig.
   Tegelijk bespeur ik hoe Simon, of hoe hij zich ook noemt, uw creatieve vermogens tot grote hoogten vermag te prikkelen.
   U begrijpt dat ik, uw literaire fan zijnde, heel blij ben met Simon en vermeende Simons. Laten we bidden dat hem niet de wacht zal worden aangezegd, want zonder hem zou uw productie nimmer enige wasdom van betekenis bereiken.

   1.   

    Ik ken Gielah al lang voordat Simon zich verwaardigde om op het internet te verschijnen, Beukie.

    En ik kan je garanderen dat haar literaire capaciteiten altijd al gelijke tred hielden met haar maatschappelijk inzicht.

    Met andere woorden; zij was ook zonder Simon heel goed in staat op haar eigen unieke manier haar mening uit te dragen.

    Jammer voor Simon, maar dat is de waarheid.

   2.   

    @Beukman
    Uw beschemeling reed zich op de nieuwe Joost volkomen klem en had tot slot een bizar verweer dat ik de argumentatie bij Bron of Xander zou hebben geplukt. Mja, Spiegel, Welt, FD, Zero Hedge enzovoort, dat komt allemaal van Bron en Xander, vast.

    1.   

     beschermeling

  2.   

   Probeert u zich een beetje te beheersen, mevrouw Veldhoen-Tabak?

   1.   

    Wat vindt u van het meldpunt?

   2.   

    Beste Benigus, zou je aub op mijn berichten willen ingaan.

 24.   

  Laat hij het bij E.J. maar eens gaan proberen ….

 25.   

  https://ejbron.wordpress.com/2015/10/06/interview-met-vaclav-klaus-de-natiestaat-maakt-de-democratie-mogelijk/#more-98435

  Interview met Václav Klaus: “De natiestaat maakt de democratie mogelijk”

  Hier kunnen de linksen nog wat van opsteken.

  1.   

   @Wachteres
   Ik bedoel noch Xander noch Bron aan te klagen, want veelal gaat het om vertalingen. Maar ja, ik als analfabeet had ze meestentijds al op de desbetreffende sites gelezen.
   Krijg je hilarische zaken als wijzen naar de vertaler terwijl het artikel op Spiegel te lezen is. Ayy, vautje.

   1.   

    Ik heb zelf artikelen uit verschillende Britse kranten vertaald, Toets.

    Meestal The Telegraph of zelfs The Guardian!

    Niet vaak van The Daily Mail, want die zijn me te lang.

    Ook uit De Volkskrant en uit de NRC geef ik artikelen door, net zoals uit Elsevier en de Telegraaf.

    Maar ja, zo gauw die op de site van Bron verschijnen deugen ze niet, volgens Simon.

    Die man is toch niet serieus te nemen.?

 26.   

  http://nieuws.tpo.nl/2015/10/06/bonusquote-politierapport-zo-explosief-is-de-situatie-in-een-asielzoekerscentrum/

  Bonusquote: politierapport – zo explosief is de situatie in een asielzoekerscentrum
  En zo machteloos is de politie

  Het valt wel mee? Nee links, het valt niet mee!

  1.   

   Zeg Wachteres…Ik zie dat u hier nog rondhangt. Verleiding toch niet kunnen weerstaan om uw kruistocht tegen de islam voort te zetten?

   1.   

    @Svetlana
    Welke zegen bracht religie madame? En als u zegt: geen, waarom verdedigt u dan islam???

    1.   

     gewoon om te pesten

   2.   

    Jouw schijnheiligheid is onbegrensd, Swetslana.

    Geeft niet hoor, dat heb je bij communisten.

 27.   

  Is er nu werkelijk nog iemand die geloofd dat al onze politici en die in alle andere landen, dwars tegen de wensen en overtuigingen van de meerderheid van de nog nadenkende bevolking in, niet weten wat ze doen, zich vergissen, fout op fout maken, de grenzen wagenwijd openhouden voor een allesvernietigende instroom van moslims uit landen die voornameijke islamitisch zijn?

  Ieder normaal mens weet dat deze massa invasie van zg vluchtelingen in ons land en ons omringende landen niet kan, niet te betalen is, ten kostte gaat van de (zwakkeren van de) bevolking en enorme ( gevaarlijke) onrust creëert.
  Dat is niet uit onwetendheid, uit nobele gedachtes, uit zogenaamde plicht, dat is met kwaadaardige opzet georganiseerd! Al het gelieg, het bedrog van politici en de propaganda machines van de reguliere media, het is een duidelijke bedriegende opzet.

  Gebruikmakend van het onmogelijke socialisme met zijn kwaadaardige broeders en de Islam is men bezig landen op te heffen, culturen kapot te maken, mensen murw te krijgen. Pure misdadigheid en kwaadaardige opzet. Dat is de enige conclusie die een nog enigszins nomaal denkend mens kan maken. Dat is de realiteit!

  Natuurlijk staan er nu partijen op om tegenwicht te bieden. De vraag is of deze partijen er zijn met als doel de onvrede te regulieren of werkelijk iets willen of kunnen betekenen.

  Feit is dat Wilders en de PVV hier in ons land wel de enige is die, met gevaar voor zijn leven en met het opgeven van zijn vrijheid, tot nu toe en al meer dan 10 jaar, altijd enkel de waarheid heeft verteld en alles wat hij heeft gezegd uitgekomen is of waarheid bleek te zijn.
  En enkel en alleen omdat hij de waarheid helder maakt proberen de gevaarlijke socialistische politici ( en dat zijn ze allemaal) hem kapot te maken door middel van de meest walgelijke praktijken.
  Hoe lang houd een mens zoiets vol? Daarom zie ik hem als een nu al historische held, moedig en standvastig, vechtend tegen de bierkaai! De enige die ik mijn ‘stem’ nog toevertrouw.

  Ik weet een ding, wij, het volk, zijn sterker dan de elites die enkel de macht over alles en iedereen willen en erger. Indien dat besef eens zou doordringen kunnen we onszelf nog redden, wij zijn in de meederheid en sterker. “zij” weten dat, de meest van het sheeple niet, die laten zich manipuleren, misbruiken, een rad voor ogen draaien en bedriegen.
  Indien men het rookgordijn eens zou wegblazen en de werkelijkheid onder ogen zou willen zien, dan zou er nog hoop zijn. Zo niet dan zijn we verloren….voorgoed.

  En onze kinderen en kleinkinderen zullen ons verachten omwat wij ze hebben aangedaan en niet begrijpen hoe we zo stom hebben kunnen zijn.

  1.   

   Wat de EU doet, heeft niets met mededogen voor ‘arme vluchtelingen’ te maken, @nick

   Deze ‘vluchtelingen’ zijn een geschenk van Allah voor de EU en ook voor het Midden-Oosten, trouwens.

   Ze kunnen nu met elkaar in recordtijd hun grootste wens in vervulling brengen:

   De islamisering van Europa.

   Denk je dat bijvoorbeeld armoedzaaiers uit India of alleen maar christelijke verdrukten uit andere geïslamiseerde landen ook ‘zomaar’ binnen zouden kunnen komen?

   En zou de EU dan ook ‘met haar handen in het haar’ staan, en er NIETS, maar dan ook NIETS aan kunnen doen?

   Dat geloven we als mensen met een nuchter, gezond verstand toch niet?!

 28.   

  Laten wij hopen dat er genoeg goede kracht zal reizen om de onheil voorspellende ontwikkeling van de toenemende groei van een haatzaaiende partij te ontdoen

  1.   

   Goede krachten willen de waarheid onder ogen zien, CJD en tegen het gevaar vechten

   Dat was in de Tweede Wereldoorlog al zo en dat is nu ook het geval.

   En diegenen die het gevaar van de islam niet onder ogen willen zien, mijn hemel de kranten staan er dagelijks vol van, zelfs de linkse kranten!, zijn oerstom of het grootste gevaar voor onze maatschappij.

   Tot het laatste beschouw ik de EU en onze regeringen.

   1.   

    Amen

 29.   

  https://ejbron.wordpress.com/2015/10/07/cartoon-436/

  Het linkse, politiek correcte denken in een notendop!

 30.   

  http://www.ad.nl/ad/nl/36281/Vluchtelingenstroom-West-Europa/article/detail/4157988/2015/10/07/VVD-Asielzoeker-moet-blij-zijn-met-gestapelde-container.dhtml

  Kijk eens aan; de VVD komt bij zinnen of met zo’n uitspraak trek je weer wat stemmen.

  Bij de VVD is alles mogelijk.

 31.   

  http://www.parool.nl/parool/nl/225/BUITENLAND/article/detail/4157912/2015/10/07/Opnieuw-grote-vechtpartij-in-Duits-opvangcentrum.dhtml

  Opnieuw grote vechtpartij in Duits opvangcentrum

  In een asielopvang in het Duitse Hamburg is het dinsdag opnieuw tot een confrontatie gekomen tussen groepen vluchtelingen. Daarbij zouden vijf mensen gewond zijn geraakt. Eén van hen werd met een steekwond in de arm naar het ziekenhuis gebracht.

  Voor de zoveelste keer een vechtpartij in een opvangcentrum. Dit keer tussen Afghanen en Albanezen met behulp van ijzeren staven.

  Ach volgens links stelt dat niets voor.

  Maar wat als dit met hun cultuur te maken heeft en als dat gewelddadig tuig bij tien/honderd/duizenden in de EU komt wonen?

  1.   

   En dit artikel komt uit het Parool, dat moet toch wel goed zijn.

   Grote kans dat het straks op de site van Bron staat.

 32.   

  http://www.ad.nl/ad/nl/36281/Vluchtelingenstroom-West-Europa/article/detail/4158025/2015/10/07/EU-heeft-geheim-plan-voor-uitzetting-400-000-migranten.dhtml

  ‘EU heeft geheim plan voor uitzetting 400.000 migranten’

  Honderdduizenden vluchtelingen die geen asiel in Europa krijgen, worden binnen enkele weken uitgezet. De Europese Unie werkt aan een geheim plan met die strekking. Dat meldt de Britse krant The Times

  Hoe geheim is dat plan nog, als het nu al in de kranten staat?

 33.   

  Zijn er eigenlijk de afgelopen jaren al eens mensen vermoord en verkracht door asielzoekers?

  1.   

   Ik zou toch maar eens rond gaan kijken op internet als ik je was, Benignus

   Dan zou je niet met dergelijke opmerkingen komen, die getuigen namelijk van weinig kennis van zaken.

   http://www.elsevier.nl/Buitenland/achtergrond/2015/10/Mishandelingen-moord-cijfers-van-geweld-in-Duitse-opvangcentra-2697397W/

  2.   

   Dat weet ik niet. Heb jij daar meer inzicht in?

 34.   

  Lastige vraag voor de aanhangers van Wilders die de leugen verspreidt dat vluchtelingen levensgevaarlijke monsters zijn.

 35.   

  Ik lees de commentaren van de slet Svetlana en gezien het feit dat Svetlana zeer moeilijk seksueel bevredigd wordt, heeft zij besloten zich – naast haar werkzaamheden als hoer – gratis te laten pakken door islamieten want men zegt, dat die van die grote snikkels hebben. Jij je zin, Svetje maar ik ben bang dat je voor de gemiddelde islamiet niet halal genoeg bent. Dus koop maar een dildo en val ons niet langer lastig.

  1.   

   Deze bijdrage informeert ons slechts over de seksuele problemen van Seneca.

 36.   

  @Benignus
  U moet eens goed de nieuwsberichten lezen en zich goed laten informeren over verkrachte en vermoorde mensen door de gelukzoekers uit de zandbakken. Niet alles geloven wat die vervloekte kranten zoals VK, Parool Ad en Telegraaf schrijven. Alle rooskleurige verhaaltjes over die zieligerds zijn een doekje voor het bloeden. Wakker worden man en zelf op onderzoek gaan.

  1.   

   Kan Seneca een concrete casus noemen? Of zitten die alleen in zijn eigen hoofd?

  2.   

   Dat wil hij niet, Seneca. Simon heeft zijn keuze voor de islam gemaakt.

   En wat die in Europa uitricht interesseert hem totaal niet.

 37.   

  @Benignus
  Als je te lui bent om zelf onderzoekt e doen, moet je mij niet vragen waar je het kan vinden. Volgens mij is ene SB in de persoon van Benignus teruggekeerd.
  Wat mijn seksuele problemen betreft, lees eerst de eerdere reacties van het sletje. Wat mij betreft heeft u zich al geschaard onder het grote legioen van lullen de behanger.

  1.   

   Ik stel vast dat Seneca geen enkele concrete casus kan noemen. Dat verbaast ook niet hoor maar pijnlijk is het natuurlijk wel: moord en verkrachting komt in Nederland onder autochtonen regelmatig voor maar niet onder asielzoekers.

 38.   

  Beste Beukman….Dus volgens U zijn Turken en Marokkanen geen Nederlandse burgers???????
  Als ze in Turkey of Marokko wonen … dan niet nee.

  1.   

   @Vaes
   Volgens mij wel. Volgens de PVV niet.

 39.   

  Vluchtelingen zegt men in den Haag, toch? let ook op 2 laatste alinea´s.

  Het ware verhaal over de “vluchtelingen” op Kos, Griekenland.
  Weet je wat ik zo raar vind?
  Wij waren op Kos, Griekenland een week geleden op vakantie, daar waar zoveel om te doen is omdat daar al die “zielige” vluchtelingen aankomen uit oorlogsgebieden zoals Syrië en Irak, die daar vervolgens elke dag aankomen met o.a. rubberbootjes waar ze meer dan € 1000,- p.p voor de overtocht moeten betalen aan mensensmokkelaars. Gekker nog, sommige van hun laten zich gewoon brengen met een catamaran vanuit Bodrum, Turkije (ik heb dit met mijn eigen ogen gezien) ze komen aan op een strand en gaan vervolgens eerst lekker uitgebreid eten in één van de vele restaurants in het zuiden van Kos en laten zich, als ze gegeten hebben met een taxi naar Kos stad brengen en voegen zich dan bij de andere “zielige” vluchtelingen die er al zijn. En ineens zijn ook zij vluchteling…..
  Wij hebben zelf gesproken met verschillende groepjes van deze mensen, gewoon omdat we oprecht geïnteresseerd waren in de verhalen en de achtergrond van die mensen en ze gevraagd waar ze vandaan komen, tot mijn verbazing was er niet één “vluchteling” uit een oorlogsgebied bij, gekker nog de meeste kwamen uit Pakistan en al zeker niet uit een oorlogsgebied. Dit kun je ook zien in het filmpje dat wij hebben gemaakt, deze mensen hebben ook een heel ander uiterlijk dan de mensen uit de echte oorlogsgebieden, veel donkerder van huidskleur. Ze komen dagelijks met honderden tegelijk aan op het Griekse eiland.
  Als we dan vroegen waarom ze naar Kos zijn gekomen kreeg ik te horen, dat zij eerst naar het vaste land van Griekenland willen, het liefst naar Athene en dan verder Europa in naar Duitsland en Nederland om te gaan wonen en later hun familie ook over willen laten komen, want hier is het veel beter, volgens deze mensen. Is het gek dat ook ik me hier zorgen over maak?!

  Mijn conclusie is: Dit zijn normale asielzoekers/goudzoekers, maar zeer zeker géén vluchtelingen zoals het in de media wordt voorgespiegeld.
  Moeten wij als Nederland hier voor gaan betalen? Het antwoord is helaas JA!
  Ik kan hier echt niet tegen, zeker omdat ik met mijn eigen ogen heb gezien hoe daadwerkelijk de situatie is daar. Over het algemeen komen er bijna alleen maar mannen aan op Kos in de leeftijd 18-40
  Hulpverleners/vrijwilligers o.a. uit Nederland, staan elke dag klaar bij het strand in Kos stad, om de rubberbootjes die aankomen op te wachten en verwelkomen ze vriendelijk met een pretpakket met o.a. een tent om in te slapen, slaapzakken, eten en drinken en wat al niet meer. Welkom in Europa krijgen de Pakistanen dan te horen echt te ziek voor woorden. Over het algemeen spreken de meeste van deze mensen ook bijna geen Engels.
  Ik heb zeer zeker alle begrip voor de echte oorlogsvluchtelingen die geen kant meer op kunnen in hun eigen land en dan vooral de kindjes want die hebben al helemaal niets te kiezen op zo’n jonge leeftijd,dat is hartverscheurend als ik dat op TV zie. Maar nogmaals, de mensen die wij hebben gesproken en hebben gezien op Kos horen zeer zeker niet tot deze groep echte vluchtelingen.
  Wij stonden op het laatst nog even te praten met een groepje, opeens vroeg één van hen, of wij hun geld wilde geven voor een ticket naar Athene, toen wij nee zeiden sprak de man iets tegen de groep en draaiden ze zich met z’n alle om en liepen weg.
  Echt niet te geloven.
  Laten we eerst eens gaan zorgen voor al die eenzame ouderen/bejaarden in ons eigen land, deze generatie heeft Nederland weer opgebouwd na de 2e wereldoorlog, Maar veel van deze bejaarden staan nu in de kou, laten we daar eens veel geld voor inzamelen i.p.v. al die zielige TV acties voor al die zogenaamde “vluchtelingen”!!!

Dagelijksestandaard.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën (cookies) onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op dagelijksestandaard.nl die aansluiten op uw interesses. Ook derden kunnen uw internetgedrag volgen. Cookies kunnen gebruikt worden om op sites van derden relevante advertenties te tonen. Cookies van derde partijen maken daarnaast mogelijk dat u informatie kunt delen via social media zoals Twitter en Facebook.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!