Deze ouders gingen wel héél ver om te zorgen dat hun 6-jarige zoon niet meer gepest zou worden op school. Zou jij dit doen?

Geen categorieokt 05 2015, 18:00
Het kan hartverscheurend zijn als je kind gepest wordt. Maar of deze ouders nu juist omgaan met de situatie, is iets waarover de meningen waarschijnlijk uiteen zullen lopen.
Toen de ouders van de zesjarige Gage Berger opmerkten dat hun zoon steeds minder graag naar school ging, leerden ze al snel de verschrikkelijke waarheid. Gage werd namelijk gepest. Om z'n zogenaamde "elfenoren":
vlcsnap-2015-10-05-16h53m19s3Gage is namelijk geboren met grote oren die haakser op z'n hoofd staan dan bij menig ander persoon. Voor klasgenoten is het kennelijk aanleiding om de kleuter te treiteren.
Er zijn verschillende manieren om pesten en pestkoppen aan te pakken, maar zijn ouders dachten dat het wellicht verstandiger was om bij de bron te beginnen. Dat betekende niet dat de treiterbakken die Gage het leven zuur maken worden aangepakt, of hun ouders. Nee: papa en mama Gage willen de oren van hun zoontje onder handen nemen.
[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/10/Parents-Allow-6-Year-Old-Boy-with-Big-Ears-to-Get-Plastic-Surgery.mp4"][/video]
.
Dat lees en zie je inderdaad goed. Als Gage doodnormale oren heeft, redeneren de twee volwassenen, dan hebben leefijdsgenootjes ook geen enkele aanleiding om Gage te treiteren. Ze stellen dus voor dat hun zoon onder het mes gaat, en zijn "elfenoren" iets verplaatst worden. Zoiets, dus:
Screen-Shot-2015-10-02-at-1.59.54-PM-1024x533De ouders zeggen dat Gage alle procedures goedkeurde, maar niet iedereen denkt daar hetzelfde over. Veel mensen zijn er niet zeker van dat dit nu het juiste was om te doen met zo'n jong kind. Hadden zijn ouders niet beter de treiteraars kunnen aanpakken in plaats van een chirurg aan het hoofd van een kleuter te laten rommelen?
https://twitter.com/MaryJeanieFloyd/status/648616828458147840
Wat denk jij? Zou jij dit bij je kinderen doen als blijkt dat ze worden gepest?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten