Deze tiener kon nauwelijks horen wat deze huilende vrouw wilde bestellen bij de McDrive. Dan weet hij haar met één actie stil te krijgen

Geen categorieokt 25 2015, 11:00
Toen er voor het afhaalluik van dit restaurant ineens een huilende vrouw opdoemde, kon de jonge medewerker eerst niet horen wat ze zei. Gelukkig wist hij wél meteen wat hij moest doen!
Je bent nooit te jong om een goede daad te verrichten, dat blijkt maar weer. De 16-jarige Brenden McGee werd de onverwachtse held van het afhaalrestaurant waar hij werkte, toen hij een huilende vrouw moest helpen.
Aanvankelijk was de vrouw zo verdrietig dat ze nauwelijks verstaanbaar was, maar na enige moeite had Brenden door wat ze wilde zeggen: ze wilde graag een milkshake. Maar Brenden had door dat er iets grondig mis was, en deze vrouw nodig getroost moest worden. Hij bood haar daarom de milkshake voor niets aan:

"Uw shake is voor mijn rekening vanavond, gaat u er maar een mooie avond van maken."

vlcsnap-2015-10-25-02h32m36s35
De vrouw reed verbouwereerd weer weg, met de milkshake in haar hand.. maar nu wél met een glimlach op het gezicht.
Een week later kwam de vrouw terug om Brenden te bedanken voor wat hij gedaan had: ineens was duidelijk wat er gebeurd was. De vrouw had onlangs haar man verloren en was een weduwe. Ze legde haar verhaal uit aan de manager, waarmee Brenden ook meteen de held werd bij deze tweede vrouw. Filiaalmanager Rhonda van Dijke was sprakeloos toen ze hoorde wat Brenden had gedaan:

"Ze vertelde me dat ze haar man pas een paar weken geleden was verloren, en het was erg moeilijk. Ik begreep wat ze bedoelde, want ik heb dezelfde ervaring eerder gehad, dus ik voelde heel erg mee met haar. Maar het was heel erg tof dat Brenden haar wat vrolijker kon maken."

En dus kreeg Brenden z'n eigen ereplaatsje in het restaurant:
Screen-Shot-2015-10-20-at-12.01.11-PM-1024x562-1024x562
En zal de weduwe nooit vergeten wat één onbekende 16-jarige jongen voor haar deed toen ze het zo zwaar had.
[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/10/Illinois-teens-small-act-of-kindness-makes-widows-day.mp4"][/video]
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten