Een man is geschokt door wat hij op de radio hoort. Dan ziet hij de auto die voor hem rijdt...

Geen categorieokt 31 2015, 11:00
Dat was behoorlijk eng!
Als de beruchte moordenaar Tyler Enix gezocht wordt door de politie om terecht te staan voor zijn misdaden, gaat de man er snel vandoor. Hij neemt z'n dochtertje mee en maakt een einde aan het leven van haar moeder Kimberly. Met Brooklynne slaat hij vervolgens op de vlucht. Gezien Tylers agressie - en zijn strafblad waarop ook al flink wat gewelddadige acties staan - vrezen de instanties voor het leventje van de kleine Brooklynne Enix, en laten zij een Amber Alert horen.
Dan gaan een slopende 24 uur voorbij waarin niemand iets verneemt van de ontvoerde Brooklynne en haar voortvluchtige vader. De politie doet oproepen om het meisje geen kwaad te doen, en laat de Amber Alert meerdere malen horen.
12191013_910181315733265_5631700687403961879_n
Vervolgens gebeurt er iets ongelooflijks. Als de beschrijving van de auto van Tyler wordt doorgegeven via het radiobericht, hoort iemand wat er aan de hand is. Hij luistert hoe een beschreven wordt hoe Tyler z'n dochtertje in een zwarte Chevrolet stopte en met haar wegreed. De auto recht voor hem is een zwarte Chevrolet waar een klein meisje voorin zit. De meeste mensen zouden denken: 'nah, dat zal wel toeval zijn..' Maar deze held besluit om het heft in eigen hand te nemen:
[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/10/Man-hears-Amber-Alert-realizes-hes-driving-behind-wanted-car.mp4"][/video]
Tyler zit nu in de gevangenis, en wacht op uitlevering. Hij zal terecht moeten staan voor al z'n misdaden. In de eerste plaats voor de moord die hij gepleegd heeft. Maar als die zaak achter de rug is, zal de ontvoering van z'n eigen dochtertje vast ook nog wel aan bod komen...
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten