Geert Wilders begint grote handtekeningenactie om de grenzen te sluiten

Geert Wilders heeft genoeg van ‘Rutte’s open grenzen’ en begint een grote handtekeningenactie.

Vorige week berichtten wij bij De Dagelijkse Standaard nog over een flyeractie die de PVV wil gaan ondernemen, getiteld ‘Grenzen dicht!’:

Nu GeenPeil met succes geflyerd heeft voor 300.000 handtekeningen, gooit PVV-fractievoorzitter Geert Wilders er meteen een nieuwe flyeractie achteraan. Namens zijn partij pleit hij voor gesloten grenzen, en wil die mening krachtens glimmende A5-papiertjes ook aan de rest van Nederland duidelijk maken:

kleinfleyrVandaag is het dan zover, en maakt PVV-leider Geert Wilders dan eindelijk bekend welke plekken zullen worden aangedaan. De flyerkaravaan zal, aldus de planning, zaterdag – 3 oktober – eerst Almere aandoen. En aanstaande dinsdag – 6 oktober is de blonde politicus met zijn gevolg te vinden op de markt van Purmerend:

De PVV gaat op dinsdag 6 oktober op de markt in Purmerend flyers uitdelen tegen de komst van een asielzoekerscentrum in de stad. Dat heeft de partij vandaag laten weten.

Geert Wilders zal erbij zijn, net als Tweede Kamerlid Sietse Fritsma en Dannij van der Sluis, fractievoorzitter van de PVV in Noord-Holland. De flyeractie begint om 12.00 uur. Wilders noemt als reden voor de komst dat ze ‘de inwoners van Purmerend een hart onder de riem willen steken tégen de opvang van asielzoekers’.

De noodzaak tot die actie, legt Wilders uit op Twitter. Hij vindt dat de aantallen asielzoekers die momenteel in Nederland arriveren veel te hoog. Om dat tegen te gaan, zo betoogt de partijleider, moeten de grenspoortjes bij Hazeldonk en Amersfoort met een ferme dreun dichtklappen:

Wie overigens niet naar Purmerend of Almere kan komen, maar wel samen met Wilders in ‘verzet’ wil, kan op de website van de PVV z’n persoonsgegevens achterlaten. Daar kan je aangeven dat je ‘van toekomstige acties van de PVV’ op de hoogte wil worden gehouden.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

102 reacties

 1. Wim

  Direct aangemeld.

  1. Terzo

   + 1

 2. CJD

  Wat wil deze faalhaas hiermee bereiken? Blijkbaar houd een hek in Hongarije deze immigranten niet tegen. Wat wil hij doen om ze bij de grens te weigeren? Berlijnse toestanden? Ik zie hem daar wel voor aan

  1. Wim

   Eén zandkorreltje is het begin van een berg.
   Hoezo faalhaas? Hoezo Berlijns toestanden wat een onzinnige vergelijking.

   1. halo1

    Nee..maar hij moet wel zeggen dat het grote logistieke en “”psychologische”” problemen oplevert..grenzen dicht is moeilijk.. maar het moet gebeuren…het loopt totaal uit de hand. Hij kan beter promoten “”grenzen selectief dicht'”..b.v. dan maakt hij nog wel eens eens kans op een meerderheid..

    1. Wim

     Hij kan beter promoten “”grenzen selectief dicht’
     Ik neem aan dat ieder verstandig denkende ook weet dat hij dit bedoelt.

  2. Terzo

   Dit zou jou toch aan moeten spreken als communist die gesloten grenzen!

   1. CJD

    Klopt Terzo alleen hoort het aan onze kant van de grens niet beter te zijn

 3. Geah

  Ik ben bevriend met een plaatselijke penningmeester van de PvdA… …Ik vroeg aan hem hoe hij over onze dochters dacht die amper meer de straat op durven aangezien er dichtbij een AZC is waar vooral Somalische mannen in huisvesten……..Hij zei dat de vrouwen zich maar moesten aanpassen aan de getraumatiseerde vluchtelingen…want hun situatie is even wat urgenter dan van onze dochters…….Hij suggereerde dat de vrouwen die aanrandingen maar over zich heen moeten laten komen om hun eigen veiligheid te waarborgen totdat hun vrouwen zijn over gekomen….of eerder de straat af…of gepaste kleding aan….

  1. Terzo

   En je hebt hem niet gelijk een dreun verkocht?

   1. Geah

    Nee @Terzo, dan kom ik zelf voor het gerecht….en onze dochters BLIJVEN minder waard t.o.v. de Islamitische asielmannen….

  2. Wachteres

   Ik zeg het regelmatig: Links is knettergek!

  3. brabantman

   Leuk voor de PvdA’er:
   Achtergrond informatie van wat hierheen komt:
   http://www.xandernieuws.punt.nl/content/2015/09/Undercover-in-migrantentrein-Enkel-gepraat-over-roven-en-verkrachten-in-naam-van-Allah

   Ziet u ze nog staan, de dames in Apeldoorn, zingend ter verwelkoming?

  4. Ni28

   nog steeds bevriend?

  5. Niek Verheyen

   Asperger?

 4. nachtwacht4

  Ben vorige week met de auto naar Hongarije geweest. Je wilt niet weten wat je daar op de tv ziet. Hoe agressief en asociaal die ” vluchtelingen ” zich gedragen. Hetzelfde geldt voor het nieuws in Oostenrijk. Om over de mening van de Hongaren en Oostenrijkers maar te zwijgen.
  Op de heenweg zag ik bij Passau al een lange rij Duitsland in. Terug moest ik om zakelijke redenen via Salzburg . Ook een en al file voor de grenzen. Ik werd een andere route aangeraden. Verbaas je nu NIET, ik reed door een klein plaatsje zo langs de komedie show van de grenscontrole.
  Gaan we nu een druppel op een gloeiende plaat gooien met die grenscontroles , of pakken we het probleem bij de bron aan.
  Zelf ben ik niet van werkverschaffing , maar van HET eigenlijke probleem oplossen. Die lui mogen hier nooit komen. En die er al zijn gaan nooit nooit meer weg.
  Als eens meegemaakt dat er een enkeling terug ging. Godsvermogens aan begeleiding etc. En natuurlijk zo weer terug. Op het nieuws hoorde ik gisteravond dat de vluchtelingen naar Nederland hoofdzakelijk uit Syrië komen , geïllustreerd met een foto met allemaal Eritreeërs. Hoe dom zijn we?

  1. Bromsnor

   Helaas zullen de pro-immigrant media de feiten die je noemt niet tonen.

   Want de media willen de immigrant als “zielig” voorstellen om zo medelijden op te wekken met de immigranten en daarmee het draagvlak voor meer opvang te vergroten.

   Onderstaande beelden is wat Europa “binnenlaat”.

   Beelden die je niet op de NOS zult zien. Rellende immigranten bij de Hongaarse grens.

   Dit zijn dus volgens de media “zielige” immigranten.
   https://youtu.be/RfrpwAEMe0c

 5. Bromsnor

  Succes gewenst!

  Ik hoop dat Geert Wilders de mensen duidelijk maakt dat het overgrote deel van de immigranten geen echte vluchtelingen zijn. Wat steeds maar ,ten onrechte, door de media word verkondigt.

  Het is veel meer een ware volksverhuizing uit de moslim landen die naar Noord Europa willen omdat daar geld, een huis en uitkering lokt.

  Bart De Wever : ‘Vluchtelingen zijn niet meer op zoek naar veiligheid maar zijn economisch gedreven’
  http://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20150922_01880155

 6. V.K.

  -Grenzen dicht, laat de regering eerst maar eens zeggen hoeveel vluchtelingen er maximaal worden ontvangen en van de EU eisen dat de buitengrenzen worden gesloten.

 7. Gielah

  Onmiddellijk gedaan… uiteraard!
  Iedere rechtgeaarde vaderlander zal daaraan meedoen.

  En wie dat niet is?
  Niet relevant.

  Die schuiven we… virtueel… aan de kant.
  Er zijn namelijk óók GRENZEN aan ons geduld!

 8. Aa

  Als het half kan ga ik er ook heen.
  Wil iedere PVV sympathisant vragen ook mee te doen.
  Het wordt de hoogste tijd dat in ieder geval een deel van de bevolking in de benen komt.
  In Duitsland worden al mensen uit hun huis gezet, na 23 huur trouw huur te hebben betaald.
  Ze moeten nu op de vrije markt maar een huurwoning zien te vinden.

 9. Nicky

  @Aa, ja dat huis was van de Duitse Staats apparatsjik, dus waar ze macht kunnen uitoefenen, ook lokaal, doen ze dat. Eng hoor.
  Arme vrouw.

 10. Nicky

  @Bifbof, zou die CJD idd een ziekte onder zijn leden hebben. Of is het psychosomatisch?
  Een draadje los dat zeker weten.

  1. Svetlana

   @Nicky

   Van jou komend kan cjd dit als compliment opvatten. Ik heb nog nooit iemand gezien die zo gestoord is als jij. Het geloof in een sprookjes boek genaamd de bijbel. Ga God eens roepen en kijk maar zelf of hij naar je toe komt 😉

 11. Antidotum

  Dit gaat niet goed en is het topje van de ijsberg.

 12. Svetlana

  Geert WilderSS is een gevaar voor de samenleving. Kwestie van tijd dat hij de juiste persoon tegen zal komen. Dan mag hij in de eervolle voetstappen treden van Pimmetje Fortuyn 😉

  1. halo1

   Ja Svetlana.. je kan natuurlijk niet uitstaan dat we ons niet langer door al die van ons profiterende buitenlanders laten kaalvreten.. daarom kraam je maar deze linkse kletskoek..je Sovjet-fanatisme is bijna nog veel erger dan de “”SS””..

  2. toetssteen

   @Svetlana
   Walgelijk mens! U bent verdraaid nog toe op aan het roepen om een nieuwe moord te plegen! Dat dit door de moderatie komt!

   1. Svetlana

    Ik roep helemaal nergens tot op toetssteen. Ik zeg ook nergens dat ik hem dit toewens. Ik zeg alleen dat het een kwestie van tijd is. Dat weet jij denk ik ook wel 🙂

    1. toetssteen

     Tuurlijk niet Svetlana, maarre, legt u dan even deze uit:

     — Kwestie van tijd dat hij de juiste persoon tegen zal komen. Dan mag hij in de eervolle voetstappen treden van Pimmetje Fortuyn ;)–

     Uw handen wassen in onschuld zal kwalijk gaan madame!

     1. Svetlana

      Ik druk hier geen mening uit. Ik constanteer alleen maar een voorspelling wat er volgens mij heel waarschijnlijk zal gebeuren beste toetssteen

     2. V.K.

      -@Swetlana,

      -Nog geen maand geleden ,geen zin fatsoenlijk op papier.

      -Wonderbaarlijk.

    2. Aa

     Svedlana, je bent een FEEDER.

  3. Antidotum

   @svetlana

   http://nieuws.tpo.nl/kort-nieuws/2015/10/01/massale-gevechten-in-duitse-asielopvang/

   Binnenkort ook in Nederland.

   Dit is nog maar het topje van de ijsberg.
   Ik had veel meer links geplaatst maar dat wacht op goedkeuring van de moderatie.
   En ja, we hebben Wilders keihard nodig.
   Hij is de enige politicus die voor de autochtoon op komt.

  4. Geah

   Aangezien jij Wilders uit de weg wil ruimen hoop ik dat er een Volkert opstaat die het eerst met jou begint…tenslotte zijn jullie de meest schadelijke personen voor de maatschappij en de samenleving…..je mag je kinderen meenemen…

   1. Svetlana

    Ik wens dit Wilders absoluut niet toe Geah, dat zou immers te verlossing voor hem betekenen.

    Ik gun deze man een lang ‘leven’ waar hij telkens over zijn schouder heen mag kijken

    1. Geah

     En je ouders gingen ervoor vluchten….waar jouw ouders voor vluchtten wens jij als vluchtelingendochter een ander wel toe…..

     1. CJD

      Wat een domme opmerking Geah. Svetlana zei helemaal nergens dat ze Wilders de dood wenst.

  5. Ni28

   Svetlana, u wenst iemand zijn dood? U bent wel goed doorgedraaid. Misschien is die arme Volkert de aangewezen persoon voor, daar heeft u alle sympathie toch voor. Ik zou zeggen neem contact met die arme man en spreek wat af. Zoals u ziet zijn de straffen voor moord zeer mild voor moordenaars en daarna geniet u alle medewerking van de instanties.

  6. JanKorneeldeWit

   Overweeg tegen deze persoon aangifte te doen mensen van DS! Ik bedoel die Zweetlana. Dit mens is op deze site te missen als kiespijn.Zij is duidelijk nog te dom om te peopen….

   1. Svetlana

    Jij kunt poepen niet eens juist spellen. Wie is hier dom? 😀

  7. leidenhaag

   Niet gevaren willen zien maar de boodschapper doden. Links gaat zelfs terug in de tijd om eigen falen maar niet te zien. Als je volwassen bent begrijp je de wereld pas, dan lul je niet links.

 13. Gielah

  Goed…. deze melden we even aan de redactie.

  1. Wachteres

   Dit gaat toch alle perken te buiten!

   Op een site waar dit serpent verschijnt, kom ik alvast niet.

   De communistische mentaliteit verloochent zich nooit!

   1. Geah

    Je laat je toch niet door die @ Svetlana verdrijven…veel te veel eer voor haar anders..

  2. Ni28

   doen!

 14. poldi

  MIjn vrouw, een aantal buren en ik hebben ons meteen aangemeld. Evenals vele vrienden op facebook.

 15. Jantje

  Waar kan ik tekenen?

 16. toetssteen

  Inzake grenzen sluiten, Israël kan het, Nederland moet dat ook kunnen. Het is een kwestie van willen.

 17. Geah

  In de V.S. is een paar uur geleden een terroristische aanslag gepleegd op een school…op dit moment 13 doden en 20 gewonden…..Met al die Islamitische asielzoekers in Nederland en Europa is morgen uw kind aan de beurt als hij op school zit….

 18. puttertje

  Misschien hebben ze het ook wel voorzien op Geah.Dat zou toch jammer zijn , zo’n goede burger. Maar ja een dode Geah door een moslim .. Wat een vreselijke suggestie, Vieze vunzige opmerking.

 19. Fantomas

  Goede en inhoudelijke bijdragen hier zeg….
  Iedereen mag zijn mening, hoe verachtelijk ook uiten, en ik zal strijden voor ieders recht daarop.

 20. Gielah

  Zowel Svetlana als Puttertje behoren volgens mij NIET op enige behoorlijke site.
  Die missen daartoe het benodigde menselijk fatsoen.

  Svetlana hééft hier al een historie van steeds minderwáárdiger dingen uitkramen…
  erger… erger… erger… net zolang tot ze afgevoerd wordt… en op die uitkomst gaat ze nu kennelijk ook weer met gedreven ijver af.

  We zien het hoofdschuddend aan.
  Niveautje pissebed… zeg maar!

  Puttertje is duidelijk ook iemand uit de … (moreel….) lagere regionen.
  Daar is nog nooit iets normaals uitgekomen.

  We zien deze figuren straks gáárne vertrekken en tot die tijd zullen we hun oprispingen maar negeren.

  Niemand kan ons tenslotte dwingen met zulk uitschot te communiceren.
  Dié vrijheid hebben en houden we… en hún ´rechten´, waar iemand hier bóven over begint…
  zijn niet MIJN prioriteit.

  1. Svetlana

   Ik hou ook van u madame Gielah 🙂

  2. CJD

   U bepaald dat niet Gielah wie hier wel en wie niet hier mogen reageren. Houd u zich een beetje aan de fatsoenlijke normen hier. Dat houd ook in dat u niet kunt bepalen wie het recht heeft hier te reageren en wie niet

  3. Wachteres

   http://nieuws.tpo.nl/2015/10/01/duitse-vluchtelingenfamilie-weigert-woning-omdat-makelaar-vrouw-is/

   Duitse vluchtelingenfamilie weigert woning omdat makelaar vrouw is
   Makelaar doet verhaal op Facebook, wordt door ‘gutmenschen’ uitgescholden voor ‘nazihoer’.

   Dit verraderstuig zit ook hier op het net, Gielah.

   Ik voel me echt te goed om tegelijk met dit schorriemorrie, want daar reken ik Svetlana toe, op één site te zitten.

   Ik begrijp dit ook niet, op een site als E.J.Bron was ze er al lang afgetrapt.

   Wat heeft zulk communistisch tuig ons te vertellen, laat staan dat we er mee in discussie zouden treden of hun opvattingen maar zouden moeten lezen.

   1. Svetlana

    Mooi! Dan hoef ik jouw waardeloze gezeik hier niet meer te lezen

 21. Nicky

  “BRUSSEL –
  De aangekondigde grenscontroles in België vallen volgens Belgisch media flink tegen. Aan de grens met Duitsland en Nederland zijn er acht agenten aan de slag, die alleen tijdens kantooruren werken. In het weekend wordt er niet gecontroleerd, schrijft de krant Het Nieuwsblad vrijdag.”

  HAHAHAHAHAHAAAAAHA. HAHAHA. HA!!

  (haaaha)

 22. CJD

  Wat een idiote gedoe zeg. Het lijkt hier gebruikelijk dat men mensen woorden in de mond legt. Svetlana heeft nergens iets gezegd over het oproepen tot moord oid. Geah althans heb ik vaker betrapt met dergelijke uitspraken maar dan kijken onze reaguurdertjes de andere kant op

 23. Gielah

  Altijd de verkeerden verdedigen, CJD.
  Kap daar toch eens mee.

 24. J.C.

  Getekend !!!!!!

  1. AJGRaalte

   Idem!

 25. RS

  Waar kan ik tekenen ? De nieuwsbrief van Geert ontvang ik al………..

 26. Ni28

  Svetlana, het zou een zegen zijn als u eindelijk het licht zou zien! U leeft in het donker van haat en uw manieren zijn ook niet bepaald goed ontwikkeld. U bent echt het spiegel van Rusland.

 27. JanKorneeldeWit

  Is het niet mogelijk om net als voor GeenPeil ook hiervoor een digitale vorm van tekenen in te voeren? Ik woon in het oosten van het land en ver van Almere en Purmerend ( mag ik zeggen gelukkig..) Jaja er zijn echt een heleboel PVV-ers die dik wonen, daar mag de linkse polititiek correcte amsterdamgrachtengordel meute zich dan weer eens danig in vergissen….En ik kan je verzekeren er komen er alleen maar meer bij. Hier in t oosten heeft niemand zin in al die ‘pioniers ut t zuiden’.

 28. Gielah

  Wil #IS hónderden miljoenen mensen doden langs nucleaire weg?
  Daar helpen ook geen grenzen en douaniers tegen.

  http://www.tpnn.com/2015/09/29/new-book-reveals-isiss-true-plans-horrifying-imagined/

 29. loritta

  Heb mij ook meteen aangemeld!

 30. Nicky

  “Integendeel: de in Amerika en Groot-Brittannië vervolgde christenen komen helemaal als laatste om asiel te verlenen, maar moslims krijgen topprioriteit.

  Sinds januari 2015 heeft de VS asiel aan ongeveer 6 (zes) moslims verleend voor 1 (een) christen.

  De reden hiervoor is simpel: voor de progressieve linkse mindset die de westerse regeringen, de media en de academische wereld domineert – heeft het opnemen van vluchtelingen weinig te maken met altruïsme en alles met te egoïsme te maken: Het doet er weinig toe wie echt wordt vervolgd – en wat we nu zien is, dat het westen direct verantwoordelijk is voor het enorm verergeren van het lijden van de christenen.

  Nee, wat belangrijk is, is dat we “goed gevoel” over onszelf. Door het nemen van “vreemde” moslims, in plaats van partij kiezen voor “vertrouwde” Christenen, moeten linksen het “verlichte” gevoel krijgen, en vooreerst “open-minded”, “tolerant” en “multicultureel” zijn naar buiten – en dat is alles wat hier telt.

  Ondertussen marcheert de werkelijkheid gewoon door: dezelfde islamitische mentaliteit die “ongelovige” Christenen in het Midden-Oosten slacht wordt nu verwelkomd in het westen met open armen”.

 31. Nicky

  Van Crethiplethi… site werkt weer, maar wel niveau shit.

 32. Nicky

  De DDS site dus. Dingen kwijt, zegt dat ik het al geplaatst heb, enz. BAH!

 33. Nicky

  Ik verwees naar de DDS site dus.

 34. Nicky

  Dingen kwijt, zegt dat ik het al geplaatst heb, enz. BAH! Als ik syptukje splits, dan lukt t eindelijk. Heel primitief hier soms.

 35. Gielah

  Kijk…. Simon is thans élders met zijn zegenrijke forumvervuiling aangevangen.
  Herkenbaar?
  ——————————————–

  molenkamp zegt:

  2 oktober 2015 om 18:35

  Beste wauso,

  Ik ben die Hutten niet en ik noteer dat u onder nickname bijdragen plaatst. U wenst dus uw privé-identiteit te beschermen. Ik begrijp dat want dat doe ik ook.
  Die Hutten is tamelijk algemeen bekend op het internet. Hij lijkt me een tamelijk actieve figuur met funties die wellicht op een hoger niveau liggen dan u ooit zult bereiken. Waarom zoekt u geen contact met hem en zegt u hem eens stevig uw waarheid?

  Voor het overige bevat uw bijdrage weliswaar domme talfouten maar klopt het wel wat u zegt: ik ben weg bij DDS en debatteer graag met Jan en alleman, vooral met christelijke kwezels die de boodschap van Christus verkrachten. U heeft me dus helder in beeld en ik zie uit naar uw volgende bijdrage die mogelijk wél inhoudelijk is.

 36. Mowdes

  Mensen zing:

  1. Wien Neerlandsch bloed door d’aderen vloeit,
  Van vreemde smetten vrij,
  Wiens hart voor land en koning gloeit,
  Verheff’ den zang als wij:
  Hij stell’ met ons, vereend van zin,
  Met onbeklemde borst,
  Het godgevallig feestlied in
  Voor vaderland en vorst.
  2. De Godheid, op haar hemeltroon,
  Bezongen en vereerd,
  Houdt gunstig ook naar onzen toon
  Het heilig oor gekeerd:
  Zij geeft het eerst, na ’t zalig koor,
  Dat hooger snaren spant,
  Het rond en hartig lied gehoor
  Voor vorst en vaderland.
  3. Stort uit dan, broeders, eens van zin,
  Dien hoogverhoorden kreet;
  Hij telt bij God een deugd te min,
  Die land en vorst vergeet;
  Hij gloeit voor mensch en broeder niet
  In de onbewogen borst,
  Die koel blijft bij gebed en lied
  Voor vaderland en vorst.
  4. Ons klopt het hart, ons zwelt het bloed,
  Bij ’t rijzen van dien toon:
  Geen ander klinkt ons vol gemoed,
  Ons kloppend hart zoo schoon:
  Hier smelt het eerst, het dierst belang
  Van allen staat en stand
  Tot één gevoel in d’eigen zang
  Voor vorst en vaderland.
  5. Bescherm, o God! bewaak den grond,
  Waarop onze adem gaat;
  De plek, waar onze wieg op stond,
  Waar eens ons graf op staat.
  Wij smeeken van uw vaderhand,
  Met diep geroerde borst,
  Behoud voor ’t lieve vaderland,
  Voor vaderland en vorst.
  6. Bescherm hem, God! bewaak zijn troon,
  Op duurzaam regt gebouwd;
  Blink’ altoos in ons oog zijn kroon
  Nog meer door deugd dan goud!
  Steun Gij den scepter, dien hij torscht,
  Bestier hem in zijn hand;
  Beziel, o God! bewaar den vorst,
  Den vorst en ’t vaderland.
  7. Van hier, van hier wat wenschen smeedt
  Voor een van beide alleen:
  Voor ons gevoel, in lief en leed,
  Zijn land en koning één.
  Verhoor, o God! zijn aanroep niet,
  Wie ooit hen scheiden dorst,
  Maar hoor het één, het eigen lied
  Voor vaderland en vorst.
  8. Dring’ luid, van uit ons feestgedruisch,
  Die beê uw hemel in:
  Bewaar den vorst, bewaar zijn huis
  En ons, zijn huisgezin.
  Doe nog ons laatst, ons jongst gezang
  Dien eigen wensch gestand:
  Bewaar, o God! den koning lang
  En ’t lieve vaderland.
  (Volkslied, Hendrik Tollens)[1]

 37. Mowdes

  Ach Nederlandse onderdaan
  Wat ben je toch een sul
  Je laat de politiek begaan
  En dus ben jij de lul.

  Je houdt dat zooitje zelf in stand
  Door dommig stemgedrag
  En werkt daarmee dan in de hand
  Dat men jou slopen mag.

  Dat is dan je verdiende loon
  Je recht op veel ellende
  Je steunde namelijk gewoon
  Een landverraders bende.

 38. Mowdes

  Ik haat dat schijnfatsoen der politieke dwazen
  waarmee de machteloze steeds verraden wordt
  de foute Machten die daarvan steeds profiteren
  .
  steeds door ONS on-besef wat er dus écht aan schort
  en wij maar geen kans zien van ’t verleden dàt te leren
  wat nieuwe blunders dus onmogelijk moest maken…
  .
  ik haat de dwepers, die zich steeds laten scheren
  nu Samenlevingen in al hun voegen kraken
  daar zij vandaag vergeten zijn wat zij nog gisteren lazen !
  .
  en dat hun schijnfatsoen zo vaak succesvol bekt
  terwijl échte Compassie ons door de vingers lekt…
  .
  Jasterke

 39. Ni28

  http://www.welt.de/…/Nach-Hetze-ist-das-Umgangsrecht-in…

  Op deze link zou een artikel staan hoe de Duitsers worden gedwongen om positief te denken over migranten.
  Ik kan helaas het artikel niet vinden in Die Welt. Weet iemand meer, misschien de redactie? Ik vond het al vreemd dat het zo relatief stil is in Duitsland net of iedereen oprecht blij is.
  Ik verneem het graag. Mijn dank.

 40. Nicky

  Tja dat was een hele grote, die Tollens.
  Die tweede, van drie coupletten, vond ik ook wel ja sterk, een momentopname voor vandaag de dag.

  Net als Rembrandt… of Van Gogh.
  Allebei heel Hollands, maar zo divers.

 41. Nicky

  Hoe langer ik in het buitenland woon, en hoe meer ik over die ellende bij jullie lees, hoe meer ik het besef krijg met heimwee, van onze Hollandse cultuur en kunst.

 42. Gielah

  Wéér wat nieuws!
  Als je je tegen de komst van een azc uitspreekt, krijg je de politie aan de deur.
  Dat geloof je toch niet?

  http://verenoflood.nu/brekend-justitie-stuurt-sterke-arm-langs-bij-azc-nee-activisten/

 43. Nicky

  Ja hier op dit topic van Wilders moet je nog wat nieuws lezen…
  Van de eerste twintig topics nu op DDS, is deze de enige die nog leeft bij ons. De rest van de topics is zoooo’n flauwe kul!!

  Het lijkt erop dat dit bij de redactie nog steeds niet doordringt?!
  Gewoon niet (democratisch) luisteren naar wat écht belangerijk is.

  Net als ons veler protest om alleen-maar-afbraak figuren als Brouwenbalk, Svettie, JVC, c.s. te bannen…

  Zou dat een algemeen virus zijn in NL, helemaal eigenlijk niet te letten op wat die ánder verlangt?
  Democratie is echt op zijn retour lijkt me.

 44. Nicky

  Eigenlijk verbaas je je nerregus meer over.

  “NIJMEGEN –
  Een kleine veertig vluchtelingen hebben noodopvang Heumensoord bij Nijmegen vrijdagmiddag kort na aankomst weer verlaten, omdat ze ontevreden waren over de geboden voorzieningen. Dat heeft een woordvoerster van het Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA) aan het ANP bevestigd.”

  Ook gebrek aan privacy, e.d. vonden onze gasten…

 45. Gielah

  Het schijnt dat de schutter in Oregon, die christenen doodschoot, Saiv Sharma heette en een moslim was.

 46. Geah

  Even een update van een mannelijke vluchteling……speciaal bedoeld voor onze dochters:

  https://www.facebook.com/OmroepPowNed/videos/1157481487596196/

  1. Geah

   Misschien is het wat voor @Svetlana…..

 47. Nicky

  @Geah, ja en ondertussen gaat dat linkse tuig van GrL en SP deze lekkerer jongens

  een

  Hartelijk Welkom!

  heten in Purmerend.

  1. Geah

   Van mij mogen ze in de gaskamer…

 48. Gielah

  Voor mij hoeft niémand in een gaskamer!
  Ik ben verdorie geen názi!

  Wél dienen kolonisten met slechte bedoelingen ons land te verlaten.

  En voorts zou de politie, die gisteren waarschuwend aan de deur is geweest bij 6 personen, die protesteren tegen een azc in hun woonplaats,
  zich werkelijk ROT moeten schamen!
  Deze politie doet sterk denken aan de gedienstige dienders, die indertijd braaf Joden thuis gingen ophalen en die hen naar het station ´begeleidden´…. vanwaar zij naar de kampen werden afgevoerd.

  Hebben politie mensen geen eigen geweten?
  Wéten zij niet dat het in dit land officiéél nog steeds een democratie is… en dat mensen VRIJ zijn om te protesteren tegen wat zij als verkeerd en als onrecht zien?

  En durven zij geen NEE te zeggen tegen hun superieuren, in het korps of van het ministerie of zelfs van de EU?

  Dan zijn het karakterloze flapdrollen!

 49. H.Vaes

  Ik bemoei me niet gauw ergens mee, maar dit is toch te gortig.
  Svetlana…..leg me eens uit… waarom je haat tegen Wilders zo perverse vormen aanneemt.
  Volgens mij weet je het zelf niet en neem je maar aan wat de linkse pers over hem schrijft.
  Ik ben benieuwd.

 50. peter33

  En van mij mag de moderatie die het blijkbaar met jou eens is, zich achter de oren krabben, en afvragen wat de bedoeling van deze site is.

  1. peter33

   Geah

   3 oktober 2015 at 09:03

   Van mij mogen ze in de gaskamer…

   1. Geah

    Zulke dingen kan je maar beter denken…

 51. Svetlana

  Ik ben absoluut geen fan van het CDA. Deze partij staat vrijwel in elke opzicht tegen mijn principes, maar ik heb respect voor ze als fatsoenlijke en acceptabele partij (iets wat je van de bruinhemden bij de PVV niet kunt zeggen.) Hopelijk houden ze hun rug recht en zullen ze wat leren van hun idiote keuze in 2010. Het maakt niet uit hoeveel zetels Wilders wint. Zolang hij de meerderheid niet krijgt dient deze man en zijn tokkie aanhang BUITENGESLOTEN te worden uit elk denkbare coalitie. Fascisten en Neonazis mag men simpelweg geen kans geven. Hopelijk zullen alle partijen (van de SP tot de VVD) zich hierover kunnen verenen.

  De helddadige bolsheviken hebben tenslotte ook hulp ontvangen van hun aartsvijanden, the yanks. Omdat we allemaal wisten wie de ware duivels waren en dat de grootst denkbare verschillen even niet toe deden

 52. halo1

  Helaas horen we weinig van de hele actie…rara.. HOE KAN DAT?

 53. Geah

  Dan zal ik het even ondertekenen, een kleine moeite…

 54. Jasterke

  .
  Die open grenzen zijn de grootste leugen
  geen Verzekeraar betaalt bij een open deur ooit uit
  dus inbraak-beveiliging is elk Land’s eerste opdracht
  .
  opnieuw maar weer het weg-gehoond geluid
  dat enkel Wilders namens ONS in ‘t Haagse opbracht
  met ‘t lef tóch steeds het beestje bij de naam te noemen
  .
  volhardend met zijn respectabele veerkracht…
  ondanks de haat waarmee “men” hem steeds bleef verdoemen
  dus juist de ontkenners zijn de verantwoordelijken die niet deugen !
  .
  en als je eindelijk durft inzien wie ons dat heeft opgelegd,
  kom je toch automatisch bij die EU terecht !!!
  .
  Jasterke
  .

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.