Hij wilde dolgraag met zijn vriendin trouwen. Hij had alleen nooit gedacht dat z'n babydochter daarbij zou helpen...

Geen categorieokt 24 2015, 11:00
Hij zocht al jaren naar de perfecte mogelijkheid om zijn vriendin ten huwelijk te vragen. Gelukkig kon z'n dochtertje hulp bieden. Eén probleem: ze moest wel eerst geboren worden.
Triston Lowery en Michael Miles waren twee van de gelukkigste mensen op aarde toen hun grote droom onlangs uitkwam: na negen maanden hopen en wachten, kwam hun dochtertje Lynleigh ter wereld. Ze hebben zich nog nooit zo trots gevoeld als op die dag!
Maar Triston wist niet dat ze vlak daarna nog een verrassing van haar leven zou krijgen. Ze zat nietsvermoedend in het ziekenhuisbed, toen het verplegend personeel een gewassen en aangeklede Lynleigh kwamen brengen. Maar het was de tekst die op haar rompertje stond, die haar naar adem zou laten happen:
5626b7071400006f003c8b70
"Wil je met me trouwen?" had de zuster op verzoek van de vader van het pasgeboren meisje op haar kleren laten drukken. En voordat Triston doorhad wat er gebeurde, kreeg ze ook nog een ring om de vinger geduwd:
[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/10/New-Dad-Uses-Newborn-Baby-for-Adorable-Hospital-Wedding-Proposal.mp4"][/video]
Michael wilde al heel lang met z'n vriendin trouwen, maar heeft tijden gewacht met de beslissing. Hij wilde namelijk per sé dat zijn dochter een deel zou uitmaken van het aanzoek:

"Ik ben een familieman. Daarom wilde ik dat m'n dachter deel zou uitmaken van deze speciale dag. Ik wilde dat zij er bij was op de eerste dag dat we ons leven samen begonnen."

Lief hè?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten