Hij ziet een verdwaald jongetje. Dan laat deze stoere agent zijn zachte kant zien

Geen categorieokt 22 2015, 14:00
Die heeft het hart op de juiste plaats!
Voor politieman David Taylor was het een dag als elke andere toen hij vorig weekend op patrouille was. Maar toen kwam er een vrouw naar hem toe. Ze wees een klein jongetje aan dat duidelijk verdwaald was geraakt in de menige bij het Internationale Rijstfestival. Het mannetje was helemaal in paniek, maar agent Taylor aarzelt niet: Hij pakt hem op, en tilt hem op zijn schouders totdat zijn moeder er is. En veel mensen vonden dat zo mooi om te zien, dat ze foto's maakten.
[caption id="attachment_122302" align="aligncenter" width="497"]Screen Shot 2015-10-22 at 13.39.02 Foto: Facebook / KATC-TV 3: Acadiana's Newschannel[/caption]
Vooral de ontroerende foto waarop te zien is dat het kereltje uiteindelijk in de armen van deze sympathieke agent in slaap is gevallen, heeft vele harten geraakt. Op Facebook kreeg hij al meer dan vijfduizend 'likes'. Veel mensen vonden het mooi om te zien dat de politie ook eens positief in het nieuws komt. Ook laat de foto zien dat de politie er niet alleen maar is om criminelen te bestrijden, maar dat politiemannen zich ook op een lievere manier inzetten voor de mensen om hen heen.
David Taylor zelf heeft niet zoveel met alle media-aandacht. Hij heeft laten weten dat hij het waardeert dat zoveel mensen zijn geraakt door zijn foto, maar dat hij het eigenlijk heel normaal vindt:

Wat ik deed, verschilt niet van mijn collega's bij de politie. Het enige verschil is dat iemand een foto van mij heeft gemaakt. Maar als dit laat zien wat politieagenten werkelijk doen, dan is al deze aandacht natuurlijk iets goeds.

En zo is het.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten