Kans steeds groter dat nieuwe K3-zangeres een moslima is

Geen categorieokt 24 2015, 10:00
De kleuterpopformatie heeft binnenkort waarschijnlijk een naar het oosten biddend lid.
De kans dat K3 binnenkort een islamitische zangeres in de gelederen heeft, neemt toe. Momenteel is de Vlaamse kleuterpopsensatie via het tv-programma K3 zoekt K3 op zoek naar een nieuwe bezetting, omdat de 'oude' bezetting - Karel, Kristel en Josje - hebben gezegd dat het voor hen tijd is om iets anders te gaan doen. Honderden meisjes uit Vlaanderen en Nederland melden zich vervolgens op de beeldbuis om hun plaats in te nemen.

En die laatste is ook meteen de favoriet om een plekje te veroveren. Nora is namelijk de dochter van Marokkaanse immigranten, en is zelf ook een moslima. Dat opent deuren voor haar.

Vanwege de multiculturele samenlevingen die Nederland en België nu zouden zijn, willen de juryleden graag ook een K3-zangeres van buitenlandse afkomst. Nora is momenteel de enige allochtone die nog in de race zit, waardoor ze een gedoodverfde favoriet is.
En ook gisteren kwam ze weer een ronde verder:

K3 houdt moslima binnenboord

De dame met de meeste stemmen van de kijkers, Marthe, ging direct door naar de liveshow van volgende week. De jury, bestaande uit scheidend K3'tjes Josje, Kristel en Karen en hun baas Gert Verhulst, bepaalde wie er afviel. De keuze was uiteindelijk tussen Suzan en Nora, die doorging.

Inmiddels zijn er nog maar zeven dames die strijden om een plekje in 'K3 2.0'. Er zullen nog vier meiden moeten afvallen. Of Nora haar favorietenrol waarmaakt zullen we dus binnen enkele weken weten.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten