Khloe Kardashians man Lamar ligt nog in het ziekenhuis. Maar zijn volgende probleem doemt al op

Alhoewel Lamar Odoms grootste zorg nu nog steeds zijn kwakkelende gezondheid is, staat een volgend probleem al voor de deur. Een probleem met de politie, welteverstaan.

Toen basketballer Lamar Odom bijna drie weken geleden na het nemen van teveel drugs bijna zichzelf om het leven had gebracht, kon de man van realityster Khloe Kardashian nog net op tijd naar het ziekenhuis worden gebracht. Z’n verwondingen bleken zo ernstig, dat hij in een coma moest worden gebracht. Maar nu hij weer bij bewustzijn is, en zaken rustig op hun pootjes terecht lijken te komen – z’n vrouw komt zelfs weer bij hem terug! – blijken er nog enkelen te zijn die een appeltje te schillen hebben met de voormalige basketballer.

En zeker niet de minsten: de politie. Er kan in het ergste geval Lamar een gevangenisstraf van vier jaar boven het hoofd hangen. Het gebruik van harddrugs is namelijk nog steeds illegaal in Amerika:

According to reports by TMZ, Odom may face possible felony charges that could land him up to four years in prison.

Local police obtained a search warrant in order to take blood samples from Odom and found that he had been taking large doses of herbal viagra, as well as cocaine.

Er zijn slechts twee mogelijke uitwegen. Ofwel Lamar wordt medisch gezien te zwak gevonden om voor een rechter te verschijnen. Of de rechter haalt z’n hand over z’n hart:

While Odom could technically face jail time, it is unlikely for a first-time offender to be given the full sentence.

Hoe dan ook is één ding duidelijk. Lamar Odom is nog lang niet uit de penarie…


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.