Kim Kardashian beleefde haar eerste keer met neefje van Michael Jackson

Geen categorieokt 08 2015, 9:45
En ze was slechts 14 jaar oud.
Misschien dacht je dat alles inmiddels bekend was over het liefdesleven van Kim Kardashian. De realityster wordt immers een groot deel van haar tijd gevolgd door camera's en microfoons, en ze neemt nou ook niet bepaald een blad voor de mond over haar vriendjes.
Maar een nieuw boek onthult tot voorheen onbekende zaken over de romantische avonturen van de jonge Kim. De meest interessante onthulling? Op veertienjarige leeftijd kreeg ze van haar moeder de anticonceptiepil. Niet lang daarna ging ze voor het eerst met een jongen naar bed.
[caption id="attachment_121117" align="aligncenter" width="500"]Screen Shot 2015-10-08 at 09.24.22 TJ Jackson[/caption]
Haar lover was de twee jaar oudere TJ Jackson, de jongste zoon van Tito Jackson en een neefje van Michael Jackson. Hij en Kim kwamen elkaar tegen op de Neverland Ranch van Michael. Kim beschrijft haar bezoek als een magisch moment:
"Als je door het park reed dan waren er baby-olifanten en chimpansees in overalls, en dan waren er al die attracties. Het was echt fantastisch."
Blijkbaar waren de baby-olifanten en de attracties niet de enige magische momenten die de jonge Kim in Neverland beleefde, want het was hier dat ze haar eerste keer beleefde met TJ. TJ werd later lid van de boyband 3T, en is inmiddels al 8 jaar gelukkig getrouwd en heeft drie kinderen. Kim heeft een woelige tijd achter de rug, waarin ze met verschillende mannen kortstondig getrouwd was. Intussen is ze al jaren getrouwd met Kanye West en verwacht ze haar tweede kind.
Dat de nieuwe details over Kims liefdesleven als jong meisje nu naar buiten komen, lijkt geen toeval. Deze week was de première van "The Jacksons: Next Generation", een realityserie over TJ en zijn broers Taj en Taryll (samen vormen ze de band 3T). Door de onthullingen kan de nieuwe serie wellicht een graantje meepikken van het succes van de Kardashians.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten