Kim Kardashian zegt dat echtgenoot Kanye West écht president wil worden

Geen categorieokt 01 2015, 10:57
De rapper wil in 2020 zijn kans grijpen om het Witte Huis te betreden.
Een maand geleden verbaasde Kanye West iedereen met zijn aankondiging dat hij president wilde worden. Bij de uitreiking van de VMA-awards sprak hij de volgende woorden:
"Het gaat om ideeën man! Nieuwe ideeën. Mensen met ideeën. Mensen die in de waarheid geloven. En ja, zoals je nu waarschijnlijk wel kunt raden, heb ik besloten om in 2020 presidentskandidaat te worden."
Veel mensen nemen de onwaarschijnlijke presidentskandidatuur van de rapper en realityster niet al te serieus. Het zou slechts een publiciteitsstunt zijn, meenden critici, of een slechte grap. Maar volgens Kanye's eega Kim Kardashian is hij helemaal serieus. In de talkshow van Ellen DeGeneres zei ze:
"Ik geloof dat hij het serieus bedoelt. En ik weet dat als hij zich ergens toe zet, dat hij zijn best doet. Het is echt fascinerend om alle gesprekken te horen die bezig zijn sinds zijn aankondiging. Ik weet niet of zijn aankondiging gepland was en dat ik er gewoon niets van wist, óf dat hij ter plekke op het idee kwam."
Kardashian vertelde dat Kanye niet met haar had overlegd voor zijn aankondiging. Op de vraag of Kanye misschien high was toen hij zijn aankondiging deed, antwoordt ze ontkennend.
"Het zou best vreemd zijn om dat niet met je vrouw te bespreken. Maar ik denk dat het zo leuk zou zijn om in het Witte Huis te wonen! Ik maakte al een grapje met Kanye – ik zei, je moet ook voor een tweede termijn verkozen worden want ik ben dol op het inrichten van huizen. Dus ik zei, je moet het hele Witte Huis verbouwen, en daar moet je van genieten."
Mocht Kanye president worden, dan wordt Kim Kardashian dus zijn interieurverzorgster in het Witte Huis. Overigens heeft de Democratische partij positief gereageerd op een eventuele kandidatuur van de rapper.
https://twitter.com/TheDemocrats/status/638376415944159232?ref_src=twsrc%5Etfw
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten