Krijgt het liefdessprookje van Khloé Kardashian en Lamar Odom een tweede kans? Het lijkt er wel op!

Lamar Odom ligt nog altijd in het ziekenhuis nadat een bezoekje aan een bordeel, gecombineerd met drugsgebruik, hem bijna fataal werd.

Ondanks dat ze formeel nog in scheiding liggen, lijkt de liefde tussen Khloé Kardashian en Lamar Odom weer op te bloeien. De twee kondigden eind 2013 aan te gaan scheiden na een huwelijk van vier jaar, nadat de vrouwelijke realityster ontdekte dat haar man er een flinke hoeveelheid affaires op nahield.

Maar sinds Lamar Odom bij een ongeluk in een bordeel bewusteloos raakte en in comateuze toestand moest worden verpleegd in een ziekenhuis, besefte Khloe pas echt hoeveel ze nog voelden voor haar bijna-ex-man. Dat was verdrietig nieuws voor haar huidige vriendje basketbalspeler James Harden. Die werd vandaag aan de kant gezet door de realityster:

Khloé en NBA-speler James Harden nemen een pauze. De realityster zou al haar aandacht aan haar ex-vriend Lamar Odom willen schenken, zo melden bronnen aan TMZ.

Maar voor Odom – van wie ze misschien zelfs een kind zou verwachten? – is dat nieuws des te beter. Hij zou een nieuwe kans krijgen van de beroemde society-vrouw:

Khloé zou sinds Lamar werd opgenomen in het ziekenhuis haar gevoelens voor haar ex niet meer willen verbergen. De Kardashian was de eerste persoon die vorige week naast het bed van Lamar stond, nadat hij bewusteloos in het ziekenhuis in Las Vegas belandde na een bordeelorgie. Volgens TMZ kan het herstel maanden duren omdat de 35-jarige sporter permanente schade aan zijn organen heeft opgelopen.

Of de scheiding hiermee definitief van de baan is, is nog niet duidelijk. Maar een meer burgerlijk bestaan zou zeker Lamar geen verkeerd doen. Iets vaker thuis zijn en met z’n tweeën tv-kijken, en iets minder tijd doorgesnoven rondbrengen in bordelen is waarschijnlijk een gezondere levensstijl..


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

1 reactie

  1. papa charlie

    Zeg Tim, zou je willen stoppen met dit soort onzin. Ga anders solliciteren bij RTL Boulevard!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.