Laatste wens van stervende bruid wordt werkelijkheid gemaakt door vrienden, kennissen en vreemden

Geen categorieokt 25 2015, 18:00
Katrina Gibbs kan nauwelijks lopen. Ze draagt de hele dag door een tasje met zich mee, met daarin allerlei verschillende pillen die haar in staat moeten stellen om de dag door te komen. Katrina heeft namelijk darmkanker.
En dan niet zomaar darmkanker - wat sowieso al bijzonder vervelend is - maar een speciale vorm. De kanker heeft zich gehecht aan haar ruggengraat. Haar artsen vertelden haar dan ook dat ze hooguit een jaar te leven had. En dat was als alles goed ging.
Nu, na maanden van operaties en chemotherapie heeft ze alle mogelijke geneesmiddelen ingezet... en ze hebben allemaal, stuk voor stuk, gefaald. Het enige dat artsen nu nog voor haar kunnen doen is haar bijstaan in de laatste fase van haar leven; het zo pijnloos mogelijk maken. Daar is alles dan wel mee gezegd.
Dieptriest, natuurlijk. Al helemaal omdat Katrina droomde van een lang en gelukkig leven met de liefde van haar leven, Andrew Geayle. De twee zijn al acht jaar bij elkaar en waren van plan om te trouwen. Door het slechte nieuws werd dat echter bijzonder problematisch, om niet te zeggen onmogelijk.
Gelukkig voor Katrina zijn er echter een heleboel mensen die om haar geven:

The couple had been engaged for two years, but kept pushing the date out. With the diagnosis, they knew it had to happen.

"We were talking about it and thought, why not? We were going to anyway," Geayley said.

The wedding began with Gibbs' hairdresser.

She heard about the situation and arranged for a cake. She told a photographer, who offered his services too.

From there, word about the wedding began to spread around close-knit New Brighton.

Zo liet Karen Beaumont, Katrina's beste vriendin, haar weten dat ze wel gebruik mocht maken van haar (grote) achtertuin. Vervolgens vroeg ze op Facebook of iemand een grote tent had die gebruikt kon worden voor het huwelijk. Niet veel later hadden ze een hele bruiloft opgezet - en dat alles met hulp van vrijgevige vrienden, kennissen en zelfs van totale vreemden.
Het stel kreeg tuinhuisjes aangeboden, auto's, eten, decoraties en zelfs mankracht. Ook kregen ze een enorme collectie papieren rozen, speciaal voor hen gemaakte kaarsen, en een klassieke auto (te leen) voor hun eerste autorit als man en vrouw. Tenslotte waren er bouwvakkers die zich aanboden om alles mooi op te zetten.
Nu, een maand voor de bruiloft zal plaatsvinden hebben Katrina en haar verloofde alles wat ze nodig hebben. Ze verwachten 60 gasten, waaronder hun twee kinderen (die al lange tijd uitkijken naar het moment waarop papa en mama officieel man en vrouw zijn)... en dat alles met dank aan de vrijgevigheid van vrienden, kennissen en zelfs van totale vreemden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten