Niemand kan z’n ogen afhouden van Kylie Jenners billen

De ster van het 18-jarige wereldberoemde model is rijzende. De hele wereld liet gisteren een bescheiden applausje horen vanwege het prachtige achterwerk van Kylie Jenner.

Ze is pas enkele maanden 18, maar verlegen bepaald niet. Op Instagram liet de jongste telg uit het Kardashian-Jenner-gezin zien van welk ruimbedeeld hout ze is gesneden:

In een doorschijnend pakje en dito slipje vouwt Kylie Jenner nonchalant van haar vingers een pistool. Met de woestijnachtergrond is het duidelijk wat de boodschap is: don’t mess with Wild West Kylie!

De foto’s vallen erg in de smaak bij vrijwel iedereen, zo blijkt uit een rondje langs de reacties erop:

Kylie Jenner wordt overladen met complimenten over haar bilpartij.

Op het kiekje, waarop haar billen goed uitkomen, krijgt Kylie het een na het andere compliment. Haar fans noemen haar ‘prachtig’ ‘sexy’ en schrijven dat ze enorm jaloers zijn op haar achterwerk.

De enige die waarschijnlijk niet zo blij zal zijn met de complimentenregen voor Kylie’s derrière is halfzus Kim Kardashian. De twee reality-diva’s hebben al enige tijd mot, omdat Kylie dreigt Kim van de troon te stoten als ongekroonde koningin van de selfies, reality-tv en paparazzi-aandacht.

Achterwerkselfies van een jaloerse Kim – om Kylie terug te pakken – zitten er helaas voorlopig echter niet in, aangezien de 35-jarige showbizzdiva momenteel hoogzwanger is… We zullen ons wat betreft Kim dus voorlopig moeten bedruipen met (overigens prachtig, daar niet van) archiefmateriaal. Óf, dus, haar halfzusje in de gaten houden…


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.