Sabia Engizek post foto van haarzelf met een man, maar verwijdert de foto 20 minuten later weer

Geen categorieokt 12 2015, 9:00
Wat is er aan de hand met Sabia?
Sabia Engizek, de ex van Rafael van der Vaart, houdt nog altijd vol zwanger te zijn. Rafaël zou de vader van haar nog ongeboren kind zijn. Opmerkelijk genoeg geloven vrienden en familieleden van de voetballer er maar weinig van; volgens hen heeft Sabia nooit bewezen dat ze daadwerkelijk zwanger is.
Dit ondanks het feit dat ze eerder liet weten dat Rafael "erg met me mee leeft" en "echo's" heeft gezien.
Hoe dan ook, Sabia is vandaag weer in het nieuws. Dit keer niet omdat Rafael en diens vrienden denken dat ze liegt over haar zwangerschap, maar omdat ze een foto van zichzelf met een 'modehotshot' in Parijs eerst online zette, maar 20 minuten later weer verwijderde.
De grote vraag is nu: waarom? Privé:
Sabia staat erop afgebeeld in een cyclaam jurkje, met haar armen om de hals van Rousteing geslagen. Dat de succesvolle modeontwerper – dik bevriend met supersterren als de Kardashians, Kanye West en Jared Leto – de nieuwe liefde in haar leven is of zelfs maar zou kunnen worden, is volgens bronnen in de Franse hoofdstad uitgesloten. Zij onthullen dat de populaire wonderboy van het honderd jaar oude ’Huis Balmain’ andere interesses heeft en daarmee nauwelijks een uitzondering in dat wereldje kan worden genoemd.
Daar zal het dus niets mee te maken hebben. Waarom verwijderde Sabia de foto dan wél? Zou het iets te maken kunnen hebben met haar zelfverklaarde zwangerschap? Niemand lijkt daar meer in te geloven, en uit de foto blijkt duidelijk dat Sabia slanker is dan ooit.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten