Veganistische actievoerders stalen de hond van deze dakloze. Wat er vervolgens gebeurt zet alles echter weer op z'n plaats

Geen categorieokt 04 2015, 9:00
Toen deze 'dierenliefhebbers' het nodig vonden om de hond van deze dakloze af te pakken, hielden ze met één ding geen rekening.
Enkele weken geleden werd het internet in vuur en vlam gezet door een gefilmde diefstal van enkele dierenrechtenactivisten, die midden op straat toeslagen. De zelfbenoemde dierenvrienden liepen op een zwerver af en beoordeelden dat de man niet goed voor zijn hond Linda kon zorgen. Sterker nog, ze beschuldigden de zwerver ervan de hond drugs te hebben gegeven.
Conclusie? Die hond moest worden meegenomen. En gewoon op straat houdt een vrouw de dakloze in bedwang terwijl een man de puppy oppakt en wegvoert:
[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/10/Homeless-French-Man-Has-His-Dog-Stolen-By-Animal-Rights-Activists.mp4"][/video]
.
De video zorgde voor een hoop ophef, en liet velen zich openlijk afvragen of de dierenrechtactivisten niet gewoon een beetje te ver zijn gegaan met het spelen van eigen rechter. Velen vonden van wel. Zeker nadat bleek dat de politie geen enkel bewijs vond voor de bewering dat de schattige Linda mishandeld zou worden door de zwerver. Ook van drugs werd geen enkel spoortje gevonden.
UNILAD-home26
Gelukkig voor de zwerver wiens hond nu gestolen was, vonden niet alleen willekeurige internetgebruikers de daad van de hondendieven beneden alle peil. Ook de Franse justitie is overtuigd van het feit dat hij de wettige eigenaar van het dier is en het dus terug zal kunnen krijgen.
En - sterker nog - de drie zogenaamde dierenvrienden die de man aanvielen om zijn puppy te stelen krijgen nu zélf te maken met de politie. Ze moeten binnenkort terechtstaan voor diefstal en openbare geweldpleging. Boontje komt dus om z'n loontje!
Geweldig nieuws, toch?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten