Ze is gehandicapt, maar dat weerhoudt haar school er niet van om haar als een echte koningin te behandelen

Geen categorieokt 02 2015, 16:00
Dit meisje heeft een hart van goud, maar een lichaam dat maar niet wil werken. Toch weerhoudt dat haar medescholieren er niet van om haar als een ware koningin te onthalen.
Tori Van Peursem is een ontzettend lief meisje met een enorm hart voor anderen - en dan met name voor haar school. Ze staat bekend als de grootste fan van het American football-team van haar middelbare school; ze slaat nooit een wedstrijd over en moedigt 'haar' atleten continu aan.
Hoewel dat fantastisch klinkt is de realiteit weerbarstiger. Tori is namelijk zwaar gehandicapt. Ze is qua houding en passie een ware cheerleader voor haar school, maar fysiek is ze het tegenovergestelde: ze zit alleen maar in haar rolstoel.
[caption id="attachment_120772" align="aligncenter" width="640"]Dit meisje was ook homecoming queen kandidaat, maar stemde voor Tori. Dit meisje was ook homecoming queen kandidaat, maar stemde voor Tori.[/caption]
Toch weerhield dat haar medescholieren er niet van om haar te benoemen tot homecoming queen. Een homecoming queen is één van de meest prestigieuze titels op Amerikaanse middelbare scholen. Dit meisje wordt met alle égards behandeld, staat in het centrum van de belastingstelling, en wordt naar voren geschoven bij grote evenementen waarbij alumni van de school ook aanwezig zijn.
Over het algemeen is een homecoming queen het meest populaire én lichamelijk mooiste meisje van de school. Tori's medescholieren begrepen echter dat het niet om het uiterlijk, maar om het innerlijk gaat. Ze staat altijd voor anderen klaar, is een enorme fan van hun football-team en is de meeste vriendelijke scholiere die ze allemaal ooit hebben gezien. En dus beloonden ze haar voor haar geweldige inzet door haar te kiezen tot homecoming queen.
Het was een bijzonder mooi gebaar dat logischerwijze erg op prijs werd geteld door Tori én haar moeder. Die laatste legt uit:
"We hadden dit echt niet verwacht. Op een dag kwam ze thuis van school en toen zei ze dat ze een enorme verrassing voor me had. Ik zei: 'Verrassing? Wat voor verrassing?"
Toen vertelde Tori dat zij de homecoming queen van haar school was. Marilyn, Tori's moeder:
"En toen begon ik te huilen."
Je kunt je er iets bij voorstellen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten