Ze plande zijn verjaardagscadeau heel zorgvuldig. Ze wist echt echter niet dat ze ook haar eigen huwelijksaanzoek aan het voorbereiden was

Geen categorieokt 22 2015, 19:00
Voor je 30e verjaardag moet je iets heel speciaals doen, toch? Deze man was het daar roerend mee eens, in ieder geval!
Toen Jorge Barcelos maar liefst 30 jaar oud zou worden en om die mijlpaal te vieren een zaal had gehuurd waar alle vrienden en familie aanwezig waren, wist zijn vriendin Kersia-Leigh dat zij een heel mooi en flitsend cadeau moest geven. Ze vroeg Jorge's broer Robert om hulp, die haar adviseerde een grote fotomontage te maken en die op te sturen. Hij drukte de wederhelft van zijn broer op het hart dat als zij de foto's regelde, hij de rest wel zou doen. Robert zou zich om de montage ontfermen!
vlcsnap-2015-10-22-16h11m48s173
Maar wat Kersia-Leigh niet wist, is dat Robert alle foto's doorspeelde aan zijn broer Jorge. Die zelf inderdaad de montage maakte die hij z'n broer had laten adviseren als cadeau. Maar Jorge was niet uit op het fabriceren van z'n eigen verjaardagswens.. Hij wilde iets meer!
En dus werd "Happy birthday!" Ineens "Will you marry me?" Als het filmpje wordt afgedraaid op de verjaardag, weet Kersia nog van niets. En pas op het allerlaatste moment snapt ze wat er gaande is.
vlcsnap-2015-10-22-16h12m05s95
Kijken dus!
[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/10/jorgetrouwt.mp4"][/video]
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten