Ze vecht al sinds haar 15e tegen kanker, maar haar vechtlied zal je kippenvel bezorgen

Geen categorieokt 16 2015, 18:00
Calysta Bevier is een middelbare school-scholiere van slechts 16 jaar oud. Sinds haar 15e vecht ze al tegen een zeldzaam voorkomende eierstokkanker. Eerder dit jaar vonden haar doktoren de kanker bij een onderzoek. Sindsdien wordt de voormalige cheerleader en danseres behandeld - waaronder via chemotherapie.
Ondanks de diagnose wil Calysta ten koste van alles positief blijven. Zoals ze uitlegt in een gesprek met ABC13:

"Ik probeer positief te blijven. Het moeilijkste was om al mijn haar verliezen, maar nu ik inderdaad kaal ben hoor ik van iedereen dat ik er kaal goed uitzie. Daarom zit het me minder dwars. Het leidt me een beetje af van alle negativiteit, en alle steun heeft ervoor gezorgd dat ik behoorlijk positief kan blijven."

Nergens is haar positieve houding beter te zien dan in een recent optreden waarin ze "Fight Song" van Rachel Platten ten gehore brengt. Ze droeg het nummer op aan haar vader, een brandweerman, en aan Thane Wooley, een andere kankerpatiënt die te horen kreeg dat hij kanker had toen hij slechts 4 jaar oud was.
Calysta's versie van "Fight Song" zal je echt kippenvel bezorgen. De kracht van haar stem staat symbool voor de kracht die kankerpatiënten iedere dag weer moeten opbrengen om tegen hun vreselijke ziekte te strijden.
[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/10/Fight-Song-Thane-Wooley-Benefit-Calysta-Bevier-360p.mp4"][/video]
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten