Ze zou met hem naar het schoolfeest gaan. Toen gaf hij haar een fantastisch mooie verrassing

Geen categorieokt 10 2015, 18:00
De jongen en het meisje in de foto kennen elkaar al sinds jaar en dag. Onlangs gingen ze samen naar een schoolfeest.
Een meisje uit Tennessee, Amerika, had onlangs een geweldige tijd op een schoolfeest vanwege de compassie van haar date.
Toen Allie Allen haar date zag, Brayden Carpenter, kon ze haar ogen bijna niet geloven: waar hij normaal altijd een flink bos haar had was hij nu ineens kaal. De reden? Hij had besloten om zich helemaal kaal te scheren om Allie een hart onder de riem te steken. Zij heeft namelijk kanker. Door de chemotherapie heeft ze haar grotendeels verloren; de rest heeft ze af laten scheren.
Op haar blog legde Allie eerder welk effect dit op haar had:
"Sommige mensen zullen ongetwijfeld zeggen, 'ach het is maar haar,' maar voor een tienermeisje is dit echt heel moeilijk. Ik heb mijn haar altijd belangrijk gevonden."
Met andere woorden: haar kaalheid tast haar identiteit aan. Dieper kun je mensen eigenlijk niet raken.
Brayden en Allie zijn al jaren vrienden. Toen er een schoolfeest georganiseerd werd vroeg Brayden haar dan ook of ze zijn date wilde zijn, dit ondanks het feit dat ze nu al voor de tweede keer tegen kanker strijdt. In 2013 had ze ook kanker, maar toen genas ze. Uiteindelijk kwam de kanker helaas terug.
Volgens Braydens moeder besloot de jongen zijn hoofd helemaal kaal te scheren "op de dag dat hij hoorde dat Allie d'r haar uitviel." Allie's moeder voegt doe dat Brayden zijn hoofd kort voor het schoolfeest scheerde zodat hij zijn vriendin op het allerlaatste moment kon verrassen.
Het moge duidelijk zijn dat Allie het een schitterend gebaar vond. Ze was er bijzonder door verrast en is Brayden dankbaar dat hij dit voor haar wilde doen.
Als dit geen liefde is weet ik het ook niet meer.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten