Charlie Sheen heeft HIV aids, aldus Amerikaans magazine

Geen categorienov 17 2015, 8:00
Enkele dagen geleden berichtten wij dat er een Amerikaanse acteur is die besmet is met het aids virus. Op dat moment was nog niet duidelijk wie de besmette acteur was, maar er waren wel enkele feiten bekend over zijn leven. Daardoor konden Amerikaanse media de lijst van potentiële kandidaten terugbrengen naar vier acteurs: Charlie Sheen, Sean Penn, Leonardo DiCaprio en Colin Farrell.
De acteur in kwestie zou al twee jaar lang op de hoogte zijn geweest van zijn besmetting. Hij zou de informatie geheim hebben gehouden omdat hij bang zou zijn om geen nieuwe opdrachten meer te krijgen én om fans te verliezen.
Ingewijden zeiden ervan uit te gaan dat de acteur in kwestie binnenkort toch naar buiten zou treden.
charlie_sheen_hiv_national_enquirer_1
Hoewel geen van de acteurs dat gedaan heeft zegt het Amerikaanse magazine National Inquirer honderd procent zeker te weten om wie het gaat: Charlie Sheen. Volgens het magazine is Sheen zich al twee jaar bewust van zijn ziekte, maar heeft hij daar publiekelijk (en zelfs privé) over gezwegen. Erger is dat, aldus NI, hij doorgegaan is met het hebben van (onbeschermde) seks met nietsvermoedende vrouwen.
Volgens National Inquirer heeft Sheen het virus dan ook mogelijk doorgegeven aan "tientallen vrouwen."
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten