Charlie Sheen, Leonardo DiCaprio, Sean Penn of Colin Farrel. Wereldberoemde acteur heeft HIV Aids. Maar wie is het?

Geen categorienov 13 2015, 17:00
Volgens Amerikaanse media heeft een wereldberoemde acteur - met andere woorden, iemand die we allemaal kennen - al twee jaar AIDS. De acteur werd twee jaar geleden besmet maar heeft die informatie voor zich gehouden.
[caption id="attachment_124147" align="aligncenter" width="800"]Foto: Siebbi (bron: Wikimedia Commons). Het kan ook gaan om <a href=Leonardo DiCaprio" width="800" height="528" /> Foto: Siebbi (bron: Wikimedia Commons). Het kan ook gaan om Leonardo DiCaprio[/caption]
De Telegraaf legt uit om wat voor soort acteur het gaat:

De hiv-patiënt is een wereldberoemde acteur van middelbare leeftijd. Hij staat bekend als womanizer, duikt regelmatig op op feestjes en heeft onder meer het bed gedeeld met een Oscarwinnares, een religieuze filmster, een Hollywoodpersoonlijkheid met een dubieus verleden en een glamourmodel.

Amerikaanse media hebben onderzoek gedaan en zijn tot de conclusie gekomen dat het om vier acteurs kan gaan. Wellicht de belangrijkste kandidaat (omdat hij er nogal een losbandig leven op nahoudt)? Charlie Sheen. De acteur staat bekend als de grootste womanizer van Hollywood (en dat wil wat zeggen), en is ook niet vies van wat drugs en alcohol.
[caption id="attachment_124149" align="aligncenter" width="436"]Foto: Georges Biard (bron: Wikimedia Commons). Sean Penn is ook één van de kandidaten Foto: Georges Biard (bron: Wikimedia Commons). Sean Penn is ook één van de kandidaten[/caption]
Naast Sheen zijn er echter andere mogelijke kandidaten - acteurs die er eigenlijk eenzelfde soort levensstijl op nahouden, maar die dat wellicht wat minder publiekelijk doen: Leonardo DiCaprio, Sean Penn en Colin Farrell. Alle vier de mannen deelden het bed met grote vrouwelijke sterren en staan bekend als echte feestbeesten.
[caption id="attachment_124150" align="aligncenter" width="477"]David Shankbone (bron: Wikimedia Commons). Colin Farrell is de laatste kandidaat David Shankbone (bron: Wikimedia Commons). Colin Farrell is de laatste kandidaat[/caption]
De acteur in kwestie draagt het virus al twee jaar lang met zich mee, maar durft het niet bekend te maken omdat hij bang is om fans en werk te verliezen. Aangezien de medicijnen tegen AIDS tegenwoordig behoorlijk goed zijn - zeker als je geld hebt en je dus de duurste medicijnen en behandelingen kunt betalen - hoopt de acteur ongetwijfeld jarenlang de schijn op te kunnen houden.
Toch hopen ingewijden die weten om wie het gaat dat de acteur binnenkort naar buiten treedt en zijn verhaal doet.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten