Deze man hield zoveel van zijn vriendin, dat hij haar ten huwelijk vroeg met een heel speciale ring. Kan jij zien wat het is?

Geen categorienov 05 2015, 14:00
Geen goud, geen zilver. Geen diamant, geen smaragd en zelfs geen robijn of safier. Maar wat is het dan wel voor 'steen' die in deze ring is gezet?
Wie z'n vriendin ten huwelijk wil vragen, weet dat hij met iets bijzonders op de proppen moet komen. Het betekent doorgaans één van de volgende twee dingen: ofwel je plant een heel bijzonder aanzoek (enkele voorbeelden daarvan hier), of je geeft een knoeperd van een dure ring cadeau. Lucas Unger besloot echter de twee zaken met elkaar te combineren, en vroeg zijn vriendin Carlee Leifkes ten overstaande van haar hele familie ten huwelijk met dit:
12189619_1211118302235751_4459968536877064998_n
Kan jij zien wat het is? Nee? Kijk dan nog maar eens een keer...
Ja, dat is inderdaad een verstandskies. Lucas' eigen verstandskies, die echt z'n zinnen had gezet op hele aparte trouwring. En Carlee? Die vond het maar wat gaaf:

"Ik ben zo ongelooflijk blij dat ik met mijn beste vriend kan trouwen, een man die weet dat zijn verstandskies meer voor mij betekent dan een diamant. Ik kan niet wachten om samen met jou de mafketel uit te hangen en een weg door het leven te dansen op de Thee oh Sees en Black Sabbath. We zijn nooit een "traditioneel stel" geweest, dus waarom zouden we daar in vredesnaam nu mee beginnen?"

Screen-Shot-2015-11-04-at-10.38.51-AM
Veel vrouwen zouden het misschien nogal ongepast hebben gevonden, maar Carlee is in de zevende hemel: "dit is de coolste ring die ik in m'n hele leven gezien heb!" En, zo houdt ze sceptici voor: "Wat betekent een diamant precies in iemands relatie?" Om daar aan toe te voegen: "Ik heb letterlijk de wijsheid van m'n man om m'n vinger!"
Wat wil jij graag in de ring stoppen waarmee jij je wederhelft ten huwelijk zou willen vragen?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten