Dit jonge stel deelde zojuist één van de mooiste momenten van hun leven. De reden waarom is zowel verdrietig als hartverwarmend

Is deze baby niet lief? Nog voordat ze het doorhad was de kleine Indiana al een filmster!

Joey en Rory Feek besloten in de laatste dagen van Rory’s zwangerschap iets unieks te doen: ze gingen de geboorte van hun dochter Indiana filmen. Opgenomen geboortes hebben we allemaal wel eens gezien op televisie: sensationele beelden van krijsende vrouwen en dito baby’s, zwetende artsen en huilende vaders.

Maar Joey en Rory hadden daar geen enkele trek in, want sensatiezucht is er al genoeg op deze wereld. In plaats daarvan maakten ze een heel intieme sfeerimpressie van de geboorte. Het begint bij de weeën die Joey ineens krijgt, en eindigt met een dolgelukkige moeder en haar kersverse dochter in haar armen.

Kijk zelf maar:

De geboorte van de dochter noemt Joey zonder twijfel “absoluut het allermooiste wat ze ooit in haar leven ervaren heeft.” De video is ook bedoeld om kracht uit te putten, want niet alles in het leven van Joey en Rory gaat over rozen. Rory is onlangs namelijk gediagnosticeerd met kanker. Terminaal.

Een heel verdrietige affaire, maar de twee positivo’s laten zich niet uit het veld slaan. Ze blijven zich focussen op de mooie dingen in het leven:

“Onze kleine Indiane is 21 maanden vandaag. We gaan vanavond slapen met de herinnering aan de ochtend dat we haar hebben verwelkomd in deze wereld. We hadden geen idee wat voor een gift ons gegeven zou worden.”

Wat er ook nog moge gebeuren voor Rory.. dit prachtige moment pakken ze ‘m in ieder geval nooit meer af!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.