Dit kind moest naar school - en werd gebracht door twee autodieven

Geen categorienov 19 2015, 16:00
Toen deze twee autodieven hun slag sloegen, hadden ze niet verwacht er een kind bij te krijgen.
In Norfolk, een stad in het Amerikaanse Virginia, werd deze week een auto gestolen. Op zich niets bijzonders, behalve dan dat de auto inclusief kind kwam.
De moeder van het kind was even uitgestapt bij het postkantoor, en had de sleutels én haar 8-jarige zoontje in de auto achtergelaten. Dat dit niet al te slim was bewezen twee dieven, die hun kans schoon zagen. In de luttele minuten dat de moeder weg was, gingen zij er vandoor met de auto. De moeder kreeg dan ook de schrik van haar leven toen ze bij het verlaten van het postkantoor constateerde dat haar auto én haar kind waren verdwenen.
De zoon zat inmiddels 'gewoon' muziek te luisteren op de achterbank. De twee mannen stapten volgens hem in de auto, en toen ze erachter kwamen dat er nog iemand in zat vroegen ze hem beleefd op welke school hij zat. De jongen antwoordde hierop, waarna het drietal met de auto op weg ging naar de school van de jongen. Daar is hij ook afgezet, waardoor hij keurig op tijd in de les zat. De mannen hadden gelukkig alleen interesse in de auto zelf, en hebben het geval waarschijnlijk netter afgehandeld dan de meeste van hun 'collega's' zouden doen.
Toch was er waarschijnlijk ook iets niet naar wens met de auto: deze werd namelijk dezelfde dag nog teruggevonden, zo'n 5 kilometer van de school waar de jongen is afgezet. De twee zijn nog niet gevonden. Er wordt misschien ook aan aanklacht ingediend tegen de moeder, aangezien het achterlaten van je jonge kind in een auto met sleutel sowieso niet de slimste actie van de wereld is.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten