Drie van deze zes meiden worden vanavond de nieuwe K3

Geen categorienov 06 2015, 14:30
Wie wordt de nieuwe K3? Vanavond komen we het eindelijk te weten!
Eindelijk is het zover. De nieuwe formatie van de immens populaire meidengroep K3 wordt vanavond bekend. In de finale van K3 zoekt K3 doen zes zangeressen mee. Drie daarvan zullen na vanavond de nieuwe versie van het beroemde Vlaamse drietal zijn. Karen, Kristel en Josje gooien het K3-bijltje er definitief bij neer en geven het stokje door aan de meest geschikte opvolgers.
https://twitter.com/shanavhx/status/662203739391021056
De finalisten zijn Marthe, Lisa, Hanne, Jindra, Lauren, en Klaasje. Ook voor hen zal de laatste liveshow een bijzondere ervaring zijn. Drie van hen zullen hun droom zien uitkomen, terwijl voor de anderen de 15 minutes of fame afgelopen zullen zijn. In de aanloop naar de finale hebben alle dames een volledige metamorfose ondergaan. Ze zijn namelijk flink onder handen genomen door de kapper en haarstylist, en mochten de afgelopen dagen alleen met een muts naar buiten.
https://twitter.com/lisamichels/status/661867873636347904
Niemand weet dus nog hoe hun haar eruitziet, maar het wordt vermoed dat er sprake zal zijn van twee blondines, twee brunettes en twee roodharigen. Precies zoals Studio 100-topman en K3-oprichter Gert Verhulst het graag ziet. Het is immers voor de herkenbaarheid en om het vertrouwde beeld te behouden wel zo handig als er – net zoals bij de huidige formatie – één blondine, één brunette en één roodharige dame de nieuwe K3 zullen vormen.
[caption id="attachment_123649" align="aligncenter" width="600"]Gert krijgt het even te kwaad na een optreden van de K3-pretendenten Gert krijgt het even te kwaad na een optreden van de K3-pretendenten[/caption]
Maar wie de nieuwe K3-sterren zullen zijn, daarover tasten we tot vanavond nog in het duister. Jindra wordt alom gezien als de meest getalenteerde zangeres van de zes, maar volgens critici komt zij té ambitieus over, wat voor de doelgroep van K3 – kinderen – niet zo geschikt is. Bovendien zou de Amsterdamse woensdag door alle kritiek volledig zijn ingestort. Het is de vraag of ze die zenuwinzinking voor vanavond kan overwinnen, om een fantastisch optreden neer te zetten. Overigens worden Marthe, Klaasje en Hanne het meest genoemd als favorieten om uiteindelijk de nieuwe kleuterpopgroep te vormen.
Josje Huisman, het enige Nederlandse lid van K3 dat een paar jaar geleden Kathleen verving, ziet de show gelaten aankomen. Onlangs postte ze deze hilarische video op Instagram waarin het nieuwste nummer van Adèle wordt gemixt met muziek van K3.
https://instagram.com/p/9avmg2ntnb/
Overigens kunnen Kristel, Karen en Josje nog niet direct met pensioen als de nieuwe K3 bekend is. Eerst is het tijd voor een afscheidstournee die van november tot april zal plaatsvinden. In die shows zullen zowel de huidige "oude" K3 als de nieuwe meiden optreden. Voor de afscheidsshows zijn al 215.000 kaarten verkocht, en dat zal nog veel meer worden zodra de nieuwe groep bekend is. De nieuwe K3 is dus niet alleen goed nieuws voor de jeugdige fans, maar ook voor de portemonnee van Studio 100-baas Gert Verhulst – die ooit begon als het baasje van Samson.
Één ding is zeker: Wij kunnen niet wachten tot de nieuwe K3 eindelijk bekend wordt!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten