Europese staten beginnen gezamenlijke campagne om migranten te ontmoedigen

Aangezien grenzen niet langer werken hebben de verschillende Europese lidstaten besloten om gezamenlijk een ontmoedigingscampagne te voeren gericht op mensen in het Midden-Oosten die naar Europa willen komen. Het doel van de campagne is om de immigratie te beperken.

Daarnaast wil Europa dat er transitiezones worden opgezet waarin economische migranten van echte asielzoekers onderscheiden kunnen worden. Hoewel niemand het mensen uit het Midden-Oosten kwalijk neemt dat ze naar Europa willen komen omdat wij nu eenmaal veel rijker zijn, betekent dit niet dat we hen maar massaal moeten binnenlaten. De verschillende Europese regeringen begrijpen dat nu blijkbaar ook.

Eindelijk.

Elsevier legt uit:

Na individuele afschrikcampagnes van landen als België enDenemarken start de EU nu ook zelf een omgekeerd charme-offensief. De ministers kwamen overeen dat er een tegengeluid moet komen op de mooie verhalen over Europa die mensensmokkelaars migranten influisteren.

 

Zo wil de EU duidelijk maken aan (potentiële) migranten dat er in Europa alleen plaats is voor mensen die hun leven niet zeker zijn in hun eigen land. Mensen die om economische redenen naar Europa komen zullen teruggestuurd worden of vastgezet worden in een vreemdelingendetentie. Dat is bepaald niet wat mensensmokkelaars deze personen vertellen.

Ondertussen is ook bekend geworden dat Europa Afrikaanse landen heeft laten weten dat zij meer ontwikkelingshulp kunnen krijgen als ze hun grenzen dichthouden en ervoor zorgen dat hun burgers niet langer massaal naar Europa komen. Dit is met name van groot belang voor Italië: dat land wordt al lange tijd


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

16 reacties

 1. zomaar

  citaat “Zo wil de EU duidelijk maken aan (potentiële) migranten dat er in Europa alleen plaats is voor mensen die hun leven niet zeker zijn in hun eigen land. Mensen die om economische redenen naar Europa komen zullen teruggestuurd worden of vastgezet worden in een vreemdelingendetentie. Dat is bepaald niet wat mensensmokkelaars deze personen vertellen.”.

  rest de vraag hoeveel zijn er terug gestuurd , of hoeveel zitten er al in een detentiecentra ?.

  simpel te beantwoorden , geen een!!!, zeker als ik het bericht van afgelopen weel lees , dat er minstens 50 moordenaars illegaal hier vrij rondlopen , omdat zij volgens het mensenrechten verdrag niet terug gestuurd mogen worden , omdat zij dan in hun thuisland(en), waar zij gemoord, verkracht hebben terechtgesteld kunnen worden .

  dus weer een hoop gezever om niks , de huidige politieke leiders zien liever ons in gevaar dan een moslim tegen zijn haren in te strijken .

 2. Svetlana

  Ik ben ook van mening dat we de immigratie moeten beperken en daarom stel ik voor om alleen de moslims binnen te laten. Christenen, en Yezidi’s helpen namelijk niet mee met het doel van de linkse elite (mensen als ik dus) om dit land zo snel mogelijk te islamiseren 🙂

  1. nick

   Men zou jou ook onmiddellijk terug moeten sturen, eng mens. Je bent nu niet bepaald een aanwinst voor ons getergde land.

  2. Daniel

   O Lana ster van Rusland.

  3. Ni28

   Wat een domme commentaar! Linkse elite? Hahaha, met nadruk op elite!

   1. Freija

    U bedoelt waarschijnlijk het linkse kwaad.

 3. Bromsnor

  Zoals Geert Wilders zegt er verandert helemaal niks, als de (buiten) grenzen wagenwijd open blijven. Opvang in de regio werkt alleen met dichte grenzen en grenscontroles.

  Zolang de grenzen op blijven zullen steeds meer immigranten op de honingpot afkomen die in Noord Europa staat.

  Hongarije heeft met groot succes haar grenzen gesloten. Dat voorbeeld verdient navolging.

  Duitsland: “20 miljoen moslims in 2020”

  De Duitse moslimbevolking zal binnen de komende vijf jaar bijna verviervoudigen naar een verbazingwekkend totaal aantal van 20 miljoen. Dat staat in een demografische voorspelling van Beierse wetgevers.

  De Duitse overheid verwacht anderhalf miljoen asielzoekers in 2015, en wellicht nog meer dan dat in 2016. Na het meerekenen van gezinsherenigingen – gebaseerd op de veronderstelling dat individuen wier asielaanvraag wordt goedgekeurd, vervolgens gemiddeld vier familieleden overhalen naar Duitsland – zal dat aantal nog eens exponentieel toenemen, om opgeteld te kunnen worden bij de 5.8 miljoen moslims die al in Duitsland wonen.

  Volgens de president van de vereniging van Beierse gemeenten, de Bayerische Gemeindetag, Uwe Brandl, ligt Duitsland op koers om “20 miljoen moslims in 2020” te gaan herbergen. De toename van de Duitse moslimpopulatie vertegenwoordigt een demografische verschuiving van epische proporties die het aanzien van Duitsland voorgoed zal veranderen. “Maar we staan er slechts naar te kijken terwijl het zich voltrekt.”

  http://nl.gatestoneinstitute.org/6840/duitsland-20-miljoen-moslims

 4. V.K.

  -Elke poteniele economische immigrant met moslimachtergrond snapt natuurlijk wel dat het gevangenzetten van (1 miljoen ?)moslims, of het terugsturen van natuurlijk nooit gaat lukken.

  -En ach, zo’n zak met ontwikkelingsgeld, Turkije krijgt hoopjes poen van de EU, straks kunnen deze mensen vrij door de EU reizen als part of de deal betreffende het bewaken van haar grenzen.

 5. Daniel

  Gezamenlijke campagne van de Europese lidstaten, klinkt goed. Gezamenlijk laten ze het wel in het honderd lopen met als resultaat dat Duitsland, Nederland en Zweden de Sjaak zijn.
  De oost Europese landen hebben schijt aan de EU. Die willen er alleen beter van worden, de lusten wel en voor de lasten zijn ze niet thuis.
  Wij behoeven een regering die ‘schijt’ heeft aan het buitenland en de buitenlanders.

  1. Mart

   Daniël….welke lusten??

 6. nick

  Niet veel tijd meer om WO-3 te voorkomen

  De Derde Wereldoorlog is nog te voorkomen, maar er is niet veel tijd meer. De Amerikanen en Europeanen moeten massaal in opstand komen tegen de huidige gevestigde orde, en leiders aanstellen die een totaal ander beleid gaan volgen, zoals het onmiddellijk afsluiten van de grenzen, het herstellen van de soevereiniteit van de nationale parlementen door het opheffen van de EU en een terugkeer naar de EG, en het weghalen van alle extra troepen en wapensystemen bij de grenzen met Rusland, zodat er weer een ontspanning en toenadering tot het Kremlin mogelijk wordt, er gezamenlijk een oplossing voor Oekraïne en Syrië worden gevonden, en er wellicht zelfs een nieuwe tijd van samenwerking, voorspoed en welvaart voor alle volken in zowel Oost als West aanbreekt.

  Eén ding is zeker: alles blijft niet ‘bij het oude’, alles wordt nooit meer zoals het was, zolang we totalitaire verraders zoals Obama, Merkel en Juncker aan het roer richting een inmiddels bijna niet meer te vermijden nieuwe wereldbrand laten staan.

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2015/11/Zo-dreigt-de-NAVO-binnen-enkele-jaren-oorlog-met-Rusland-te-veroorzaken

  1. Daniel

   nick je hebt helemaal gelijk.

   De meeste gewone mensen weigeren te geloven dat de globalisten in Washington en Brussel een oorlog met Rusland willen veroorzaken.
   Iemand met een beetje verstand zou onmiddellijk inzien dat zo’n oorlog alleen maar verliezers kent en onvoorstelbaar veel menselijke leed zal veroorzaken. We hebben het hier echter over politici die letterlijk bereid zijn over lijken te gaan om hun positie van macht in een doodziek, door- en door corrupt en op zijn laatste benen lopend systeem te redden.

   Vrije Westen bestaat niet meer.
   Wat wel klopt is dat het ooit vrije democratische Westen niet meer bestaat. In zowel de VS als de EU is de werkelijke macht stap voor stap in handen van slechts enkelen komen te liggen. In Amerika gaat dat nog via verkiezingen, maar in de EU nemen ze daar zelfs de moeite niet eens meer voor, en worden de heersers in Brussel –à la het Politburo van de voormalige Sovjet Unie- simpelweg benoemd.

   Waarom verzet de burger zich niet?
   Hoe kon het zover komen, zonder dat de burgers massaal in opstand kwamen?

   Omdat zij via de media murw zijn gebeukt met propaganda en hersenloos vermaak, waardoor de meesten inmiddels dermate apathisch zijn geworden, dat ze de meest schaamteloze leugens en schandalige maatregelen –zoals in eigen land het afbreken van de zorg voor ouderen en chronisch zieken- schouderophalend accepteren.

 7. toetssteen

  Aangenomen dat men niet van zins is de grenzen te sluiten, helpt er maar een ding: Ayn Rand. U houdt de eigen broek maar op en uitkeringen? Hoe spelt u zoiets? Dat is keihard, maar zal beslist ontmoedigender werken dan Afrikaanse landen geld geven (dat dan ook nog eens bij corrupte leider terecht zal komen, dus die steken de flappen in de zak en zullen zich echt nergens wat van aantrekken).

  Die EU is niet de oplossing maar juist het probleem. Kijk maar eens naar welke landen de instromers willen gaan. Wat de EU nu doet of wil doen, is de ophaalbrug omlaag laten en wat geld strooien en verzoeken niet te komen. Mja, en zo steken de Mugabes het geld in hun zak en gaan de jonge kerels op zoek naar de schatten van het westen. (geld en vrouwen)

 8. Wachteres

  https://ejbron.wordpress.com/2015/11/10/libanese-familieclan-doet-in-grote-stijl-mee-aan-mensensmokkel/#more-101292

  Libanese familieclan doet in grote stijl mee aan mensensmokkel

  Italië heeft zijn maffia, Duitsland Turks-Arabische familieclans. De meest beruchte van deze clans is in heel Duitsland bekend als de “Miri-clan”. Een van deze Libanezen-clans werd nu het doelwit van een grote razzia in de deelstaten Niedersachsen, Nordrhein-Westfalen en Baden-Württemberg. Deze clan incasseerde tot € 10.000,- per “vluchteling”. De criminele dienstverlening omvat ook luxe mensensmokkel met het vliegtuig voor hele gezinnen. Kosten: € 90.000,- Belastingvrij, contant en van te voren betaald uiteraard.

  Waarom zouden we migranten gaan ontmoedigen? We hebben jaren moeten horen – en nog – dat zij een verrijking zijn voor onze samenleving.

  En eerlijk gezegd, geloof ik geen donder van de mooie woorden van de EU; alles wordt in het werk gesteld om het volk een rad voor ogen te draaien. Een doekje voor het bloeden, zogezegd.

  De islamisering van onze samenleving MOET DOORGAAN.

  Al was het alleen maar, omdat de EU bepaalde beloftes heeft gedaan in ruil voor olie en geld.

 9. JanKorneeldeWit

  Het is voor de euroislamo kritische partijen als de PVV nu zaak om flink door te pakken en de vuile agendas van de politiek correcte megalomane eurofiele en naar islamisten kowtowende multiculturisten stevig aan de kaak te stellen.
  De gemiddelde nederlander maar ook de autochtone inwoners van andere europese landen worden langzaam maar zeker wakker, de heimwee naar vroeger en de geborgenheid van een autonome en soevereine staatsgedachte dient zich ‘thanks to the beatles’ weer aan.
  Het multiculturele experiment is gelukkig bijna ten einde, de zogenaamde progressieve linkse kerk sluit langzaam haar duivelse poorten. Het islamonazisme is echter nog springlevend en daar ligt een bittere taak.
  Een groot probleem vergt een grote aanpak. Onze oude grenzen moeten zo snel mogelijk hersteld worden en de nederlander moet weer ballen groeien. Dat betekent niet meer schijterig kruipen en geloven wat een paar lakeien die diep en laag bukken om zich door brussel te laten rammen, als de zielsreinigende waarheid proberen te verkopen.
  Dit land heeft GEEN moslimimport onder de ranzige paraplu van eurofiele en megalomane politici uit binnen en buitenland nodig. Ook niet een beetje, gewoon nul zero zilch…we hebben het al druk genoeg….we hoeven deze mensen al helemaal niet door onze strot gedrukt krijgen.
  Hoe eerder de volgende 26 procent dit doorkrijt hoe beter. Voor de PVV, maar ook voor andere partijen die een ‘politiek incorrecte’ boodschap durven uit te dragen, ligt hier een belangrijke taak.
  Het is inmiddels duidelijk dat geo-democratie altijd zal leiden tot een autoritair en gevaarlijk regime, we moeten uit louter lijfsbehoud weer kiezen voor kleiner in plaats van groter. Hoe eerder we deze stap durven te nemen hoe beter. En mensen, don’t worry, uit de EU betekent niet dat we niets meer kunnen verdienen, dat is bangmakerij in de orde van de grote leugen die net zolang herhaald wordt totdat iedereen erin gelooft. In kort amerikaans BULLSHIT!!

 10. Wachteres

  https://ejbron.wordpress.com/2015/11/15/aan-alle-vluchtelingenwerkers-in-duitsland/#more-101744

  Aan alle vluchtelingenwerkers in Duitsland!

  “Hebben jullie je volk ook zo geholpen zoals nu de vluchtelingen?
  Hebben jullie voor Duitse arme kinderen inzamelingsacties in het leven geroepen?
  Hebben jullie je arbeidstijd gratis voor Duitse arme kinderen, jongeren en volwassenen ter beschikking gesteld?
  Hebben jullie woonruimte voor arme Duitsers ter beschikking gesteld?
  Zijn jullie ook de “lieve oma” voor Duitse kinderen?
  Zamelen jullie in winkels levensmiddelen in voor de arme Duitsers om ze daarna onder daklozen te verdelen?
  Zorgen jullie er ook voor dat de Duitsers het hele jaar door een dak boven hun hoofd hebben?
  Betalen jullie voor de arme Duitsers pensions en hotels, opdat ze daar gratis kunnen overnachten”?

  Enzovoort, enzovoort, enzovoort.

e-mail:

 Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.