Geert Wilders: ‘We zijn allemaal ten dode opgeschreven als we niet deïslamiseren’

geert-wilders-screenshot
Foto:

Anderhalve week na de dodelijke aanslagen in Parijs laat PVV-leider Geert Wilders weer in haarscherpe bewoordingen van zich horen.

De aanslagen in Parijs zijn inmiddels alweer zo’n anderhalve week geleden, maar ze dreunen nog na. PVV-leider Geert Wilders maakt van het moment gebruik om ons via Twitter nog eens op het gevaar te wijzen dat volgens hem uitgaat van de islam:

“Vandaag zijn we allemaal ten dode opgeschreven,” zo laat de blonde politicus ons weten, “als we het Westen niet deïslamiseren en nieuwe dappere leiders verkiezen.” Ook verwijst hij mensen door naar een verkooppagina voor zijn boek ‘Marked for Death’. Dit kwam uit in 2012, en Wilders verhaalt hier over de geschiedenis van de islam én zijn eigen geschiedenis. De titel ‘Marked for Death’ verwijst namelijk naar het feit dat Wilders een permanent veiligheidsteam om zich heen heeft lopen.

Geert Wilders wordt immers al meer dan tien jaar beveiligd vanwege de doodsbedreigingen die hij zeer regelmatig ontvangt. Om de zoveel tijd geeft al-Qaida een glossy uit, waar Wilders steevast genoemd wordt naast de Iraanse islamcriticus Salman Rushdie en de Somalisch-Nederlandse Ayaan Hirsi Ali. Eerder dit jaar werd op het nippertje nog een aanslag verijdeld in Texas, waar Geert Wilders te gast was bij een cartoon-expositie.

De gebeurtenissen van vorige week en van de afgelopen jaren hebben Wilders gesterkt in zijn mening dat meer islam in Nederland betekent dat we ook meer aanslagen en doden te verwerken zullen krijgen. De oplossing is daarom volgens hem eenvoudig: de islam moet niet behandeld worden als godsdient, maar als politieke veroveringsideologie die actief moet worden tegengewerkt.

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

122 reacties

 1.   

  Duidelijk verhaal, geen speld tussen te krijgen.

 2.   

  Ik zeg niet dat het niet zielig is maar ik vind het voor Nederland een goede zaak dat Geert ruim een jaar voor de verkiezingen opzichtig begint te ijlen.
  De kiezer ziet dan tijdig met welk dwaallicht we hebben te maken.

  1.   

   dwaas !

   1.   

    “Vandaag zijn we allemaal ten dode opgeschreven,” zo laat de blonde politicus ons weten.

    Het heeft iets aandoenlijks maar gelukkig heeft het met serieuze politiek weinig te maken.

    1.   

     @ Spleen,

     De laatste paar jaar het nieuws gemist? U gedraagt zich in uw uitingen als een hol vat…….

     Ik ben PVV stemmer van het eerste uur, en door lieden als u weet ik zeker dat dit de beste keuze is die men kan nemen.

   2.   

    Fröbel er nog eens een leuk rijmpje over, beste Jasterke, dat zal het beeld verhelderen.

  2.   

   Natuurlijk, Spleen, laat maar kletsen en ga rustig slapen, er is niets aan de hand, alles is dik in orde. Af en toe een paar honderd doden, ach, in het verkeer is het erger.

   1.   

    De meeste politieke doden vallen in Europa nog steeds tengevolge van extreem-rechts. De Wildersfan Breivik kennen we maar wie kent deze feiten:

    http://www.volkskrant.nl/buitenland/niet-63-maar-849-racistische-moorden-in-duitsland~a3558296/

    Heeft de AIVD in het snotje hoeveel Wilders-aanhangers op dit moment met kunstmest zitten te knoeien in hun tuinschuurtje?

    1.   

     @Spleen
     Er zit een tik in uw plaat. 849 racistische moorden, maar ze zijn niet uitgesplitst.
     Kunstmest? Echt joh? Hoeveel kilo denkt u dat u nodig hebt en dat daar niet op wordt gelet? Afdeling te simpel voor woorden en alle scheikundelessen gemist. Hoewel, ik denk dat u meer het sociologietype bent.

     1.   

      Niet zo heel veel, beste Toetssteen. Breivik kocht ook veel meer kunstmest dan nodig was voor zijn bom.

      http://www.gelderlander.nl/algemeen/binnenland/terrorist-komt-eenvoudig-aan-kunstmest-voor-bom-1.4864017

     2.   

      @Spleen
      Man o man! Ik zeg toch dat daar na Breivik op wordt gelet! Kunt u verdraaid nog toe niet lezen? Waarom daast u dan toch door over PVV’ers die in een schuurtje zouden zitten te experimenteren? Stel dat ze wat van zins zouden zijn, zouden ze knetter zijn om nog eens iets in elkaar te prutsen dat ook nog eens geen zoden aan de dijk zette. De gruwelijke moordpartij vond plaats met een blafijzer. Mja, wist u al lezend in dat Manifest (wat u nog nooit gelezen hebt) dat Breivik een bewonderaar was van Al Qaida? Wilders vond hij een watje, niet bereid tot daadwerkelijke actie. Alleen maar praten, praten, had ik het al over praten gehad?

     3.   

      Ik las het Manifest, beste Toetssteen, maar niet dat Breivik daarin beweerde dat Wilders, die hij 30 keer noemt, een watje is.

      Kunt u me het betreffende citaat geven?

     4.   

      Ik geloof dat de erudiet Toetssteen nog steeds bezig is om in het Manifest van Breivik het citaat te vinden waarin deze frisse rechtse jongen Wilders een watje noemt.

     5.   

      @Spleen
      Ongelooflijke dwaas die u bent! Werkelijk voor hoe stupide houdt u me?
      Sorry, mijn slippers vallen van mijn voeten. U heeft het manifest gelezen en ik moet het citaat opzoeken/verklaren? U bent echt een tikkeltje mal.
      Hoe denkt u nu in discussie te gaan met mensen die het manifest gelezen hebben? Met dit soort retorische vragen? Man dat zal genoeg zijn voor op de Joop, maar in een echt debat bent u dus de verliezer omdát u stomweg geen regel heeft gelezen behalve de gemeenplaatsen die in het eerste deel staan. En dat eerste deel bestaat uit aanhalingen van diverse auteurs (nee, niet Wilders) waarvan er velen al zijn overleden.
      De bal ligt bij u! U gaat zicht door dat manifest worstelen of stopt met domme opmerkingen.

     6.   

      De heer Toetssteen heeft veel gestampvoet en veel woorden nodig om te verbloemen dat hij zijn bewering dat Breivik Wilders in zijn manifest een watje noemde uit zijn duim zoog.
      Toetssteen las het Manifest nooit en fantaseerde maar wat.

     7.   

      Voor een bankemployé met een eigen parkeerplaats die échte militairen kent weet je wel bewonderenswaardig veel hoor.

      Pfoe zeg…

 3.   

  Eeuwen geleden trok men al dezelfde conclusie waarna koning Filips de Moren die bleven vervelen eruit gooide. Zijn halfbroer schoot de Turkse vloot naar de kelder en het rattennest Algiers in puin. Iets dat door een naamgenoot een paar honderd jaar later nog wat grondiger aan werd gepakt.
  En ja ik weet dat dit erg onaardig klinkt, maar het kwam niet pardoes uit de lucht vallen, het had een aanleiding. Net zoals de slagen bij Tours, Poitiers en Wenen.

  Kijk en lees de geschiedenis van India, Egypte en zo verder en verder.

  1.   

   De historicus Toetssteen ziet een historische parallel.

   Is dit om te lachen of om te huilen?

 4.   

  Wat schattig! Hij stuurt de link door van zijn boek, ongetwijfeld om er dik aan te verdienen. Meneer Wilders, heeft niet door dat hoewel er altijd een paar achterlijken zullen achtervolgen de meerderheid van dit land deze vieze gore onmens een enkeltje naar de duivel toewenst.

  Deze trieste snertfiguur kan zoveel schreeuwen als hij wilt, hij zal NOOIT wat bereiken in zijn leven. Zielige schertsfiguur die zich verrijkt en op kosten van de belastingbetaler zijn verbale diarree uitspuit en zijn kruistocht tegen een puur, eerlijk en menslievende religie (de islam) durft te rechtvaardigen.

  1.   

   @Svetlana
   Ook gezien wanneer dat boek is uitgegeven?

   Een menslievende religie? Mens ga koken! Nee wacht, gaat u dat de nabestaanden van die jonge mensen van dat concert vertellen. Daarna de nabestaanden van de mensen die kapot zijn geschoten op de terrasjes, ach en dan kunt u meteen door naar de nabestaanden van degenen die in Mali zijn afgeknald, ach en er was weer een exercitie in India , en, en, en………

   1.   

    Het blijft verbazingwekkend, beste Toetssteen, dat de aanhangers van het menslievende christendom er in slaagden nog veel meer mensen over de kling te jagen.

    Kennelijk is de causale relatie tussen geloofsinhoud en gedrag minder duidelijk dat mensen als u hopen.

    1.   

     @Spleen
     http://www.americanthinker.com/articles/2014/05/the_greatest_murder_machine_in_history.html

     Wel de bronnen weerleggen en niet op de boodschapper schieten.

     1.   

      De heer Toetssteen kan na enig zoeken op het internet altijd wel een bron vinden die zijn smoezelige wereldbeeld bevestigt.

      http://www.huffingtonpost.com/walt-hawkins/american-stinker_b_3128470.html

      Creatieve intellectueel, die Toetssteen.

     2.   

      Dat heeft een logische verklaring. Omdat binnen de 2000 jaar geschiedenis christenen veel meer levens geijsd hebben dan moslims. Moslims zijn hardwerkende mensen, vredelievend, geweldige bestuurslui, kennen de seculiere waarden binnen een samenleving heel goed. Groepen als ISIS hebben niks met de islam te maken….Sterker nog, ISIS heeft de meeste doden onder de moslim bevolking gepleegd

      http://www.telegraaf.nl/binnenland/24741563/__Nederlandse_moslims_veroordelen_aanslagen__.html

     3.   

      Kijk eens aan. Van de telegraf nog wel. Het probleem is dat mensen op dit site niet onder de indruk zijn van FEITEN maar slechts in een blonde clown geloven

     4.   

      @Spleen
      U gaat de feiten weerleggen amice. Het kan niet zo zijn dat u uitdaagt en vervolgens zegt als het u te warm onder de voeten wordt dat mijn smozelige wereld enzovoord. Nee, be a man en weerleg de feiten. En ik weet wel dat het blijft bij sneren, want er is geen antwoorden. Niet met behulp van het voltallige Krapuul elftal der dwazen.
      Wat u een een aantal anderen eens tussen de oren moet krijgen is het onwelgevallige feit dat mensen die de VVD hebben verlaten voor de PVV en dat is het gros, niet bepaald bestaat uit BLO’ers. U wilt dat graag omdat het makkelijker schimpen is, maar ook op Joop loopt men momenteel vast in iets dat ze niet kunnen verklaren en waar Jole niet tegenaan kan modereren.
      Maar gaat u vooral verder u nog belachelijker te maken, wat amusement is nooit weg. O ja, vergeet niet Natte Neel op tijd naar bed te dirigeren voor ze helemaal doorslaat.

  2.   

   @Zweetlaan,

   Als ik je onzin lees kan ik eigenlijk maar 1 ding concluderen, je bent hersendood geboren of ze hebben je direct na de geboorte op je hoofdje laten vallen. Zowel de ene als de andere gebeurtenis valt natuurlijk diep te betreuren en ALS je daar GW de schuld van zou kunnen geven dan zou ik je dat recht niet willen ontzeggen. Ik beloof je wel dat ook dat slechts op de lachspieren van de lezertjes zal werken. Poehh wat een geweld allemaal, ik durf jou niet op een koude winteravond ‘s avonds laat in een donker steegje tegen te komen….brbrbrbrb….
   Wel wil ik je van harte aanraden je schrijfsels eens terug te lezen, het is iedere keer weer een brei van moeilijk te verteren apekots. Werkelijk niets maar dan ook niets wat jij uit je stomme hoofd neerschrijft heeft ook maar enige waarde of betekenis. Jij scheldt en spuugt je venijn nonstop richting Wilders, wat wil je daar nu nog mee bereiken op deze site? Sorry meiske, ik snap dat je eigenlijk een beetje gek op hem bent en ‘s avonds in je warme nestje met je handjes onder de dekens…..Misschien moet je gewoon professionele hulp zoeken en niet te veel aan de drank en/of wiet.
   Ik begrijp het wel hoor, als je niets beters te doen hebt dan uit de gemeenschappelijk aangeboden staatsruif te schooien dan krijg je vanzelf last van ‘idle hands’ (are the devils workshop). Misschien is er nog hoop, mits vrijwillige dan wel gedwongen opname natuurlijk.
   De alternatieve aanpak is misschien te prefereren; sluit je aan bij het vredesleger van de baardige profeet en zijn vrinden en verlies je compleet in de onbetaalde pure en onbaatzuchtige liefde van de mooiste religie op deze armzalige aardkloot. Je ogen zullen geopend worden en de waarheid zal je geopen”baard’ worden.

  3.   

   Svetlana. Mensen persoonlijk op deze wijze aanvallen getuigt wel van erg veel onkunde. Dit zijn de echte fatsoenlijke tegenstanders van Wilders en aanhang. Ze kunnen het zo mooi religieus zeggen.

 5.   

  -Kan me wel voorstellen dat je na dag in dag uit op radio tv en krant de meest ranzige klimaat-profetieën uit Parijs over je heen gestort te krijgen je wel eens toe bent aan wat anders. Wat dat betreft heeft Geert dit goed gezien met het promoten van zijn boek. Na ja, Tim moet eens ophouden om overal wat achter te zoeken,

 6.   

  @Svetlana
  Ik gebruik niet die woorden die bij de foto van Holleeder, hierboven, staan vermeld. Het slaat wel degelijk op u en ik denk dat de redactie dit met opzet heeft geplaatst omdat men ‘met de klompen aan kon voelen’ dat ene Svetlana hierop zou reageren. Jaloers ? omdat GW wel zinnig Nederlands kan schrijven en u niet? U stelt dat GW nooit iets zal bereiken, mij dunkt hij heeft het al zover geschopt dat zelfs u, die haar dagelijks brood/bier/wodka horizontaal verdient, op hem reageert.
  @Spleen
  Ach wat lief van u dat u zo heilig in de ‘goede’ islam gelooft. U bent door uw verziekte linkse hersens, of wat daarvoor door gaat, zo ver afgedwaald van uw normale menszijn, dat u in uw broek scheit als men u zou betrappen op een beetje gezond verstand – kan niet, socialisten kennen gezond verstand noch eerlijkheid – en u zich zelf daardoor als ‘rechts’ zou kunnen beschouwen. Ik zie uw reacties als er weer aanslagen namens de religie van de vrede, worden gepleegd, met belangstelling tegemoet. Vergeet niet, u bent – tenzij u bekeerd bent – en blijfteen verachtelijke kufr.

  1.   

   Beste Seneca. Ik schijt zelden in mijn broek maar mocht dat moment aanbreken dan ben ik vastbesloten dat met een lange ij te doen.

 7.   

  Wat heeft Wilders dan bereikt in zijn leven? 40 virtuele zetels, die meer dan gehalveerd zullen worden tijdens de volgende verkiezingen. :)

  1.   

   Niet zo gemeen, Svetlana, de aanhangers hebben altijd verdriet bij echte verkiezingen, laat ze dan genieten van de peilingen.

   1.   

    Eigenlijk heb je gelijk Spleen. Ik zal deze aanhangers in hun roze wereld laten dwarrelen dat hun verloren land alleen door de heldhaftige Geert uit de klauwen van de boze moslims te redden is :)

    1.   

     @Spleet,

     He Spleet, ik zie dat je een gelijkgestemde vriendin hebt gevonden…zij schijnt van velerlei markten thuis te zijn….Zo zie je dat niet alleen op de sociale media mooie dingen opbloeien. Zelfs een goor en obscuur saitje als DDS kan nog iets voor je betekenen. Doe je goed man! Je hebt zelfs een vertederend effect op de jonkvrouwe….hoera wij mogen samen met Geert op een roze wolk….Nu doorpakken en uitrollen om maar een paar nietszeggende termen te bezigen…

     1.   

      @JanKorneel
      Een roze wolk? Sure about that? Ik ga een aanklacht indienen hoor, dat kán écht niet!

      Ik geloof dat ik toch weer eens naar Zuid Amerika ga, maar ja, Azië sucks man.

     2.   

      @JanKorneel
      Zelfs al spel je het uit snappen deze roze lolly’s het nog niet. Je moet meer met ze praten, meer knuffelen…. Grummmbbblll.

 8.   

  “Vandaag zijn we allemaal ten dode opgeschreven,” zo laat de blonde politicus ons weten, “als we het Westen niet deïslamiseren en nieuwe dappere leiders verkiezen.”

  Och arme Greet! Zou hij weten dat we sowieso ten dode zijn opgeschreven? Er is geen mens die niet dood gaat namelijk. Bangmakerij en hopeloze retoriek van de bovenste plank.

  Hoe is het toch mogelijk dat dergelijke individuen met een IQ gelijk een pedaalemmer dagelijks de kranten volschijten?

 9.   

  Het is heel simpel hoor, elimineer hen voordat zij het bij jou doen, nog een paar van die moslimakkefietjes zoals vorige week in Parijs en elders, en de geesten ervoor worden steeds rijper om dat geteisem te elimineren.

  De heer Wilders ziet het weer heel juist, flikker dat spul eruit en laat Spleen en consorten lekker de kanker krijgen, we zijn in oorlog met de islam.

  1.   

   “De heer Wilders ziet het weer heel juist, flikker dat spul eruit en laat Spleen en consorten lekker de kanker krijgen, we zijn in oorlog met de islam.”

   Leve de Hollandsche beschaafdheid, toch Terzo :)

   1.   

    En sterf jij ook maar Russische amoniakgleuf.

    1.   

     Ik geloof dat de kranige bejaarde Terzo weer flink aan de oude jenever zit te nippen.

     1.   

      Oude genever laat ik voor jou Fugazi……

     2.   

      Wat is een Fugazi nou toch weer? Vast iets heel naars.

  2.   

   Och Terzo… bonk even je hoofd tegen de muur, want je bent weer uitgevallen, naar het schijnt. Dan kun je daarna even het filmpje van de MP terugkijken, waar hij zegt dat we in oorlog zijn met ISIS, niet de islam (als je toch bezig bent vraag jezelf dan meteen af of dat wel waar is, aangezien wij Nederlanders vrij weinig oorlog voeren op dit moment, maar dat geheel ter zijde). Je kan geen oorlog voeren tegen een abstract iets als de islam. Onmogelijk. Denk maar eens over na, als het niet te veel pijn doet.

   1.   

    The war on terror Wouters, zegt dit je iets, dus oorlog tegen de islam is best mogelijk, uiteindelijk deden we dat ook tegen de RAF, IRA etc. Islam is ideologische bagger.

    1.   

     Oh Terzo… War on terror? Serieus? Ik kan wel een heel boek schrijven waarom dat nonsens is, maar laat ik je 3 redenen geven: 1. George W. Bush. Nog dommer dan een gelobotomiseerde goudvis. 2. oorlog was gericht tegen Saddam Hoessein. Ondanks dat hij waarschijnlijk nu zo dood is als een pier, was hij verre van abstract. 3. Terror bestaat nog steeds, he, Terzo. Kan je niet vernietigen met bommen en granaten, he, Terzo.

     Daarnaast RAF en IRA waren concrete organisaties. Dus daar kan je oorlog tegen voeren. Snap je het verschil wel tussen concreet en abstract? Google maar eens.

     Tot slot, Islam is ook mijns inziens abstracte rommel. Net zo goed als elke andere godsdienst. Ik ga juichend de straat op als niemand meer gelooft. Maar de oplettende lezer ziet ook wat hier voor nodig is: mensen moeten zelf ophouden met geloven. Geen bom of kogel kan een abstract gegeven annuleren. Affijn je hebt wat bijscholing voor de boeg. Succes!

   2.   

    De oude heer Terzo hanteert overzichtelijke denkschema’s, Wouters. ISIS=Islam=alle moslims moeten dood.

  3.   

   Terzo goed gezien en nu de daad bij het woord. Ga jij voorop in de strijd op straat in Nederland?
   Geert en zijn companen hebben het te druk met de politiek. Links en aanhang zullen nooit een vinger uitsteken om ons land te redden.
   De grote meerderheid hier is druk met reageren en ander nuttig werk waar ze niet gemist kunnen worden.

   ‘Lekker de kanker krijgen’ is wel een stoere uitdrukking. Kinderen met kanker kunnen er wel om lachen. “die ome Terzo, die kan het leuk brengen” zeggen ze dan.

   Jij en ik zullen het moeten doen Terzo, de rest van Nederland zeurt wel, maar ze wagen hun leven niet voor ons mooie vaderland.

  4.   

   Mensen kanker toewensen is voor christenen niet zo erg als een welgemeende godverdomme.

   -In ons land krijgen elk jaar 550 kinderen tussen 0 en 18 jaar een vorm van kanker. Dat zijn tien kinderen per week. Ondanks dat de overlevingskans voor kinderen met kanker de afgelopen decennia enorm is toegenomen – momenteel ruim 75% – sterft in Nederland om de 2-3 dagen een kind aan kanker. Na ongevallen is kanker nog steeds de meest voorkomende doodsoorzaak bij kinderen.-

   1.   

    Steek die emoporno maar lekker in je reet Daniel, op mij maak je er geen indruk mee, die kinderen hebben niets van doen met het ongedierte die ik dit wens.

  5.   

   @Terzo
   Laat ze de hik krijgen please. Het heen en weer. Kanker wens ik helemaal niemand toe. Kanker is iets waar je niets aan kunt doen, ook al leef je nog zo braaf en of je een jaar bent of tachtig, kanker maakt geen onderscheid.

   Matig Terzo en denk ajb even na voor je in je boosheid wat neerkalkt.

 10.   

  De jongens van Daesh zullen heel blij zijn met Geerts uitspraak. Geert is een belangrijke nuttige idioot in het discours. Daesh’ streven is polarisering en radicalisering, van voor-, zowel als van tegenstanders. Zoals ze in het MO toewerken naar een situatie waarin er alleen nog maar zwart en wit bestaat en goed en kwaad en voor en tegen, willen ze dat hier ook, en daar kan onze nationale nuttige idioot prima bij helpen.

  Het is lullig voor de vele moslims in Nederland die niets van Daesh moeten hebben, maar het uiteraard totaal stompzinnig vinden om hun geloof af te zweren, zoals Wilders wil.

  Het lijkt er steeds meer op dat Geert zelf bezig is te radicaliseren. Zijn betreurenswaardige levenslange beveiliging heeft zijn blik op de wereld vertroebeld en tegelijk verhard. Elke nuance is uit zijn denken verdwenen. De man begint zo langzaam aan een serieus gevaar te worden voor onze veiligheid. Dat heeft hij dan gemeen met zijn grootste vijanden.

  1.   

   Top reactie!
   Kan ik mij in vinden.

  2.   

   Het Westen, met name Europa, is nog steeds verrast elke keer als er een nieuwe terroristische aanslag plaatsvindt, alsof het steeds de eerste is.

   40 jaar immigratie uit de islamitische landen leert dat islam en integratie niet samengaan. Nu al zijn er in Europa grote problemen met moslims die niet willen integreren en een soort parallelle samenleving willen opbouwen waarin ze volgens hun eigen islamitische regels kunnen leven.

   Dat betekend meer moslims scholen; meer moskeeën; meer antisemitisme; haat voor christenen, Sharia rechtbanken voor burgerlijke zaken zoals al in Engeland aanwezig , etc.

   “We importeren islamitisch extremisme, Arabisch antisemitisme, nationale en etnische conflicten van andere volkeren, en bovendien een bevolking met een ander begrip van samenleven en wetten.” — Uit een gelekt Duits inlichtingen-document.

   De huidige generatie van Europese politieke leiders hebben een gebrek aan verantwoordelijkheid tentoongesteld die bijna kinderlijk is.

   http://nl.gatestoneinstitute.org/6929/parijs-aanslagen-schrik

  3.   

   @Beukman
   Gog, er is de afgelopen dagen helemaal niks gebeurd, het ligt aan de radicalisering van Wilders. Goh wat een uitkomst als de kogels in de lijven ploppen, het is de schuld van.
   Tja, ik verknalde het examen omdat de vragen verkeerd waren, mijn huwelijk liep op de klippen omdat ik te belazerd was om, ik donderde van de trap omdat, omdat, omdat, omdat, maar het ligt nooit aan de persoon zelf hè?

   1.   

    Ik weet niet wat je precies wil zeggen, maar het lijkt me voor iedereen met een gezond stel hersenen evident dat de woorden van Wilders geen constructieve bijdrage vormen, en bovendien Daesh in de kaart spelen.

    1.   

     @Beukman
     Nee, je weet niet wat ik bedoel te zeggen? Man ik tracht de excuus maatschappij te verbeelden! Het was niet ik hoor, ik kon er niets aan doen dat ik men eigen toekomst verziekte. Dát bedoel ik, Dát gejank!

     Nee Beukman, ik had het niet over mezelf. Ik moest knokken toen ik op mijn nog net niet zeventiende als halfwees ineens volwassen moest zijn. Ik spuug, echt ik spuug op al die jammeraars en die gefeminiseerde watjes! Ik kan ze niet luchten of zien! Gedraag je als een man en kom op voor je familie, leefgemeenschap gezin maakt niet uit, maar ga verdomme geen religekken met een geweer een hug geven!

     1.   

      Spellingscontrole leidt wel een heel apart leven. Haalt schouders op en hoopt dat de militairen (en ik ken er een aantal die nu zouden wensen dat ze thuis waren) ooit eens kunnen genieten van een echt goed systeem ter informatie. Want nu is het klompen uittrekken.

    2.   

     Beukman.Kom eens met feiten en argumenten.Dat geraaskal. Bewust bloeddorstig ISIS in de kaart spelen zoals veel islamieten dat is het grote gevaar voor de veiligheid van Joden en alle “ongelovigen”.

    3.   

     In meeste islamitische landen zijn de Joden en alle “ongelovigen” al uitgemoord. Dus nu is Europa aan de beurt.
     Wilders heeft een uitstekende toekomstvisie. Alles wat hij aan de orde stelde is al uitgekomen.

    4.   

     Kunnen we het a.u.b. IS of ISIS blijven noemen? Iedereen weet toch wel dat we het over de ISLAMitische Staat hebben. Omdopen tot Daesh, daar hou je niemand mee voor de gek, hooguit jezelf.

  4.   

   Och Beukman, je hebt blijkbaar nog steeds ‘keine blasse Ahnung’ met welk soort vijand wij te maken hebben. Al die jaren dat je hier reageert heb je je kostbare tijd alleen maar weggegooid om ‘het zeer serieus menende’ reageerders voor de schenen te schoppen. Een fractie van die tijd zou genoeg geweest zijn om aard en wezen van de islam te doorgronden. Liever blijf je tot het grote leger van onnozelen behoren dan dat je enige moeite onderneemt te begrijpen waarom velen van ons zeer bezorgd zijn over de steeds groter wordende islam-olifant die midden in onze samenleving staat. Nooit eens afgevraagd: “Wat als Geert Wilders cum suis het bij het rechte eind zouden hebben”?

   1.   

    @Niek Verheyen
    Ik sluit me daar volgaarne bij aan.

  5.   

   Beukman. Degenen die na al de decennialange vreselijke,gruwelijke gevolgen van islam, immigratie/asielzoeker nog voor zijn kunnen goed en kwaad niet onderscheiden.

 11.   

  Luister naar deze Koran geleerde: ook de vrouwen en de kinderen moeten worden gedood.

  http://likud.nl/2015/11/korangeleerde-ook-de-vrouwen-en-de-kinderen-moeten-gedood/

 12.   

  Ook als we deïslamiseren en nieuwe dappere leiders verkiezen zijn we ten dode opgeschreven. Niemand overleeft het leven.
  Als PVV moet ik protesteren tegen de uitspraken van Wilders.

  Wat Wilders doet, bewust olie op het vuur gooien, is totaal onverantwoord. Het is gevaarlijk om mensen systematisch weg te zetten met buitengewoon denigrerende bewoordingen. Dat heeft de geschiedenis ons geleerd. Kijk naar wat er in Bosnië gebeurde of in Rwanda. Geert kan soms verbazingwekkend kortzichtig denken.
  Dan slaat hij door, dan gaan z’n demonen met hem op de loop.
  Jammer eigenlijk.

 13.   

  Met de huidige instroom uit de islamitische landen lijkt het wel of de islamisering van Europa niet meer te stoppen is.

  Miljoenen moslims stromen Europa binnen en de West Europese leiders lijken niets te doen om de stroom immigranten op een effectieve manier in te dammen.

  Alleen de Oost Europese leiders nemen effectieve maatregelen. Zoals b.v Hongarije die de grenzen heeft gesloten wat zeer effectief bleek te werken.

  Europa zal niet fundamenteel veranderen door aanslagen ………maar wel door massa immigratie van moslims die voor demografische veranderingen zal zorgen die Europa fundamenteel zal veranderen.

  Demografische veranderingen zijn in veel gevallen onomkeerbaar. Kortom, de massa immigratie zal Europa verder islamiseren.

  Zoals Kaddafi heeft gezegd:

  “There are signs that Allah will grant vicotry to Islam in Europe without swords, without guns, without conquest. We don need terrorists, we don’t need homicide bombers. The 50+ million Muslims (in Europe) will turn it into a muslim continet within a few decades”——Muammar al-Gaddafi.

  1.   

   @Bromsnor
   Er ging nog iets aan vooraf:

   “One day, millions of men will leave the Southern Hemisphere to go to the Northern Hemisphere. And they will not go there as friends. Because they will go there to conquer it. And they will conquer it with their sons. The wombs of our women will give us victory.”
   – Houari (Mohamed) Boumedienne, President of Algeria, 1965 – 1978, in a 1974 speech at the UN

   Maar mensen die zeggen: hé let eens op wat er gaande is, zijn racist/fascist, name it. En ze leefden voort tot het volgende Hindu Kush.

   Het doet me altijd weer denken aan die nogal wrange grap van die christen die aan het verdrinken was en die tot drie keer toe hulp kreeg en die afwees omdat de Heer hem wel zou redden. Komt ie in de hemel en vraagt waarom de Heer niet kwam. Ik stuurde je tot drie keer toe een helper! en je weigerde de hulp aan te nemen!

   Ach ja, de feminisering is wat ver doorgeslagen in deze übersocialistische maatschappij.

 14.   

  In de volkskrant:

  Arthur van Amerongen: Misschien dat er dit jaar nog iets gebeurd in Amsterdam…

  ‘Nederland is vooralsnog gespaard gebleven, zegt schrijver, arabist en Volkskrantcolumnist Arthur van Amerongen vandaag in de Nieuwsbreak. ‘Na Parijs, Londen, Madrid, Brussel, Kopenhagen is Nederland aan de beurt. Want in Amsterdam-West zitten dezelfde mensen als in Molenbeek’

  ‘Belgen zijn het meest angstige volk van Europa. Het zijn broekenpoepers.”

  http://www.volkskrant.nl/opinie/arthur-van-amerongen-misschien-dat-er-dit-jaar-nog-iets-in-amsterdam-gebeurt~a4193087/

  1.   

   @Nick
   Zou willen dat Tuur weer eens een avondje mee zou doen. Dat waren nog eens tijden. Tuur is laatstelijk zo tam. Ik weet je kunt niet doorgaan met het leven dat hij leidde, maar toch.

  2.   

   @Nick Je bent aan het verlinksen, jongen. De Volkskrant aanvoeren als bron. Jouw flirt met de MSM maakt jou niet echt geloofwaardig.

   1.   

    @Beukman
    Zomin al jij weet te overtuigen in het weerwoord. By the way, kun je je adept ‘Spleen’ niet eens onderhouden? Svetlana en Daniel zijn de bekende sockpuppets, de een heeft het knip en plak in de vingers en de ander het niveau van de bierkelder.

    Even serieus, als men een boom wenst op te zetten, dan moet er toch echt wat beters worden gepresenteerd dan deze bloedarmoede. Je gaat verdraaid nog toe niet Horatio afwaarderen tot het niveau van een marktverkoper?
    Maar blijkbaar lukt het aardig en gaat men meer en meer in op zaken die er in het geheel niets toe doen.

    1.   

     Was u niet de debater, beste Toetssteen, die hier gisteren uit de duim zoog dat Breivik Wilders in zijn Manifest een watje noemde?
     Meent u echt het intellectuele niveau te hebben anderen op deze arrogante wijze de maat te kunnen nemen?

     1.   

      @Spleen
      U bent degeen die met teksten moet komen uit dat manifest! En dat kunt u niet, want dan weet u dat het een dijenkletser gaat worden. Daarom probeert u nu weer de zaak te draaien,
      Pech dan, ik trap daar niet in. U komt met bewijs; het moet verdraaid nog niet niet maller worden met u.

 15.   

  Europa is opgegeven, er komen miljoenen waar ISIS en Sharia populair zijn.

  Dit alles omdat de elite geen gezichtsverlies wil leiden. Onze toekomst opgeofferd. Is het zo moeilijk de grenzen dicht te gooien en te deislamiseren?

  En Rutte’s doel is alleen maar om een goede indruk te maken op de EU leiders.

  We zijn verloren. Merkel en Obama hebben dit continent voor altijd verwoest.

  1.   

   @Lieftinck
   Was het alleen maar die lachwekkende opstoot van religekte, de economie is volkomen kapot en zelfs een kleuter met een pinknagel verstand inzake economie weet dat, jij weet dat, ik weet dat, maar we schijnen ons druk te moeten maken om iets dat feitelijk te dom is voor woorden.

 16.   

  Samenvattend (laat het artikel buiten beschouwing waar ik moet zeggen dat Tim wel een acht verdient) zie ik hier dus een totale ontkenning van het economisch deficit, een krankzinnige opwaardering van religie en een volkomen afwaardering van het humanisme.
  Het enige recht van de vrouw is het aanrecht vervat in een relisaus die met dikke socialistische olie langs af loopt. Totaal onbekwamen die miljoenen opstrijken om het woord te zingen van zing of ik schiet brigade.
  U bent ehh ingepakt, de bakers dicteren uw woorden en meent u nog iets te kunnen doen. Lalalala.

  1.   

   [email protected],

   -Leuk stukje over mensenrechten bespreken met de SA.

   Vooral filmpje is opvallend

   http://tinyurl.com/lqn56bm

  2.   

   @Toets,

   Maar jou korte en bondige samenvatting verdient een dikke vette tien! De vraag blijft natuurlijk wel OF je krijgt wat je verdient vandaag de dag…..

 17.   

  -Vraag me eigenlijks af wie er nu radicaliseert, na ja, nog niet zolang geleden ontkende de PvdA ook niet dat geweld onderdeel van de islam is, wanneer je nu keihard het geweld van de islam ontkent, dan is de-islamiseren natuurlijk ook niet nodig.

  https://youtu.be/QlFwHvUPd8s

  de zin– Om de zoveel tijd geeft al-Qaida een glossy uit, waar Wilders steevast genoemd wordt naast de Iraanse islamcriticus Salman Rushdie en de Somalisch-Nederlandse Ayaan Hirsi Ali–
  -Is wel interessant, om de zoveel tijd komt Homo-hater Rushdi doodverwenser Rabbea ons ook vertellen dat islam liefde is.

 18.   

  Jihadi Geert bewijst IS een dienst. De moslims als de nieuwe Joden, lekker de-islameren.
  Wat een Kul. De man is paranoia. Wollen sie der Totalen Krieg. En de schaapjes schreeuwen Jawohl. Geet wil alle moslims het land uit, de wereld uit. Wat een walgelijke man.

  1.   

   Niet meer zoveel chocolademelk drinken peuter en nu hop het ledikantje in kleintje.

   1.   

    Een kalmerend middeltje voor kleintjes in de chocolademelk zou hem wel goed doen, @toets.

  2.   

   Hahahaha @Prutterje das lekker pruttelen man!!

  3.   

   Heel de wereld is in rep en roer, en dat los je op door Wilders te bashen? Domheid regeert, en niet alleen in de regering.

 19.   

  In 2007 reeds, lang voor ISIS en haar glossy Dabiq, wist Arthur van Amerongen een jaar lang te infiltreren in de no-go Brusselse wijk Molenbeek.
  Met goede kennis van de Arabische taal.
  Hij schrok van de algemene haat tegen Belgen en het hele westen.
  Een parallelle samenleving op zich hoeft nog niet vol haat te zijn, maar daar is het wel zo.
  Ze ergeren en haten alsof het ademhalen is. En naar de buitenwereld plegen ze taqiyya zonder met hun ogen te knipperen.
  Enclaves en parallelle culturen is tot daar aan toe (is ook een normaal verschijnsel in Amerikaanse steden), maar die HAAT is des islams.

 20.   

  http://www.volkskrant.nl/opinie/arthur-van-amerongen-misschien-dat-er-dit-jaar-nog-iets-in-amsterdam-gebeurt~a4193087/

  Arthur van Amerongen: ‘Misschien dat er dit jaar nog iets in Amsterdam gebeurt’

  Nieuwsbreak “Nederland is vooralsnog gespaard gebleven, zegt schrijver, arabist en Volkskrantcolumnist Arthur van Amerongen vandaag in de Nieuwsbreak. ‘Na Parijs, Londen, Madrid, Brussel, Kopenhagen is Nederland aan de beurt. Want in Amsterdam-West zitten dezelfde mensen als in Molenbeek.’

  In 2008 schreef u in uw boek ‘Brussel: Eurabia': ‘Brussel is een tijdbom er komt zeker een zelfmoordaanslag’. Hoe wist u dat toen al zo zeker?
  ‘Ik ben erop afgestudeerd. Mijn specialiteit is salafisme en jihadisme. In Molenbeek zag ik voor mijn ogen criminele Marokkanen salafist worden. Mensen wilden het toen niet zien terwijl het voor mij klip en klaar was. Overigens was ik niet de eerste die dit al schreef. Wim van Rooy schreef het ook al. Maar dat soort geluiden werden in België onder het tapijt geveegd.”

  Goed artikel uit de Volkskrant. [Staat ook op de site van Bron ;-) ]

  Alle klokkenluiders die waarschuwen voor de islam worden in België, in Nederland en in heel Europa of genegeerd of belachelijk gemaakt of – nog erger – gedemoniseerd. Dat is al jaren het geval. De EU en Links willen niets horen van enig gevaar.

  En het verbazingwekkende is dat zij geen enkel schuldgevoel hebben als er weer honderden mensen worden afgeslacht. Er worden zelfs excuses verzonnen voor de gedrochten; onze schuld, ze kregen geen kans om deel uit te maken van de maatschappij.

  Als dan blijkt dat dit klinkklare nonsens is – de haat tegen het Westen is hen gewoon met de paplepel ingegeven, én thuis én in de moskee – dan zwijgen ze of ze ontkennen het nogmaals.

  Zelfs nu blijkt dat de beesten – excuses aan de dieren – zich of al in de EU wonen of meekomen met de instromende ‘vluchtelingen’, verandert hun zienswijze niet.

  Een langdurige psychiatrische behandeling zou op zijn plaats zijn.

  Het grootste gevaar zit niet in de islam maar in de vijfde colonne – de verdedigers van de fundamentalistische islam – die we in Europa hebben.

  1.   

   Achtste alinea; ‘zich’ moet weg.

 21.   

  http://nieuws.tpo.nl/2015/11/23/duitse-politie-pakt-tunesier-en-syrier-op-in-azc/

  Duitse politie pakt Tunesiër en Syriër op in azc
  Compleet stadsdeel afgezet
  23-11-2015, 20:01 Tags: asielzoekers, Duitsland

  De Duitse politie heeft maandag in een opvangcentrum voor asielzoekers in de stad Heinsberg nabij Keulen twee mannen aangehouden. De politie kwam in actie na verklaringen van getuigen die zeiden dat zich in het opvangcentrum “meerdere personen van Arabische afkomst” ophielden die uit Parijs en België afkomstig waren. Dat meldt de Duitse nieuwssite RP Online.

  1.   

   En toch worden degenen – Wilders voorop – die al jaren waarschuwen voor dit gevaar nog steeds van fascisme, racisme en nazisme beschuldigd.

   Is het mogelijk dat degenen die zich op de een of andere manier verbinden met deze satanische ideologie hun gewetensfunctie kwijtraken?

   Net zoals deze duivels geen geweten meer hebben?

   En dan te bedenken dat een groot deel van de moslims IS als helden beschouwt.

 22.   

  http://nieuws.tpo.nl/2015/11/23/amerika-kondigt-reiswaarschuwing-voor-de-hele-wereld-af/

  Amerika geeft reiswaarschuwing voor de hele wereld af
  Advies voor Amerikaanse reizigers drie maanden van kracht

 23.   

  In de benadering van het vluchtelingenprobleem strijden twee niet werkzame invalshoeken om te voorrang: de benadering van het probleem als een godsdienstoorlog en de benadering van het probleem als een afsluitprobleem: als we de grenzen dichtgooien is het vluchtelingenprobleem opgelost.
  Deze zinloze benaderingswijzen ontkennen de oorzaak van het probleem. Sedert september 2014 voerden de westerse landen al 8000 (!) bombardementsvluchten uit in Syrië en Irak. Inmiddels doen ook de Russen mee in het strooien van omvangrijke bommentapijten. Een kind kan bedenken dat in deze geweldsgolven tienduizenden burgers het leven lieten en het land volledig naar gort wordt gebombardeerd zodat enige vorm van economie en elke vorm van normaal samenleven onmogelijk is.
  Naast al deze ellende neemt Assad in Syrië, die helemaal als een dolle bombardeert meer dan driekwart van het aantal slachtoffers voor zijn rekening.

  Zolang dit doorgaat zullen de vluchtelingenstromen, die we dus zelf veroorzaken, blijven doorgaan.

  Mensen die in dit vraagstuk wauwelen over Islam of de mogelijkheden de stroom tegen te houden slaan de plank volledig mis. Met de Islam heeft het geen fuck te maken en het proberen de vluchtelingenstroom te stoppen is in het beste geval symptoombestrijding.

  1.   

   Welk ” vluchtelingenprobleem”?

   De huidige immigratiestroom heeft weinig met echte “vluchtelingen” te maken die op zoek zijn naar veiligheid maar meer met een ware volksverhuizing uit de moslim landen die naar Noord Europa willen omdat daar geld, een huis en uitkering lokt.

   Zolang de noordelijke EU landen immigranten pampert waar mogelijk, met een huis, kinderbijslag, huisraad, levenslange uitkering,etc en de EU het “open deur” beleid handhaaft zullen de immigranten blijven komen in steeds grotere getallen.

   1.   

    Bromsnor kan in zijn wensdenken de vluchtelingenstroom wel herlabelen tot gelukzoekerstroom maar niet valt in te zien hoe dat de oplossing van het probleem dichterbij brengt.

    1.   

     Bromsnor is niet degene die aan het wensdenken is. We hadden er niet een op moete vangen, helpen in de eigen regio’s dan had de stroom met een dag of twee opgedroogd. Ben je nooit bang dat Wilders gelijk heeft? En dat je dan medeschuldig bent aan de genocide van je eigen volk? Het nageslacht zal je nog honderderden jaren vervloeken vrees ik.

     http://www.liveleak.com/view?i=341_1420932161&comments=1

     1.   

      Excuses voor de typo’s. Het grijpt me allemaal erg aan, ik maak me ernstig zorgen over de toekomst van kinderen en kleinkinderen, en kan werkelijk de slappe wegkijkende, ontkennende houding van sommige mensen niet begrijpen. De olifant vult inmiddels een flinke zaal.

  2.   

   Schokkende Duitse ZDF tv reportage belicht de mislukte integratie

   In een recent uitgezonden Duitse tv reportage wordt een verscheidenheid van schokkende voorbeelden vertoond over het falen van de integratie van immigranten uit islamitische culturen.

   In de reportage wordt aandacht geschonken aan onder andere vrouwenonderdrukking, eer- schaamtecultuur, vervolging van joden en christenen, en de parallelle rechtssystemen.

   https://www.youtube.com/watch?v=KVWAIKoatWM

  3.   

   citaat “Mensen die in dit vraagstuk wauwelen over Islam of de mogelijkheden de stroom tegen te houden slaan de plank volledig mis. Met de Islam heeft het geen fuck te maken “.

   en toch word uit naam van de islam , (westerse) mensenlevens geofferd van hen die het soennisme (en dus geen voorstanders zijn van deze barbaarse tak ) , binnen de islam aanhangen .

   hoe rijm jij en je linkse kornuiten dit? , dat vraag ik mij al jaren af .

   vanaf de eerste moslims binnen onze samenleving , moslims die voornamelijk het soennisme aanhangen , nemen de links (IS) georiënteerde westerlingen het op voor deze barbaarse tak binnen de islam.

   geef een reden waarom deze tak binnen de islam , door jullie als vredelievend gezien word , ondanks dat meeste aanslagen op onschuldigen of anders gelovigen door de soennieten en ondertakken hiervan gepleegd worden uit naam van de islam .

   1.   

    De enige reactie die Simon kan geven is dat diegenen die het niet met zijn enge visie eens zijn ‘wauwelen’.

    Sterk argument!

 24.   

  Moslims in hun eigen woorden.

  Je ziet in de video dat z.g “gewone” moslims er in veel gevallen dezelfde ideeën op na houden als z.g “radicale” moslims.

  Muslims in their own words… Non Extreme Muslims

  This is what Europeans seem to misunderstand there is no difference between the extreme radical Muslims and the rest of Islam, on many, many issues that simply go against everything we as civilized people hold dear.

  https://www.youtube.com/watch?v=EYAcLudBbhg

  1.   

   Een heel goede documentaire, Bromsnor. Die geeft precies weer wat de problemen zijn.

   Maar de linksen willen eenvoudig de waarheid niet onder ogen zien.

   1.   

    Simon zal zo’n documentaire nooit onder ogen willen zien, want dat tast zijn eigen parallel leventje aan.

    Links . net als de EU – hebben hun eigen denkbeelden over de islam geschapen – ze denken net als wij – en daar moet zelfs de waarheid aan opgeofferd worden.

    zo’n documentaire is dan te confronterend.

 25.   

  http://joostniemoller.nl/2015/11/arthur-van-amerongen-in-2007-marokkanen-in-brussel-haten-ons/

  Arthur van Amerongen in 2007: ‘Marokkanen in Brussel haten ons.’

  De schrijver Arthur van Amerongen dook onder in de moslimgemeenschap in Molenbeek en schreef in 2007 het boek Brussel Eurabia.

  Van Amerongen gaf toen voor de Belgische televisie een nog steeds fenomenaal interview, waarin hij zei waar het op stond: ‘De Marokkanen in Brussel haten ons.’ ‘Het is haat tegen België, tegen Nederland.’ Hij bleef het herhalen. Het was de boodschap die hij erdoorheen wilde krijgen: ‘Marokkanen haten ons.’

  Van Amerongen spreekt Arabisch, hij leerde de cultuur van binnenuit kennen.

 26.   

  Vergeet nooit dat de aangever (Wilders) door alle maar dan ook door alle partijen wordt gedemoniseerd met behulp van grotendeels media en elite.

 27.   

  Tim, je artikel heeft op de site van Bron al 1k+ gehaald op facebook. ;-)

  1.   

   Wat zeg ik: 2k+

 28.   

  http://www.omroepwest.nl/nieuws/2540031/Den-Haag-Zoetermeer-Gouda-en-Delft-broeinest-voor-radicale-moslimjongeren

  Den Haag, Zoetermeer, Gouda en Delft broeinest voor radicale moslimjongeren

  DEN HAAG – Den Haag, Zoetermeer, Gouda en Delft zijn naast Amsterdam en Arnhem de steden met de meeste geradicaliseerde moslimjongeren. Dat concludeert het tv-programma Nieuwsuur uit eigen onderzoek.

 29.   

  In bijna alle islamitische landen zijn praktisch alle Joden en andersdenkenden uitgemoord. Dus, nu is Europa aan de beurt.
  Wilders heeft een uitstekende toekomstvisie al zijn punten die hij aan de orde stelde zijn uitgekomen.

 30.   

  Sommigen gaan fel te keer tegen Wilders.
  Maar wie van diegenen durft het tegendeel te beweren….durft te beweren wat Wilders zegt nooit waar zal zijn?????
  Ik ben benieuwd.

 31.   

  Nee hoor jullie hoeven je geen zorgen te maken, nergens voor nodig, de grote nuanceerder ‘kereltje’ gaat alles goed maken.
  Jullie hoeven ook niet dood hoor, alleen komt er een halve maan op de kerktoren in je dorp. Helemaal niet erg, is gewon ff wennen, no prob yolo….En kom je tenminste op tijd de luie veren uit als er zo’n lieve baard staat te blehren alof er een varken geslacht wordt…oeps schaap bedoel ik ntuurlijk, stomme dhimmie die ik ben…..

  Hahahah suckers…..ik zag deze shit al in de jaren 80 aankomen en heb reeds toen mijn heil in verwegland gezocht en dat is mij lang niet slecht afgegaan. Ook nooit meer last gehad van godsdienstwaanzinnigen…evenmin van politiek correcten. Hier zijn politici gewoon voor iedereen ‘malparidos hijos de putas ‘. wel zo overzichtelijk….

  All I can say is good luck……

  1.   

   Jan…ook ik denk van onder mijn bananen planten ”zoek het maar uit”.

 32.   

  @Spleen
  Fijn dat u in uw broek schijt maar inhoudelijk op mijn reactie ingaan is er niet bij. Typerend voor een linkse ‘intellectueel’. Hoelang nog voordat wij elke socialist als misdadiger beschouwen en niet als een ‘geestelijke ontwikkeling’?

 33.   

  Het valt mij op dat mensen die toch tamelijk afwijzend tegenover de islam staan, nu en masse het woord Daesh gebruiken. Dit om de gevoelige moslim niet voor het hoofd te stoten. IS betekent islamitische staat en laten wij vooral niet de islam aan IS te koppelen.

  1.   

   Wat moslim ongedierte in de Tweede Kamer alsmede Groen Links hebben getracht deze naam officieel in te voeren, gelukkig behaalde dit nog geen meerderheid.

 34.   

  Hmmmm, nee…, toch maar niet…
  Wat is er toch met mijn ééns geliefde DDS gebeurd?

  Ach, dood is niet omkeerbaar…..
  Mvg

 35.   

  Voorlopig heeft de heer Wilders zijn gelijk .

  Word het niet eens tijd hem de kans te geven om dit te gaan bevestigen met een klinkende overwinning als er nieuwe verkiezingen komen.

  Dan kan zijn curriculum vitae er opeens een stuk serieuzer door genomen worden in plaats van steeds te bashen vanuit zijn collega’s in de kamer en de samenleving daarbuiten .

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!