Het is oorlog: Duits model verklaart Sabia Boulahrouz tot aartsvijandin

Geen categorienov 23 2015, 21:00
Uh-oh. Het ziet er naar uit dat voormalig voetbalvrouw Sabia Boulahrouz een nieuw iemand bij heeft om te ontlopen...
De afgelopen maanden zijn een soort achtbaan geweest voor Sabia Boulahrouz. Niet alleen verliet Rafael van der Vaart haar, maar ook kondigde Sabia aan zwanger te zijn. Daar eindigde het verhaal niet, want niet iedereen wilde geloven dat het ook echt waar was. In de Nederlandse en Duitse media werd maandelang gebakkeleid over de vraag of Sabia nu echt zwanger was, of dat het allemaal doorgestoken kaart was.
Ondertussen trachtte de 37-jarige Sabia ook nog eens een modellencarrière op te starten.
Alle media-aandacht voor de vrouw viel niet bij iedereen in goede aarde. Bij Duitse model Anna Hiltrop komt Sabia haar neusgaten uit:

"De rode loper startte om 18.30 uur, het evenement begon om 19.00 uur. Sabia was er een half uur later. Dat kan zo'n 'wereldster' gebeuren. Maar als je dan na een kwartier, als de foto's zijn gemaakt en de camera's opgeborgen, weer vertrekt?"

"Dan kun je doen alsof je betrokken bent, terwijl je geen cent hebt gedoneerd en je op geen enkele manier hebt ingezet. Mevrouw Boulahrouz kon met haar hang naar aandacht deze avond fantastisch uitbuiten. Dus: duimen omhoog. Niet. #sabiaboularouz #attentionw*****."

Sabia en Anna waren uitgenodigd voor een benefietavond bij een kinderziekenhuis, waar eerstgenoemde naar verluid niets anders zou hebben gedaan dan alleen wat plaatjes schieten.
La Boulahrouz zelf verdedigde haar korte optreden met de mededeling dat zij nu eenmaal een volle agenda heeft en niet overal bijzonder lang kan blijven; ze citeerde haar verplichtingen voor de Nederlandse televisie.
Mocht je trouwens benieuwd zijn hoe Anna Hiltrop eruit ziet. Nou... zo:
11046232_983924765013331_7608928557326445317_n
Aan wiens kant sta je? Zit je in #TeamSabia of #TeamAnna?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten