In één oogopslag zag een pomphouder dat deze vrouw in groot gevaar bivakkeerde. Wat hij vervolgens deed liegt er dan ook niet om

In één seconde zag tankstationmedewerker Manveer Komer het: met deze vrouwelijke klant gaat iets goed mis!

Ze zeggen wel eens dat de ogen de spiegel van je ziel zijn. Als dat klopt, dan is Manveer Komer iemand die niet alleen zichzelf, maar ook deze vrouw in de spiegel kon aankijken. Want toen deze dokter de winkel van zijn tankstation betrad, viel hem onmiddellijk op dat er iets goed mis was.

Haar lichaamstaal, de manier waarop ze sprak. Manveer besefte onmiddellijk dat deze vrouw hier niet uit eigen wil was, en dat bleek ook wel. Ze was ontvoerd, en haar kidnapper liet de vrouw kriskras door de hele stad rijden om overal geld te pinnen. Maar de man had één fout gemaakt: hij stuurde de vrouw ook nog langs Manveers tankstation. Dat was uiteindelijk haar redding, en zijn eigen tragische ondergang…

Hoera voor Manveer Komer. Een echte held!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel
   

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

1 reactie

  1. Ikora

    “bivakkeerde” ?

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.