ISIS-beulen zijn veilig in Nederland

Geen categorienov 07 2015, 11:00
Schokkend nieuws: ISIS-beulen, -terroristen en -massaslachters kunnen vrij rondzwerven in Nederland. De Nederlandse regering mag hen namelijk niet uitzetten.
Dat bericht De Telegraaf:

Het zou te gevaarlijk voor ze zijn in het thuisland. Het ministerie van Veiligheid en Justitie geeft toe dat momenteel geen enkele Syriër die van oorlogsmisdaden wordt verdacht, het land wordt uitgezet. Het departement bevestigt dat er een aantal van deze verdachte Syrische asielzoekers in Nederland rondlopen, maar stelt niet te kunnen vertellen hoeveel.

Normaal gesproken worden immigranten die verdacht worden van dergelijke ernstige misdrijven uitgezet naar het land van herkomst; Nederland wil dit soort mensen immers niet hebben.
Vanwege allerhande verdragen kan dat echter niet met Syrische terroristen. Het zou namelijk 'te gevaarlijk zijn' in hun eigen land. En dus lopen ze frank en vrij rond in ons land, waar ze - als ze dat willen - terroristische aanslagen kunnen voorbereiden of zich op zijn minst kunnen verstoppen voor de autoriteiten.
Interessant genoeg kunnen deze extremisten zelfs niet vrijwillig teruggaan. De Internationale Organisatie voor Migratie regelt dat soort zaken normaal gesproken, maar wil dat nu niet doen vanwege de veiligheidssituatie in Syrië. We zitten dus echt opgeschept met deze figuren.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten