ISIS haalt de Eiffeltoren omver in schokkende nieuwe propagandavideo

CURor81XIAA6XKI.jpg large
Foto:

De aanslagen in Parijs zijn natuurlijk koren op de molen voor de zieke geesten van ISIS.

Terwijl het Westen aan de ene kant rouwt, en aan de andere kant met man en macht probeert een herhaling van ‘Parijs’ te voorkomen, leven er in de bedorven geesten van ISIS hele andere gedachten. Het is niet moeilijk raden wat zij precies denken, want met ijzingwekkende propagandavideo’s maken ze dat aan de wereld duidelijk. Een kleine week nadat ze 130 mensen van het leven beroofden in Parijs, laten de bloeddorstige islamitische moordenaars weten graag nog een stapje verder te gaan. Niet alleen bloed moet er vergoten worden, ook de Eiffeltoren zal worden neergehaald:

Een ISIS-cel uit Syrië liet deze video verspreiden waarin ISIS-strijders van allerlei plumage waarschuwen dat nog meer aanslagen zullen volgen. Tussen de dreigementen door stort de Eiffeltoren neer op aarde en verschijnen de worden “Paris s’sest effondré” (“Parijs is ingestort”) in beeld. ISIS heeft de vallende Eiffeltoren niet zelf gemaakt, overigens, maar heeft filmbeelden uit de film GI Joe (2009) gejat:

Toch zit de angst er goed in. Is dit de volgende stap van ISIS?

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

7 reacties

 1.   

  Even voor de liefhebbers onder ons van ‘soft-reggae’, optioneel met joint in hoofd of gewoon een shaggie.

  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2015/11/muziek_obat_fuck_the_pvv.html

  Deze kaskraker moet je spotify-jen werkelijk een topnummer…Ik denk denk dat we deze nieuwe ‘roltrap naar de hemel’ nog vaak gaan horen. Ik ben dan ook graag trendsetter op De Dagelijkse…Dit wordt een ‘herinnert u deeeeeeeze noggggg’!!

  De tekst is een hele duidelijke en van het niveau ‘imagine’, nee eigenlijk veel beter !
  Niet van dat zweverige beatles jaren sixtees seventees gezwam over lief zijn voor elkaar en stel je toch een een sprookjesboek voor. Nee nee, gewoon keihard in yr face..jaren 2015 heerlijke haat-rock. Met als onverwachte ‘zwarte piet’…Wilders en voor het gemaak gewoon iedereen die zich met de ozo slechte PVV inlaat.

  Teksregels als ‘we love moroccans’ en ‘ we love the muslims’ hebben een lading, poehhh daar gaan we het over tien, misschien wel twintig jaar nog over hebben. Ik kreeg zowaar hetzelfde gelukzalige gevoel over mij toen ik een paar jaar geleden het ‘koningslied’ tot mij liet komen. In een woord briljant! Fuck Wilders en Fuck the PVV en dat allemaal in de vreemde taal engels waaaaaaauuuuuuuwwww zo kunnen we er ook op het songfestival nog iets mee…. Moeilijk in woorden uit te drukken zo diepgaand en ook zoo waar, ik ben daar om met de woorden van mijn grote gauchistische pennevrienden op deze site te spreken eigenlijk ook veeeeel te dom voor.

  Soit, of in onderbuik hollands ‘schijt’, ik probeer het gewoon!

  Dan de zangers en artiesten….ongelofelijk! Wat een stemmen en wat een inzet! Het fanatieke spat je gewoon tegemoet. Ik werd er bijna bang van als ik niet wist dat het allemaal heel vredelievende wereldverbeteraars waren. Allemaal stuk voor stuk heerlijke mensen die je zonder aarzeling wilt kussen en omhelzen, wat een eensgezindheid en saamhorigheidsgevoel.( bij de Jellinek kliniek was volgens mij de deur weer eens van het slot)

  Kortom ik denk dat deze top veertig hit de zaak echt goed gaat doen, dat kan bijna niet anders die is verzekerd van goud nee platinaaaa. Vandaag nog kopen alle PVV-ers, Geert incluis, een ticket naar een ver land, een stil plekje dat nog ‘van niemand’ is…..en krimpen huilend van schaamte ineen…

  Kortom O-bat heeft de bittere waarheid in een knap stukje muzikale omlijsting neergezet en wie de ouwe muffe schoen past trekke hem aan zou ik willen zeggen.

  ‘Rolling on the floor laughing out loud’ mode ‘on’.

  1.   

   @Jan Korneel
   Je bent weer lekker op dreef. Was echt even toe aan een wat minder zure benadering. (ik begin altijd op de Joop te lezen, vandaar).

   Inzake die Eiffeltoren, tja dat die cultuurbarbaren het niet bij dreigen laten, hebben ze al bewezen. En die valse veiligheidsgedachte van: wij zijn met meer, dus het is slechts wensdenken, vind ik gevaarlijk. Overal waar Salafistische groepen huishouden, vormen zij ten opzichte van de rest van de bevolking slechts een splintertje, toch terroriseren zij de hele bevolking en richten schade aan en zaaien dood en verderf.

   1.   

    Hahaha Toets, ik hou wel van de ‘Hans Teeuwen’ benadering van het politiek correcte linkse onderbuikgekriebel. Joop, daar word ik zo in en in treurig van, alhoewel ik ook zondig, maar dat is dan voor de serieuze momenten….Dit muzikale uitwerpsel daarentegen kon ik de trouwe lezertjes niet onthouden. Hoop dat je ervan genoten hebt! De boog kan ook niet altijd gespannen staan hahaha.

 2.   

  -Ach schokkend, het daadwerkelijk doen, da’s schokkend.
  -Overigens vraag me af welk object van Eiffel vaker is neergehaald, het Vrijheidsbeeld of de Eiffeltoren.
  -Na ja op de Wiki staan enkele foto’s waarop is te zien hoe de toren wordt gebouwd, da’s eigenlijks veel leuker om naar te kijken.

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Eiffeltoren

 3.   

  Wel weer opmerkelijk dat deze video leunt op beelden die we in het Westen al in de amusementsindustrie maakten. Het toont dat we ten diepste genieten van dit soort geweldddadigheid en ons voortdurend aan dit soort ondergangsfantasieën overgeven.

  Onze verwantschap met de ISIS-barbaren is groter dan we zouden wensen.

  1.   

   Wij genieten van fantasieën waar het goede het kwade overwint. Bij uw vrienden zit het precies andersom en voor hun zijn het geen fantasieën maar werkelijkheid.

Dagelijksestandaard.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën (cookies) onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op dagelijksestandaard.nl die aansluiten op uw interesses. Ook derden kunnen uw internetgedrag volgen. Cookies kunnen gebruikt worden om op sites van derden relevante advertenties te tonen. Cookies van derde partijen maken daarnaast mogelijk dat u informatie kunt delen via social media zoals Twitter en Facebook.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!